Лидл- 103- Гергьовско- първоюнска /02.05 - 31.05/

• 169 664
  • 1 258
  •   1
Отговори
# 345
  • София
Ииии вий пък...аз не съм ходила днес. Утре пак няма да мога. В сряда най-ранХо ще да е...гълток тогава евентуално...
Ще те чакам за репортаж  Mr. Green без това съм се наточила на роклите в четвъртък.

# 346
Аз загледах черната пола,ама като съм 1.60 ...ще ми се влачи сигурно Rolling Eyes
Пък Тайс не ще да ми я подгъва. ooooh!

# 347
  • Стара Загора
Ананасът в нашия Лидл е отвратителен! Отвън - чудесен, отвътре - твърд и светъл, безвкусен. Ако го оставя, дали ще съзрее?
странно, два пъти вече вземам от тия ананаси и си бяха супер сладки на вкус.
Ананаса винаги го оставям няколко дни и узрява.

# 348
  • София
Аз загледах черната пола,ама като съм 1.60 ...ще ми се влачи сигурно Rolling Eyes
Пък Тайс не ще да ми я подгъва. ooooh!
И аз съм толкова и умирам за дълги поли и рокли. Изглеждам по-висока в огледалото с тях.  Mr. Green

# 349
Ам ще мерим...кат се харесаме,ще ги задърДжим Mr. Green и на китките ми харесва... Rolling Eyes

# 350
И аз съм лев и шейсет, ама искам дълга рокля, че и пола. Laughing Ще ги пращаме на Тайс, тя нали трябва да се научи да ползва машината, що я купи инак?  Laughing

# 351
Нищо...тъкмо ще изметем улиците Mr. Green да е чистичко.
Преди имах дълга бяла,нали бяха на мода едно време.

# 352
Има ли доволни от перфоратора, който ще пускат тази седмица?
На хартия изглежда добре, но дали ще се справи с пробиване на панел?  newsm78

ММ се занимава професионално със строителство и е много доволен от перфоратора. Миналата седмица си купи, че предния сдаде багажа след 3 години почти ежедневна усилена работа с него.
Благодаря!
Ще взема един и дано свърши работа 😊

# 353
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Ам ще мерим...кат се харесаме,ще ги задърДжим Mr. Green и на китките ми харесва... Rolling Eyes
Е,сято сте всички ти носете, като рокли, с голи рамена 😁😁😁😁

# 354
Аз ви се чудя какъв е този мерак да ви удрят текстили в глезените , ама айде  Laughing Laughing
Сега ми хрумна нов бизнес- с машината , да ми дадат едно лидълско кьоше , да правя корекции , направо си намерих ново амплоа  needle И една опашка от фенки  newsm06 newsm06

# 355
  • Пловдив
Аз ви се чудя какъв е този мерак да ви удрят текстили в глезените , ама айде  Laughing Laughing
Сега ми хрумна нов бизнес- с машината , да ми дадат едно лидълско кьоше , да правя корекции , направо си намерих ново амплоа  needle И една опашка от фенки  newsm06 newsm06
И да  пътуваш  по график,за различни градове....държави  Simple Smile
пп: и аз съм от нисичките фенки .

# 356
Оф...мен ме кефи,като слизам от рейса или по стълби, как си държа полата с две ръце като аристократките от 18 век...честно,бая са кефя..
 bowuu знам знам...че не съм добре..

# 357
  • София
Аз ви се чудя какъв е този мерак да ви удрят текстили в глезените , ама айде  Laughing Laughing
Скрит текст:
Сега ми хрумна нов бизнес- с машината , да ми дадат едно лидълско кьоше , да правя корекции , направо си намерих ново амплоа  needle И една опашка от фенки  newsm06 newsm06
Оф...мен ме кефи,като слизам от рейса или по стълби, как си държа полата с две ръце като аристократките от 18 век...честно,бая са кефя..
 bowuu знам знам...че не съм добре..
Joy Joy Joy

# 358
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Благодарско, може да засиля дарлинга натам bouquet

Няма за какво.  Hug Съжалявам само, че не мога да дам мнение дали е хубав или не, за първи път взимаме нахут на тази марка.

# 359
Аз пък съм от височките фенки. Ама и широчки. Та все ще има полза от кьошето Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт