iHerb.com - най-добрият сайт за хранителни добавки и козметика - 86

• 83 304
  • 721
  •   1
Отговори
# 345
 Hug HugДенис много благодаря....отново

# 346
  • София

Уикенд промоция – 72 часа
валидна до  29.05 - 20.00 ч. н. вр.
$1.99
St. Dalfour, Organic Tea Variety Pack,
 25 Tea Bags, 1.75 oz (50 g)

# 347
Моля, припомнете ми дали и маслото от крил е добра  комбинация с Ubiquinol и цинк, както обикновените омеги. Поръчвала съм го отдавна и съм забравила. Благодаря.

# 348
  • София
Момичета, ужасно много ви благодаря на всички, толкова ми бяхте полезни да се справя с първото поръчване! Сега вече нямам проблеми, направих още две поръчки и всичко минава по мед и масло.

Denis, искам да те попитам нещо, което не е свързано с темата, но като гледам знанията ти, може пък и да имаш представа. Приемам Елтироксин, за щ. ж. Въпросът ми е, дали не би било по-добре, ако го приемам вечер преди лягане, за да се усвоява безпрепятствено? Защото сутрин, като го приема, и чакам един час, после пия ензими, които пак трябва да чакам един час, и чак след това закусвам.Ще ми се, ако мога да си опростя програмата. Знаеш, сложно е, всички работим и времето сутрин е доста ограничено. А ако съчетая едновременно Елтироксина и ензимите, дали е проблем? Предварително ти благодаря, със или без инфо по въпроса ми!

А, и да не забравя - малко промо кодове и от мен:    DET7798   и   N/A . Приятно и успешно пазаруване от мен, сладуранки!

Последна редакция: сб, 27 май 2017, 14:14 от detelistna.4etirilinka

# 349
  • София
Моля, припомнете ми дали и маслото от крил е добра  комбинация с Ubiquinol и цинк, както обикновените омеги. Поръчвала съм го отдавна и съм забравила. Благодаря.
Да,може да се приемат заедно, на един прием и са много добра комбинация. Peace
След хранене.

Denis, искам да те попитам нещо, което не е свързано с темата, но като гледам знанията ти, може пък и да имаш представа. Приемам Елтироксин, за щ. ж. Въпросът ми е, дали не би било по-добре, ако го приемам вечер преди лягане, за да се усвоява безпрепятствено? Защото сутрин, като го приема, и чакам един час, после пия ензими, които пак трябва да чакам един час, и чак след това закусвам.Ще ми се, ако мога да си опростя програмата. Знаеш, сложно е, всички работим и времето сутрин е доста ограничено. А ако съчетая едновременно Елтироксина и ензимите, дали е проблем? Предварително ти благодаря, със или без инфо по въпроса ми!
Не може да приемаш вечер Л-Тироксина, защото физиологичния циркаден /дневен/ ритъм на този хормон е рано сутрин.
Може да го приемаш в 4-5-6 часа сутринта и след това да продължиш да спиш, до часа, в който трябва да станеш. Бързо се свиква.
Интервалът между Л-Тироксина и другите добавки, трябва да е около 4 часа, от кафе 1 час, а най-добре 2 часа, защото кафето намалява действието му с 1/3.  - или ако приемаш 100мкг, ще ти действат само 67мкг.
Добре е да има интервал поне 2 часа от приема на ПЕнзими.

iHerb® Код:    YUL919
дава още 5% намаление - за нови и стари клиенти

# 350
Много ти благодаря, Денис  bouquet

# 351
И аз да помоля за помощ. Понеже ми свърши Епикора естествено се разболяхме и докато пристигне новата поръчка погледнах има ли у нас. Предложиха ми Резиста форте на Неофарм, но на упътването пише, че се взима като имуностимулатор преди зимния сезон, а не както аз пия Епикора в момента на разболяване. Може ли да го купя като заместител, според мен би трябвало да свърши работа  newsm78

# 352
  • София
  Peace
офертата е валидна до 30 май - 20.00ч. н. вр.

Последна редакция: сб, 27 май 2017, 20:01 от denis.

# 353
  • София
Хубави ли са тези протеини?
Има ли получили поръчки с предплатени мита и такси?Наистина ли Спиди носи пратката на адрес и не се плаща нищо допълнително?Имам една поръчка за около 120 лв.

# 354
Денис, извинявай, пак ще питам Sad Имам две неотворени опаковки масло от крил, както и две опаковки омега 3, също неотворени. Досега не съм ги слагала в хладилник, но се чудя като се стопли времето още малко, дали в хладилник да ги съхранявам?

# 355
Има ли получили поръчки с предплатени мита и такси?Наистина ли Спиди носи пратката на адрес и не се плаща нищо допълнително?Имам една поръчка за около 120 лв.
Денис беше писала за една такава получена поръчка. Доставена е от Спийди, нищо не е плащано допълнително и беше получена за 13 дни. И аз чакам, но е рано за моята. Ето го коментара:

Скрит текст:
И ако ви е интересно, ето движението на пратка пусната с DPD-All Inclusive
 пусната на   10.05
шипната на   10.05
отразена на   12.05 в  системата за проследяване / това става за 24 до 48часа/
влязла на      22.05 в БГ / получавате СМС/
доставена на 23.05 - на адрес, със Спиди. Не се плаща нищо.
код за 5% отстъпка: BOR6607

# 356
  • София
Денис, извинявай, пак ще питам Sad Имам две неотворени опаковки масло от крил, както и две опаковки омега 3, също неотворени. Досега не съм ги слагала в хладилник, но се чудя като се стопли времето още малко, дали в хладилник да ги съхранявам?
Препоръчително е да се съхраняват в хладилник, а капс.-те, когато са студени, са по-приятни за пиене.

# 357
  • София
Denis, много благодаря! Освен да навивам часовника в 4 ч. сутрин... То аз и без това спя на пресекулки, заради Хашимотото, а кафе не пия, пак заради него. Много полезно инфо ми даде, благодаря още веднъж!Предполагам, същите правила важат и за Т3 (Трийодтиронин) който комбинирам с Елтироксина сутрин, а вечер самостоятелно. Толкова добавки вече взимам заради Хашимотото, че изпадам в чудене кое как! Селен, мултивитамини, магнезий, цинк, желязо, В12, рибено масло, системни ензими, диджестивни ензими плюс Бетаин, Ел-глутамин, Ел-лизин, куркума, желатин и какво ли не още... Факт е, че всички тия неща ми помогнаха невероятно, само фактът, че при Хашимото имам коса до кръста (при това я пускам от 2012, дотогава беше стигнала една дължина до средата на раменете и не мърдаше оттам с години), говори сам по себе си.

# 358
Препоръчително е да се съхраняват в хладилник, а капс.-те, когато са студени, са по-приятни за пиене.

Благодаря отново. А нали няма как да са се развалили досега без хладилник? Все пак стайните температури все още не са кой знае колко високи.

# 359
  • София
Хубави ли са тези протеини?
Протеинът на Jarrow е много хубав. Може да се ползва за коса, кожа и т.н. , не само като спортна добавка. За подпомагане на репр.с-ма при жени и мъже /СГ/

detelistna.4etirilinka  
Пикът на хормоните на ЩЖ /ТСХ, Т3/ е сутрин, около 3-4 часа.

water_13
Не, няма проблем да се съхранява и на стайна Т., само течните продукти, след отваряне - задължително в хладилник, а за другите е само препоръчително.

Общи условия

Активация на акаунт