Предстои ми замразен трансфер, да поговорим - Тема 4

• 71 866
  • 721
  •   1
Отговори
# 45
При мен на първия ЗЕТ,след продължително ползване на лепенките,леко започна да ми се зачервява мястото където са били.И малко ме сърбеше.Винаги в краещата имаше мъхчета от дрехите.Стараех се да сменям всеки път мястото,но някои път се застъпваха. ooooh!Скоро ще си припомня пак  Laughing

# 46
Момичета отново съм срината. 10 ден от ЗЕТ сутринта си правих уринарен тест (-) е.... Не знам дали ще понеса и този неуспех. На теста пише, че улавя над 25 единици, каква е вероятността да е още рано, но все пак е 10ти ден......... Божееееее, надеждата наистина умира последна, но вече се подготвям за провала психически......  Sad Sad Sad

# 47
Иве, не се настройвай негативно и направи кръвен. Уринарните тестове, както много пъти е писано, не винаги отчитат вярно.  Peace

# 48
Иве не гледай,че пише че улавят 25 ,защтото не е вярно не са толкова чувствителни. Аз на 10 ден сутринта си правих уринарен ,който беше отрицателен и веднага след това кръвен, който беше 53.
Аз лично вече няма да правя уринарни, при нов опит ,само се стресиращ.
Пожелавам ти успех! И на всички чакащи момичета  ylinfant

# 49
И аз съм твърдо за кръвен тест и успех. Peace

# 50
  • София
Иве не гледай,че пише че улавят 25 ,защтото не е вярно не са толкова чувствителни. Аз на 10 ден сутринта си правих уринарен ,който беше отрицателен и веднага след това кръвен, който беше 53.
Аз лично вече няма да правя уринарни, при нов опит ,само се стресиращ.
Пожелавам ти успех! И на всички чакащи момичета  ylinfant
53 ама в кръвта, в урина е бил 1/3 от 53 най-вероятно.
Не гледайте стойностите в серума, различни са ат тези в урината

# 51
  • София/Севлиево
Благодаря за новата тема  bouquet Този месец и аз съм наред за ЗЕТ,дано е успешен до края.Успех и на всички останали.

# 52
Елислава, спомням си те , вървяхме заедно предния път, пожелавам ти от сърце всичко да се случи положително до край с една сестричка на порасналото ви момче.
 Момичета, желая ви успех , тези, които са с отрицателен резултат не се отказвайте, починете си и дерзайте. И аз съм имала отрицателни  тестове и всякакви мисли са ми идвали в главата от това да се откажа, до това, че никога няма да забременея, но ето при всеки чудото се случва(моето спи до мен в момента), трябва търпение и кураж, пожелавам го истински и от сърце на всички тук скоро да гушите здрави бебечета. Успех желая на всички ви 😘😘😘

# 53
И аз с вас бях, помня, че срещах Ели в отчетната. Ще се случи чудото как няма Hug

# 54
Jeran-че, благодаря за куража  bouquet

# 55
  • София
Jeran, да ти е живо и здрав чудото и много много да ви радва. Благодаря за думите. Аз лично имах огромна нужда да ги чуя (прочета  Simple Smile)!

# 56
  • София/Севлиево
И аз ви благодаря.Ще успея,как няма да успея Simple Smile Успех и на вас, силни и борбени момичета!

# 57
Успех на всички и аз често изпадам в някакви лоши мисли, че никога няма да се получи, но след това сама си вдъхвам кураж. Утре ми е кръвния тест, на 10ти ден правих уринарен беше отрицателен. И си мисля, че 100% не се е получило, а и нямам никакви усещания. Но все пак стиснете палчета утре да стане чудо.......  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 58
  • София
Здравейте, момичета. Моят ЗЕТ се състоя на 2 май - първата двойка ембриони се размразиха успешно и ги трансферираха и двата. Сега чакам петъка за кръвен тест  Praynig
Да ви питам - на някоя от вас поду ли се корема около трансфера. Когато ме стимулираха преди пункцията се подух бая, но лекарката ме предупреди за това. След това пак "издишах" Wink Доста бързо си възвърнах почти предишната форма (за около 2 седмици)
 Но сега забелязвам, че пак доста ми се е подул корема. Не ме притеснява външния вид, а дали е нормално. Според вас възможно ли е да е от лекарствата? Сега съм на Лензето, Кринон, Дуфастон, Естрофем, Аспирин протект и фолиева к-на (надали е от последните 2).

# 59
  • София
ИВЕ9, нищо не се знае. Успех с кръвния утре и дано това наистина е твоето чудо!  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт