Модни тенденции в прическите и всичко за косата - тема 13

• 62 069
  • 741
  •   1
Отговори
# 705
Agent,много хубава коса  bouquet

# 706
Ani_d, Жана, Бингли благодаря! Heart Eyes
Беше ми жал да я режа, но крайчетата бяха изтощени и рехави и въпреки грижите се чупеха много. Сега изглежда по-добре и ми е леко на главата  Mr. Green

Прекрасно ти е така. Косата има нужда от време на време от такъв рефреш  Heart Eyes

Джесика,  сто пъти се връщах да чета и всеки  път чета "червено"  и си викам къде е това червена дето е махнала  Joy Таааа разбрах най после. Харесвам новия цвят!

# 707
  • Street of Dreams
Май само мен ме е жал за косата на onestep. Изобщо не изглеждаше да има нужда от рязане. И в двата варианта е чудесна, просто първият беше много романтичен.

# 708
onestep Heart Eyes чудно е станало.Харесва ми много.

Mother
маската на GOLDWELL  е страхотна и аз я препоръчвам.Друга много напояваща при мен е маската на биопоинт оровиво.

>>JeSika<< много хубаво и е станало.

Сещам се , че Тайга използваше тази серия
.И бих искала да попитам как и се отразява.

Чудя се дали да не се подстрижа така  Laughing Rolling Eyes

OnDiNe_
благодаря че ни насочи към този продукт.Отдавна го заглеждам.Харесвам страшно много серията им за брюнетки.

Agentте са в нови опаковки .Да не би и кремчето да е в нова опаковка?

# 709
  • Пловдив
onestep_ahead , честита прическа! Косата ти много се е освежила така, браво.

# 710
  • Street of Dreams
Серията за брюнетки ми беше любима в студентските години.  Heart Eyes Божествена миризма,особено на балсама,  дано не са я променили  Crazy

# 711
Серията за брюнетки ми беше любима в студентските години.  Heart Eyes Божествена миризма,особено на балсама,  дано не са я променили  Crazy
И сега аромата е вълшебен.Усеща се до следващото миене.
Ох , аз нещо не си харесвам косата и се чудя какво да я правя.

# 712
Цитат
И сега аромата е вълшебен.Усеща се до следващото миене.
Ох , аз нещо не си харесвам косата и се чудя какво да я правя.

А, какво не й харесваш?

# 713
Чаровна, не пип, че пляс  Laughing Hug

# 714
Чаровна, не пип, че пляс  Laughing Hug
Hug.Не си харесвам цвета  Joy .И някак си ми е по суха частта с омбрето.Не много ,но по суха от обикновено.

# 715
Ти нали поръча бои и щеше след морето да се боядисаш ? От мига в който те прочетох си знаех, че няма да издържиш до тогава и ще се мацнеш по-рано. Понеже и аз съм същата, ами не бих се свъртяла и това е Laughing
Направи един домашен еластисайзър с глицерин, рициново масло и ампула вит.А, би трябвало да ти се отрази доста добре. На моята сухотийница действа супер  Hug

# 716
Чаровна, не пип, че пляс  Laughing Hug

Абсолютно !!!  Joy Joy Joy  #2gunfire

# 717
  • Пловдив
Аз последните седмица-две само разглеждам различни каталози с бои. После проверявам дали има отзиви за цвета в нета Mr. Green Човек ще каже, че веднъж ако се боядисам, цял живот ще остана с тоя цвят. Може би се колебая толкова много, защото имам почти три седмици до момента, в който ще се боядисвам. Т.е. имам време за размисъл Laughing Разгледах сигурно всичко дрогерийно, което намерих. Сега гледам и цветовете на Dia, но там ми е по-трудно, тъй като ма компютъра не се вижда реалния цвят, а до Рибката не ми се разкарва. Почти сигурна съм, че накрая ще си избере цвета за 10 минути анправо в магазина Joy

# 718
  • Бургас/Пз
Чаровна, давай смело  Mr. Green Mr. Green И аз искам така, много ми харесва точно тази прическа , която си пуснала  Laughing

# 719
  • В полите на Пирин планина
Аз съм за боядисване, но трябва да изтърпя до събота, за да не се налага точно преди морето пак да се боядисвам.  Wink

Общи условия

Активация на акаунт