Домакини 61/ Вън на припек лятос купона ще върви

• 60 538
  • 737
  •   1
Отговори
# 120
  • Варна
Джейми, всичко най - хубаво и от мен!
Ние се завърнахме от язовир Цонево.
Бяхме в нов, много приятен хотел.
Времето беше с нас и сме много доволни.
Чист въздух, страхотна гледка към язовира, какви птичи песни имаше само, напълниха ми душата, зеленина  Heart Eyes

# 121
Добро утро!
Мис, как са пришките?

# 122
  • при късмета
Добро утро!
Имам цъфнали карамфили
Скрит текст:

# 123
Добро утро!
Честит ден на победата!!!
Ние в неделя направихме една дъъълга разходка/25км.  Joy/в парка покрай канала - голяма красота! Времето беше разкошно - децата караха колела без тениски  hahaha та и поизгоряха. Нагледахме се на бебета кончета, лебеди, патици....Обаче кучето и майка повече не искат да излизат от къщи  hahaha Дойде им в повечко вървенето. То като вървиш не се усеща, обаче после.... Та така в разходка изкарахме едни 8 часа  Joy Вчера пък беше студено, та ден за почивка.
Днес е крайно време да направя вечеря  hahaha Заявили са ми пилешко къри и торта "рафаело".
Усмихнат ден ви желая  Heart Eyes

# 124
Лейди, тъкмо ти завидях за дългата разходка и получих мускулна треска. Mr. Green
Ма ко, и аз имам такива красоти.

# 125
  • Варна
Mariat, всичко е с корички, но съм като калинка нацвъкана с точки  Mr. Green

Имам обаче огромен кратер на челото от пъпка. Не знам кога да започна да го мажа с крем против белези.
Като цяло лицето ми е много зле. Много червени петна от пъпка, много нещо и на всичкото отгоре бях в цикъл по време на варицелата и имам и хормонални пъпки...

Ма ко, много ти е хубава терасата  bouquet

# 126
  • при късмета
Мис, аз съм мазала детето единствено с контктубекс против белези (не свърши работа), но за него съм запомнила, че не трябва слънце да грее намазаното място с крема. Иначе може да започнеш да мажеш в момента в който падне коричката.

Благодаря за терасата! Има си нужда от пребоядисване, че не знам чии гениален ум я е направил розова. А по-големия проблем ми е, че люляка ми се съсипа и съм болна направо. Има само 5-6 нови, съвсем малки клончета, дано поне те оцелеят за догодина. Което пък значи, че догодина няма да цъфти.
Но карамфилите, макар и не напълно цъфнали много хубаво миришат вече.

Вале, захванах ти нови и те вече цъфтят, значи със сигурност са се хванали

# 127
Ако някой може да помогне младежа има да прави проект за обичаите в Англия, за Коледа е писал вече , сега се сети че е за утре , нищо освен Великден не откривам.Не смея в ФБ да питам че госпожата ще види че търся помощ.

# 128
Св. Патрик!

# 129
  • при късмета
 Открих линк за сватбата на Уилям и Кейт и колко традиции са отхвърлили с нея. Ако можеш да измъкнеш нещо от нея
http://www.bliasak.bg/a/na-koi-traditsii-se-oplchikha-uilyam-i-keyt

Св. Патрик не е ли ирландски, а не английски празник  newsm78

# 130
  • Варна
Да, свети Патрик е ирландски празник.

# 131
Добро утро!
Ей, ще направя нова домова книга!  Naughty

# 132
  • при късмета
Добро утро!
Ей, ще направя нова домова книга!  Naughty
Има нужда

Аз до сега пържих картофени кюфтета. Отне ми само час и половина, а от вчера са ми готови картофите. Все едно казарма ще имам на гости  hahaha
Допичам и едни пържоли за довечера, че трябва вечерята да е готова, шефа излиза от тренировки умрял от глад.
А хуквам след малко, че вчера ми дадоха задачка и трябва да я свърша, че е спешно.

Та днес ще съм в разход

# 133
  • гр.Варна
Като чух за домовата книга и цъфнах. Grinning
При мен екшъна продължава. HugНали помните на щерката липсата на абитуриентска.............е ами вече ще е абитуриентка , и то се включихме в последния момент в организацията.Всички други планове  и идеи които имаха с класа се провалиха по вина на няколко човека, и накрая останаха без нищо , буквално.Успяхме да включим моята и една нейна приятелка към организацията в ресторанта и така се събраха 10 деца от класа.Това естествено доведе до много промени в последния момент- прическа,грим,обувки и т.н.Добре ,че не я послушахме с баща и имаме купени две рокли- за изпращането в училище и за пред роднините.И двете са семпли и тип парти рокли ,но и стоят добре.Иначе сега и рокля щях да търся. #Cussing out Заведения също запазихме по наше настояване , а тя беше против , а сега вика - Добре че ти знаеш и мислиш за всичко мамо.Абеееееее пълен екшън.Като корпус за бързо реагиране съм.112 пасти да яде.Отделно седмокрасника и той най-накрая се стресна че му предстои нещо важно, и сега не се стои край негооооооооооо.Днес прави класно по БЕЛ , и бил доволен каза.Ще видим  newsm78Искам да заспя и да се събудя края на юни месец когато е минало класирането и приема след 7 клас и вече всичко е свършило. Whistling

# 134
Леле, Плами, пожелавам ти здрави нерви в близкия месец. Ще чакаме снимки на абитуриенткта.  Hug

Аз съм дала уволнение на кухнята, мм е в немско в командировка и аз дояждам наличните запаси в хладилника. Времето е ужасно тук от два дни - вали и трещи буквално през два часа. Днес пък е почивен ден - нещо свързано с раждането, смърта и просветлението на Буда. Бях се засилила да ходя на разходка в мола, ама добре, че се усетих навреме каква лудница ще е по моловете.

Ще си чета книжка.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт