Лидл- 103- Гергьовско- първоюнска /02.05 - 31.05/

• 169 497
  • 1 258
  •   1
Отговори
# 150
А защо в миналата тема, няма линк към новата?
По повод на анкетата в началото на темата:
Скрит текст:
отново няколко съфорумки ще използват темата за чат, ще се лиготят с преднамерени правописни грешки за гащи, суджуци и ягоди.
Салфетките за очила харесвам и аз.
Харесвам и салфетките за почистване на под, жалко че не са в постоянният асортимент.

Последна редакция: чт, 04 май 2017, 16:09 от elndim

# 151
И аз се чудя къде изчезнали темата. Явно съм изпуснала линк.
Другата седмица харесах клиновете.

# 152
Някой ми беше препоръчал да проверя за лампа срещу насекоми в друг магазин за техника, води се инсект терминатор.
Много много благодаря, взехме си, с 5 лв е по-евтин.

# 153
Питане за кухненската везна от понеделник - в упътването е дадено, че има приспособление за окачване. Взех с картинката с бурканчета и няма такова, някой купил от другите видове? И те ли са така?

# 154
  • Бургас
Сдобих се с пижами и аз. Забърсах две долници - синя и коралова, една коралова тениска, зехтин да не остана по-назад и какво ... сЮтЮен - бял.
Ягодите обаче пропуснах, имаха немощен вид, после видях, че са от 29.04  Crazy
Заредили са много сладоледи при нас, ще трябва да се ходи с колата тия дни. Дребната ще е супер щастлива.

# 155
ShockedА защо в миналата тема, няма линк към новата?
По повод на анкетата в началото на темата:
Скрит текст:
отново няколко съфорумки ще използват темата за чат, ще се лиготят с преднамерени правописни грешки за гащи, суджуци и ягоди.
Салфетките за очила харесвам и аз.
Харесвам и салфетките за почистване на под, жалко че не са в постоянният асортимент.
Защото не си видяла линка в скрит текст например...

По повод скрития текст-именно това пък ми харесва на мен.Може да се лиготят, но дават информация.
Иначе ще е суха
- Чорапи има ли и стават ли?  
Отговор:Стават
Трябва да има разведряване малко. Нали форумът не е само справочник, ами и да разпуснеш малко
Скрит текст:
но е лошо, че сме само жени и все на някоя не и на кеф нещо Crazy

# 156
Да кажа за зехтина / португалския /.
Хареса ми , не е много горчив , на цвят не е тъмнозелен , а златист .Не е и много гъст.
За моя вкус е малко слабичък. Аз обичам например зехтина "ДЕ ЧЕЧО"-любим ми  е. И от Лидълския , в стъклената бутилка съм доволна. Та е въпрос на вкус .
Няма да купувам още от същия .
Някой взе ли си от гръцкия , или испанския / от сегашната промоция/ ?
Мерси. Аз му викам "де Цецо" Simple Smile))
А можеш ли да сравниш португалският с Коста Доро, ако си го ползвала?

# 157
Скрит текст:
Да кажа за зехтина / португалския /.
Хареса ми , не е много горчив , на цвят не е тъмнозелен , а златист .Не е и много гъст.
За моя вкус е малко слабичък. Аз обичам например зехтина "ДЕ ЧЕЧО"-любим ми  е. И от Лидълския , в стъклената бутилка съм доволна. Та е въпрос на вкус .
Няма да купувам още от същия .
Някой взе ли си от гръцкия , или испанския / от сегашната промоция/ ?
Мерси. Аз му викам "де Цецо" Simple Smile))
А можеш ли да сравниш португалският с Коста Доро, ако си го ползвала?

Коста Д Оро често купувах преди . Любим ми беше . Сега , като се замислих , май е по-хубав от този в кутията .  newsm78 Но това е само въпрос на вкус. То сега излезе , че настоящият , промоционален , е най-кофти. Но не е , ще го употребя с кеф smile3521

Сега  не смея да се полигавя  Embarassed

# 158
Tays, аз и Тета ще се полигавим и заради теб  Mr. Green

# 159
На мен Коста Доро ми е силен и го смесвах с помас за да му убие малко вкуса. Значи португалският може и да ми хареса  Thinking

# 160
На мен Коста Доро ми е силен и го смесвах с помас за да му убие малко вкуса. Значи португалският може и да ми хареса  Thinking
То зависи и за какво го ползваш. Аз , почти всяка вечер , си нарязвам плочка сирене и обилно заливам със зехтин и шарена сол. И чаша вино понякога. та за тези ми цЕли , колкото е по-миризлив , толкова по-добре.
За салати , си права . Променя се вкусът с тежките зехтини . Там и аз ползвам по- редичък.

# 161
Tays, аз и Тета ще се полигавим и заради теб  Mr. Green
Ахъм...ахъм...
Хич не ми променя вкуса зехтина. Оливам обилно и навред. Ползвам критски домашен,а той е с доста силен вкус. Тези купешките са ми даже слаби..
Ох...запекох миризливата сланинка с тел.наденички и преядох. Доволен съм. Само дето щях да счупя бели зъбаци с кожичката...беше на камък. Ама я осмуках хубавоооо..мммм.

# 162
Маслините с аншоа - леле разкош. За зелена салата или за мезе са супер. Утре съм за още някоя кутия, взех само две Simple Smile
Сусамовия тахан в Лидъл има ли Палмово масло? - данесоха ми от Гърция уж от магазин за здравословни храни ама има Палмово масло в състава. Аз не съм го опитала още, детето яде на филийка. Подаръка беше неочакван Simple Smile

# 163
  • русе
В нашето Русе в 17 ч имаше 2 долнища сиво и коралово..
Еее взех ги,защото с празни ръце щях да си отида.

# 164
Маслините с аншоа - леле разкош. За зелена салата или за мезе са супер. Утре съм за още някоя кутия, взех само две Simple Smile
Сусамовия тахан в Лидъл има ли Палмово масло? - данесоха ми от Гърция уж от магазин за здравословни храни ама има Палмово масло в състава. Аз не съм го опитала още, детето яде на филийка. Подаръка беше неочакван Simple Smile
Сусамовият тахан няма палмово масло, само слънчогледово или поне така пише.  Peace Моят е от доста време, трябва да го хвърля вече (не се одобри нещо вкъщи).

Днес при нас имаше сладко от диви ягоди на РС. За това ли питахте напред? newsm78
С ММ си купихме по едно долнище и горнище , много са хубави. Купихме си и агнешко. И да похваля едни бонбони с пълнеж течно еспресо - Rocket coffee, много вкусни.

Явно е въпрос на вкус, ние много харесваме португалския зехтин (този още не сме го отворили, но предполагам, че е като от предишната промоция). Иначе обикновено си купуваме италиански зехтин от Метро. Peace

Общи условия

Активация на акаунт