Бързо, балансирано и икономично хранене - 3

• 66 746
  • 744
  •   1
Отговори
# 165
Амандичка, да и аз имам проблеми, още като се върма в Бг ще пробвам чая, имам цяла саксия босилек, ама дали трябва от сушен?

# 166
Аз го пия сушен от аптеката, защото в момента нямаме пресен. Не знам как трябва, но изсушен определено помага много.

# 167
Аз го пия сушен от аптеката, защото в момента нямаме пресен. Не знам как трябва, но изсушен определено помага много.
По принцип босилека, джоджена и копъра и анасона са подправки действащи газогонно и е логично да имат успокояващ колита ефект! Simple Smile Ьатова на бебетата за колики дават анасонова вода! Simple Smile

# 168
Мими, пробвала с джоджен, мента, семена от копър,  но определено нямаше такова подобрение. Това ми го каза случайно една жена. Говореше по телефона и обясняваше на друга да пие босилек за колита, аз я заговорих и тя обясни, че така се е излекувала след дългогодишно мъчение.

# 169
  • София
Аманда, как точно се прави този чай, аз също имам такъв проблем ?

# 170
Мими, пробвала с джоджен, мента, семена от копър,  но определено нямаше такова подобрение. Това ми го каза случайно една жена. Говореше по телефона и обясняваше на друга да пие босилек за колита, аз я заговорих и тя обясни, че така се е излекувала след дългогодишно мъчение.
И аз ще опитам, макар сега да не съм в криза! Wink

# 171
жгмъц, аз следвам инструкциите на опаковката - една супена лъжица в 350 милилитра кипяща вода, вари се една минута, престоява 30 минути, прецежда се и се пие през деня няколко пъти. Разделяш си го. В началото правех двойна доза.

# 172
  • София
Благодаря, ще пробвам!  Hug

# 173
  • Калифорния, САЩ
    За закуска мъжете хапнаха от каквото беше останало  Blush от тези дни + диня и круши.
    Бобът стана разкошен за обяд + салата от зеле и моркови + чери домати натюр.
    За вечеря ще пека кюфтета от пуешка кайма, ще има и салата домати и краставици.

ПОСЛЕСЛОВ: Към вечерята направих и едни гъбки в масло, бях ги забравила в хладилника и да не се развалят Simple Smile.

Последна редакция: пн, 22 май 2017, 05:39 от ir74

# 174
  • Калифорния, САЩ
   Къде сте?  Hug

Вчера за закуска на малкия правих палачинки с настъргана ябълка, смлени бадеми и мед. За обяд - фусили с броколети, спанак, доматен сос + кюфтенца от предишната вечер.
   За ММ днес на обяд има същата паста, но с повече доматен сос и настърган чедър + телешко месо вътре.
   Тази сутрин за малкия правих от неговата "пица"  Grinning - кесадия с дом. сос, хумус, чедър и песто. Имаме една огромна диня за дояждане, много е вкусна, но се борим вече 4-ти ден да я изядем. Има остатъци от разни салати в хладилника, вкусни (колкото може за тук) домати - ще купя едно готово печено пиле от Костко и това ще е. Утре пак ще го давам по-полека, май ще са яйца, а в четвъртък с малкия ще ходима до Леголенд, та цял ден ще отсъстваме.

# 175
   Къде сте?  Hug

Вчера за закуска на малкия правих палачинки с настъргана ябълка, смлени бадеми и мед. За обяд - фусили с броколети, спанак, доматен сос + кюфтенца от предишната вечер.
   За ММ днес на обяд има същата паста, но с повече доматен сос и настърган чедър + телешко месо вътре.
   Тази сутрин за малкия правих от неговата "пица"  Grinning - кесадия с дом. сос, хумус, чедър и песто. Имаме една огромна диня за дояждане, много е вкусна, но се борим вече 4-ти ден да я изядем. Има остатъци от разни салати в хладилника, вкусни (колкото може за тук) домати - ще купя едно готово печено пиле от Костко и това ще е. Утре пак ще го давам по-полека, май ще са яйца, а в четвъртък с малкия ще ходима до Леголенд, та цял ден ще отсъстваме.
Тук съммм, вече в Родината, днес пътувах от Гърция!  Днес хапването беше
З пресни кроасани, още топли бяха, сьомга пушена върху лимонови кръгчета, пет шест маслинки с чушка и кафе с мляко
О сладолед ниврана със ядки и карамел
В салата от розови домати, чушка, сирене и подправчица за гръцка салата от Гърция, както и биозехтинче пак от там!
От утре се залавям с тенджерите, свърши прекрасния островен живот!

# 176
Всичко хубаво има край, само гадното дъждовно време тук май няма  Sad Аз съм тиха в темата защото изпълнявам плана с ястията, които вече изброих, но ще се възползвам от възможността да ви се опалача  Laughing в събота ми биха имунизация против тетанус (време й беше) и от тогава ме боли рамото, не мога да си измия лицето. В неделя бях толкова зле, че минах през Спешното да се уверя, че нямам някаква алергична реакция, много се притесних. Казаха ми, че явно са засегнали някой нерв, та така... Сега съм контузена и се надявам да е временно,че такива неща четох в нета за перманентно мускулно увреждане от неправилно поставена ваксина, че ми настръхна косата  #Crazy

# 177
  • Калифорния, САЩ
   Миме, добре си се завърнала в Родината!  Heart Eyes

Йоана, бързо да се оправяш и да остане само лош спомен от тази ваксинация!  Hug Praynig Hug

# 178
Привет и ние се завърнахме Hug

Вчера вечерта ядохме свински котлети, набързо опечени на фурна с грах и замразени зеленчуци. Салата от зеле, домати, пипер, тиквени семки и поници от броколи /които учудващо са оцелели, докато нас ни нямаше/ Joy

Днес за обяд варени яйца с овесени крекери и моркови

Вечеря от котлетите с ориз с червени боровинки /децата го харесаха, но ММ каза, че не иска повече ориз с боровинки hahaha/

За утре, пак варени яйца с ориза и малки краставички

Закуската е стандартната: мл кефир, овесени ядки; със замразени череши

И още един експеримент, докато ни нямаше Joy В млечния кефир бях оставила една замразена ягода. Днес като го отворих гледам, че млечният кефир се е разделил на суроватка и нещо като цеден кефир Crazy

# 179
Момичетааа, как сте? Аз съм по-добре, но все още ме наболява малко.

Планът за храната е преизпълнен и съм много доволна! За довечера ще метна едни ребърца на фурна и за гарнитура ще има ориз, чист прост бял ориз без нищо. И салата, разбира се. Онзи ден правих пилешки крилца и кюфтенца от тиквички, ММ не ги хареса май (кюфтенцата), нямали вкус на нищо. Е определено нямат вкус на кюфтета от месо на скара, ама аз много ги обичам пък. Сега хапвам черешки, днес е доста лежерно на работа и ни пускат в 2 заради празника в понеделник.

Продължава да е хладно при нас и ми дотегна, искам слънце. Преди да дойда тук ММ ме убеждаваше, че климатът е като в България и аз повярвах! ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт