Лидл- 103- Гергьовско- първоюнска /02.05 - 31.05/

• 169 650
  • 1 258
  •   1
Отговори
# 360
  • shumen
Кристи и аз съм като тебе и височка,и широчка.
Аз днеска тамън се наточих да ходя до Лидл след работа и то взе,че заваля.

# 361
Изобщо не видях къде ги гледате тези поли.
Като чета какво става в темата изпратих делегация. Е, върнаха се с половината от списъка дето го връчих, но нова постелка и хладилна чанта имаме. Simple Smile

# 362
  • Варна
Някой ако ползва котешката тоалетна и забележи, че е доволен, да напише. Да се има предвид, че ползвах дълго време продукта. Отказах го скоро, но предвид цената, ще дебна за отзиви.Може пък да повишат качеството.

# 363
  • София
Има ли доволни от перфоратора, който ще пускат тази седмица?
На хартия изглежда добре, но дали ще се справи с пробиване на панел?  newsm78

ММ се занимава професионално със строителство и е много доволен от перфоратора. Миналата седмица си купи, че предния сдаде багажа след 3 години почти ежедневна усилена работа с него.
Благодаря!
Ще взема един и дано свърши работа 😊
Да вметна само, че този е с не толкова добри показатели, като предишния, който пускаха преди месец-два.

Тарталета, твоят човек от Лидл ли е купил миналата седмица перфоратор?

# 364
  • русе
Харесаха ми дългите долнища на дамските пижами ,скоро дали ще има пак?

# 365
  • 1st floor
Ходите ли по пикници? Чудя се за какво ги купувате тия неща  newsm78
Ходим! Sunglasses В повечето случаи не ни трябва постелка, защото правим преходи и почивките са ни малки, а багажът и той трябва да е минимален. Но понякога го даваме и лежерно. Постелката от Декатлон е много красива, но не бих се спряла на полар. Веднъж ми хрумна умната идея да постеля върху треволяк поларено одеало и после го чопках цял ден от тревички, семена и разни листенца, полепнали по него. В Лидл-ското точно това ми хареса - платът е гладък и няма да закача (надявам се  Laughing). Много го харесах, ама добре че има инструкция как се сгъва, че си играх три пъти на сгъни-разгъни, докато я видя... hahaha Mr. Green
И аз съм от миньоните и много харесвам дълги рокли и поли, но до сега с нито една не съм се одобрила. Tired

# 366
Стийси...тоалетнити бяха калпави по спомен от коментарите тук. Виж на 1 стр....май са в нехаресваните продукти.

# 367
2 разочарования- долнището на пижамата от предната седмица- изпрах го, снощи го облякох за първи път и има дупчица до единия ръб  ConfusedВторото- ББ крема, светлия нюанс, ужасен кир ефект, Биотен например е на същата цена, но е 100 пъти по- добър

# 368
Някой погледна ли плакатите за другата седмица?

# 369

Детски дрешки ми се видяха май. И някакви мъжки уреди  Laughing

# 370

Детски дрешки и май тротинетка, ама не загледах добре, момченце със синя тротинетка.

# 371
  • Русе
И XXL сладоледи, но вече са 6 лв ooooh!

# 372
  • 1st floor
Детските дрешки от малката или от голямата номерация са?

# 373
  • Русе
Детските дрешки от малката или от голямата номерация са?
Май бяха от малката, на Лупи лу.

# 374
  • София
Гледах постелките за пикник. Имаше и от миналогодишните. Специално разгледах покритието. На тазгодишните е по-тънко и ми се струва, че лесно ще се къса отдолу, ако случайно се закачи някъде. Но пък платът им е по-хубав. Гледах, чудих се и накрая не взех...Sad

Общи условия

Активация на акаунт