Модни тенденции в прическите и всичко за косата - тема 13

• 62 069
  • 741
  •   1
Отговори
# 720
Чаровна, според мен много искаш да я скъсиш а не събираш смелост. Последната прическа която показа е страхотна и идеална за лятото.

# 721
  • София
Ти нали поръча бои и щеше след морето да се боядисаш ? От мига в който те прочетох си знаех, че няма да издържиш до тогава и ще се мацнеш по-рано. Понеже и аз съм същата, ами не бих се свъртяла и това е Laughing
Направи един домашен еластисайзър с глицерин, рициново масло и ампула вит.А, би трябвало да ти се отрази доста добре. На моята сухотийница действа супер  Hug
Може ли подробности за този бъркоч? Simple Smile

# 722
Ами смесвам равни части от всичко изброено, като можеш да добавиш каквито масла искаш, аз добавям и бадемово или кокосово освен рициновото.
Мажа дължините и слагам найлонова шапка, а отгоре кърпа. Стоя поне два часа и отмивам.
Резултатът е винаги много добър при мен, хидратирана и жива коса, с много блясък. Grinning

# 723
Лятна буря,и аз съм така винаги като си избирам цвят-ровя,чета ревюта,гледам снимки и накрая за пет минути в магазина си избирам боя.😃

# 724
Mother, Ondine, Charovna, Лятна буря  bouquet благодаря за положителните отзиви!
Колкото до избора, може да е бърз, но в никакъв случай не ни е лесно Mr. Green

# 725
Крайно време е и аз да го ползвам това домашно чудо със слонвото име   Mr. Green

# 726
Колкото до избора, може да е бърз, но в никакъв случай не ни е лесно Mr. Green

Joy плача от смях - и аз съм си избирала шампоан, защото е красив и цвета на шишето се връзва с плочките в банята ми  Joy
(след подобен избор понякога се налага да изсипеш новата покупка в канала или да я оставиш за гости и да си купиш някой грозен шампоан, който да прелееш в красивата бутилка, признах си и този срам)Но поне  избирам боя бързо, защото на моята коса тата и така не се получава никога цвета, който е в каталога...  
Agent те са в нови опаковки .Да не би и кремчето да е в нова опаковка?

Има нова опаковка (и май е и нова и формулата, не съм сигурна) но цената е двойна! Старото бе $15-17 за 125 мл, новото $40+ за 100 мл. Скъпо ми идва!
Поръчах си обезцветител! Имам още боя (Wella Color Charm Liquid Permanent Hair Color 5NW +6NW  ползвам последата година)
Като е изсветлена косата (но не изрусена) има ли някакви трикове при боядисване?

Последна редакция: ср, 31 май 2017, 15:34 от Agent Provocateur

# 727
  • Пловдив
Оксиндантът има ли срок на годност? Чудя се дали да си взема 1 л, но рядко се боядисвам. За една година със сигурност няма да го изхабя.

# 728
Можеш да го разделиш с приятелка или със съфорумка  Flutter
Има срок на годност, както всеки козметичен продукт. Приятелка си купува литрови оксиданти и кара с тях над година, просто държи бутилката на тъмно в шкаф.

# 729
Охххх, вчера пак не стигнах, ей сега мама идва и почва да ме боядисва. Позамислих се, дали не бъркам, ама не мога да се удържа, та няма как, ще се боядисвам. И да не ми се получи, ще сложа една 3-ка и това е. Единственото, което ме притеснява е как ще ми понесе боята, защото е евтина, то не че е гаранция като е някоя скъпа, ама все пак.
Това със шампоаните е чиста истина Joy но признавам, че чак до там(да ми отива на плочките в банята нe съм стигала..., то никога не е късно де)
Ако ви кажа, че на ММ ш-на струва 2 лв, Тео, а моя е 22  Grinning Аз по  цвят не ги избирам, а др.неща вече не гледам, при мен е важно само да ми е добре на скалпа.Обаче си признавам, че съм пробвала много видове и понякога ме съблазняват ароматите или просто, защото е нов, да го изпробвам.  Mr. Green

# 730
  • София
Не удържах и тичах до магазина за боя,взех сива със синьо,+син коректор(от него ще сложа 1/3)да видим кво ще стане с моя морков newsm78

# 731
 k@li , Каролин чакаме резултати  Hug

Аз НАЙ ПОСЛЕ стигнах до фризьорката , която съм си харесала. Запазих си час за другата седмица, сега се оказа, че отново няма кой да гледа децата тогава  Sad #Cussing out   #2gunfire ( не знам коя емоция да избера). В крайна сметка утре ще звънна да го отложа за още по следващата седмица, когато беше следващия свободен час на мацката. Но звучеше добре, каза че ще се получат нещата.

# 732
Аз шампоаните избирам дълго.Задължително след проучване и повече положителни мнения.Бонусче и се радвам на добрия аромат и на бутилките  Laughing .Това разбира се не е водещо.
Ех,тези от goldwell направо са се оляли с цена   Shocked .Много скъпо.
Прави сте ,че не ми стиска да си накъся косата.Искам ,но само с искането си остава. Joy
Стига съм ви досаждала. Лека вечер ви пожелавам.

# 733
Показвам си новия цвят.
На слънце.

Скрит текст:
Добре се вижда колко ярки и светли са корените, надолу разбира се е една идея по-тъмно.
Скрит текст:

Като цяло ми се струва, че цвета е почти еднакъв корени-дължини.Или поне фрапираща разлика със сигурност няма.
Скрит текст:

Малко лилавее в определени моменти, което предвид тъмната основа е нормално.
А пък тук е в стаята, хванах последните лъчи на слънцето, вече беше след 19 ч.
Скрит текст:

Да си кажа-много съм доволна! Стана си доста червено, кафяво-червено, точно както исках. И цвета си личи. И няма разлика,както си мислех, че ще стане.
Цвета на първата и последната снимка е точно този, който исках да постигна. Ама точно такъв! Да ви кажа, не вярвах, че ще стане нещо изобщо без да се обезцветя.
Косата ми не е изтощена, леко по-суха е в краищата, но боядисвана е все пак. И най-важното боята не ми разрани скалпа. Обаче....такава цапаница скоро не съм изживявала. Бях забравила колко цапа червената боя. ooooh!
Сега, с още две-три наслагвания и ще се получи перфектения цвят.

п.с.
моля не ме цитирайте, че ще ги махам снимките

# 734
Мисче, супер се е получило, наистина много хубав цвят  Flutter Hug

Общи условия

Активация на акаунт