Лидл- 103- Гергьовско- първоюнска /02.05 - 31.05/

• 169 685
  • 1 258
  •   1
Отговори
# 330
  • Асеновград
http://www.lidl-service.com/cps/rde/SID-111A9A24-8DA24232/lsp/hs … D0%B8%D0%BD%D0%B3
Отзиви за тази маса за къмпинг?В сгънато състояние е много компактна но размерите и май не са много големи.Двоумя се между нея и другата в брошурата от днес.На тази в брошурата на практика столовете ще са ми излишни, и затова само маса е по добър вариант, но пък масата в комплекта е с по големи размери.  Thinking

имам такава маса като голямата, не помня от лидл или от декатлон - много е удобна, столовете са прибрани вътре в нея и е стабилна
тази от линка изисква доста повече сглобяване всеки път, което означва и доста по-голяма възможност нещо по нея да се счупи по-лесно

пп благодаря за линка към верото
Благодаря  bouquet точно заради столовете се въздържам да я взема.За път използваме от така наречените "рибарски" http://www.lidl-service.com/cps/rde/SID-7E9B19E8-5BFC6AC9/lsp/hs … D0%B8%D0%BD%D0%B3   тези в комплекта няма да се използват.Затова и търся вариант без столове.

# 331
Рибарския стол е удобен и здрав. От К имам същия...под 10 лева беше миналото лято..

# 332
  • Пловдив
http://www.lidl-service.com/cps/rde/SID-111A9A24-8DA24232/lsp/hs … D0%B8%D0%BD%D0%B3
Отзиви за тази маса за къмпинг?В сгънато състояние е много компактна но размерите и май не са много големи.Двоумя се между нея и другата в брошурата от днес.На тази в брошурата на практика столовете ще са ми излишни, и затова само маса е по добър вариант, но пък масата в комплекта е с по големи размери.  Thinking
В Декатлон има само маси различни размери:
http://www.decathlon.bg/p/8387458_sgvaema-masa-za-kmping-i-prekh … na.html#/17-254-_

# 333
  • Бургас
Иначе аз днес за чоризо и нахут основно отидох... ама чоризото го забравих, нахута го изяли гадовете... не че не взех туй-онуй, ама Tired
Тук при нас има нахут , да ти взема ако искаш ?
А, да бе, ще се лангъркаш с буркани зарад мен Stop Благодаря ти Hug, но няма нужда. Имам си още запаси нахут, макар и друг, ама се учудих този път как така се е опоскал напълно нахутът в 3 от магазините тук, като че ли е без пари Rolling Eyes

В Метро в момента има нахут на чудесна цена - 2 консерви по 400 грама за 1.40.  Peace
Благодарско, може да засиля дарлинга натам bouquet

Позаредих днес с любимите черни шоколади и 3 кутии бАМбони - ей тъй да се намират за спешни случаи hahaha Опитах снощи мидите в зехтин от иберийската - не ми харесаха: недобре почистени, прекалено малко и леко налютяващ привкус, което за мен е неприятна изненада Tired Не че мъжО през седмицата не ми дойде с 2 люти чоризота, дето сега той ще си ги ръфа Mr. Green Маслинките с лек намек от аншоа в тях ми допаднаха, а имам и артишок за дегустация Peace

# 334
  • София
И в Кауфланд има само маси за 50 лв.

# 335
Калмарите, които са по 3 мини консерви в комплект - много ми харесаха, за втори път взех вчера.

# 336
  • Mediterraneo
Има ли доволни от перфоратора, който ще пускат тази седмица?
На хартия изглежда добре, но дали ще се справи с пробиване на панел?  newsm78

ММ се занимава професионално със строителство и е много доволен от перфоратора. Миналата седмица си купи, че предния сдаде багажа след 3 години почти ежедневна усилена работа с него.

# 337
  • In transit
Ананасът в нашия Лидл е отвратителен! Отвън - чудесен, отвътре - твърд и светъл, безвкусен. Ако го оставя, дали ще съзрее?
странно, два пъти вече вземам от тия ананаси и си бяха супер сладки на вкус.

# 338
От днес по тарелка кебапчета и наденички, не са нашият вкус Wink. Рикотата е хубава, вече я оползотворих. Различните видове  извари, особено тази в кутия, обезмаслената, ми допадат и винаги ги купувам от тук. С течната и заквасена сметана на Пилос не съм имала проблеми.   Попаднах на носни кърпички, които се оказаха плътни. Четките за зъби са добри. Кремът за крака с червена капачка е истинско спасение за напукани пети. Едно шише от шампоана 2в 1,с розова капачка, вече свърших,е приемлив , но си зависи от косата. Сега ще пробвам шампоана в тубичка с кератин.
Загледахме сгъваемото барбекю  newsm78.....

# 339
Взех и одеяло, и хладилна чанта newsm44 Не вярвах, че ще има останали в 17.00 на Черни връх, ама ме изненадаха приятно Simple Smile

# 340
Ходите ли по пикници? Чудя се за какво ги купувате тия неща  newsm78

# 341
На мен ми трябваше за малкия из парковете. Като изкарам 5 часа примерно в Южния, на него му омръзва, а по тревата не искам да го оставям директно да се въргаля. За плажа лятото също ще ми върши работа може би. Ако ли не, е идеално за пода в хола да си троши главата отгоре Mr. Green

# 342
# 343
  • София
Някой удари ли един гълток на зехтина да каже как е?  Mr. Green

# 344
Ииии вий пък...аз не съм ходила днес. Утре пак няма да мога. В сряда най-ранХо ще да е...гълток тогава евентуално...

Общи условия

Активация на акаунт