Ние се завърнахме от язовир Цонево.
Бяхме в нов, много приятен хотел.
Времето беше с нас и сме много доволни.
Чист въздух, страхотна гледка към язовира, какви птичи песни имаше само, напълниха ми душата, зеленина
/в парка покрай канала - голяма красота! Времето беше разкошно - децата караха колела без тениски
та и поизгоряха. Нагледахме се на бебета кончета, лебеди, патици....Обаче кучето и майка повече не искат да излизат от къщи
Дойде им в повечко вървенето. То като вървиш не се усеща, обаче после.... Та така в разходка изкарахме едни 8 часа
Вчера пък беше студено, та ден за почивка.
Заявили са ми пилешко къри и торта "рафаело".

Нали помните на щерката липсата на абитуриентска.............е ами вече ще е абитуриентка , и то се включихме в последния момент в организацията.Всички други планове и идеи които имаха с класа се провалиха по вина на няколко човека, и накрая останаха без нищо , буквално.Успяхме да включим моята и една нейна приятелка към организацията в ресторанта и така се събраха 10 деца от класа.Това естествено доведе до много промени в последния момент- прическа,грим,обувки и т.н.Добре ,че не я послушахме с баща и имаме купени две рокли- за изпращането в училище и за пред роднините.И двете са семпли и тип парти рокли ,но и стоят добре.Иначе сега и рокля щях да търся.
Заведения също запазихме по наше настояване , а тя беше против , а сега вика - Добре че ти знаеш и мислиш за всичко мамо.Абеееееее пълен екшън.Като корпус за бързо реагиране съм.112 пасти да яде.Отделно седмокрасника и той най-накрая се стресна че му предстои нещо важно, и сега не се стои край негооооооооооо.Днес прави класно по БЕЛ , и бил доволен каза.Ще видим
Искам да заспя и да се събудя края на юни месец когато е минало класирането и приема след 7 клас и вече всичко е свършило.

Препоръчани теми