RYANAIR - 8

• 90 561
  • 752
  •   1
Отговори
# 705
Обърках се ,полета който следя е за октомври19.10-24.10.17

# 706
Купи си билета директно от сайта на Райън. Ще ти вземе от картата точно толкова пари, колкото е цената + за място и багаж/ако искаш/.
За мене няма смисъл от посредници.
Застраховки си правя винаги при познат застраховател. Той е във Варна, аз в София.
Изпраща ми полицата на мейла, аз на него парите по банков път.

# 707
Правя винаги застраховка в SDI , миналата година се наложи да я ползвам,всичко беше наред.

# 708
  • На остров
Аз сега се чекирах, за пръв път съм без запазено място и получих място на 11 ред до прозорец Simple Smile . Приятно съм изненадана.

# 709
Аз сега се чекирах, за пръв път съм без запазено място и получих място на 11 ред до прозорец Simple Smile . Приятно съм изненадана.
Погледнете схемата на самолета в 1-ви пост. Че точно едното място на ред 11 е до прозореца, но без прозорец. Изненадата да не стане неприятна. Wink

# 710
Купи си билета директно от сайта на Райън. Ще ти вземе от картата точно толкова пари, колкото е цената + за място и багаж/ако искаш/.
За мене няма смисъл от посредници.
Застраховки си правя винаги при познат застраховател. Той е във Варна, аз в София.
Изпраща ми полицата на мейла, аз на него парите по банков път.

А застраховката която правите важи ли за багажа или е само медицинска за времето в което сте в чужбина?

# 711
Аз пътувам само с ръчен багаж и е медицинска за периода докато кацна обратно тук.
Но съм правила за дъщеря ми за чекиран багаж, че пренасяше в него скъп уред.
За около 600 Е цена на нещото застраховката беше 6 лв., но без медицинска.

# 712
  • На остров
Няма то е вечерен полет няма какво да се гледа Sunglasses важното е, че съм доста напред аз очаквах последен ред едва ли не .

# 713
  • София
Можете ли да ми кажете защо има разлика в цените през search flights и fare finder?

# 714
  • София
Две в едно, дъщеря ми пък е влюбена в последния  ред.
Като купувам билет все плащам за предпоследния 32 р., до пътеката. Тя иска на последния, но засега замазвам положението. Излиза от първите и си сяда в бусчето.
Работила съм стюардеса - последния ред беше служебен за нас. Кефффффффффф.
Важното е да кацнем, пък реда ...

# 715
Можете ли да ми кажете защо има разлика в цените през search flights и fare finder?

Аз не видях разлика. Дай пример. Дали гледаш за едни и същи дати (и часове, ако има два полета на ден)?

# 716
  • София

Аз не видях разлика. Дай пример. Дали гледаш за едни и същи дати (и часове, ако има два полета на ден)?
Гледам София-Лондон и обратно за 26-29.09.2017. През браузър fare finder ми дава за 29.09.2017 цена 17,76 евро, а през приложението в search flight на тази дата късният полет е 14,99 евро.
По-интересен е полет от Бирмингам за София, който през fare finder го виждам 0,00 евро за 30.09.2017, а в search flight цената е 11,99.

Последна редакция: сб, 05 авг 2017, 00:43 от петъчно

# 717
Вероятно това са кеширани цени от предни търсения, защото когато от Fare finder продължиш към покупка стават същите като при търсене.
Демек когато минаваш през Fare finder не търси в действителност всички дати, а гледа какво е излизало преди, за икономия на време. После вече търси наистина.

# 718
Аз пак досаждам ,но не ми е ядно.мога ли да си направя застраховка за полета.Ако нещо се случи и самолета падне...или полета закъснее...
За това трябва ли ми застраховка.
Аз ще ди направя ,но тя ще е евентуално ако се разболея по време на престоя ми,но за полета наистина не съм наясно.

# 719
  • София
Избери си застраховател и питай дали правят подобни застраховки.
Може би ще са 2 отдеелни полици - за закъснение и загуби от това и другата за падане.
Нищо лошо и досадно не виждам.

Общи условия

Активация на акаунт