Лидл- 103- Гергьовско- първоюнска /02.05 - 31.05/

• 169 707
  • 1 258
  •   1
Отговори
# 300
Добра е наденичката от младо телешко...цър пър и замина при нас. Леко по-суха стои от свинЦката...ама я изядох. Но свинската сурова по ми харесва на мен..
Трябваше да я метнеш във фурната. Става супер Simple Smile

# 301
  • Благоевград
Здравейте! Решила съм да взема хладилна чанта утре и бих искала да попитам дали сте взимали друг път и доволни ли сте? За 15 лева не очаквам кой знае какво качество, като купя охладители става 20 лв., но дори и да не ми хареса, няма толкова да ме е яд.

# 302
  • shumen
И аз я мятам във фурната наденичката.Хареса ми и на мен.
Аз утре съм 1 смяна и ако успея след обяд ще мина през Лидл.Дано има останало нещо все пак.

# 303
Формилът за черно пране ползвал ли го е някой, че се чудя между него и Первол за черно? newsm78

# 304
Има ли доволни от перфоратора, който ще пускат тази седмица?
На хартия изглежда добре, но дали ще се справи с пробиване на панел?  newsm78

А от фолиото за прозорци доволни ли сте? Спира ли част от топлината?

# 305
Испанският салам е отвратителен. Много подправки, много жилки, много ниско качество. Повече такова няма да взема.

този ли имаш предвид http://www.lidl.bg/bg/513.htm?action=showDetail&id=59882 ?? аз точно днес ядох от него - хареса ми !! нито жилка , нито силни подправки .. аз обичам подправки де , но не ми направи впечатление да има чак пък и много ... хубаво меко месо със кръгчета сланинка  Peace
не отварям линка, но доколкото видях беше един саламът от испанската седмица.
Одеало за пикник (не е Лидълско) ползваме за игра с конструктор/влакче навън. Много е удобно.

# 306
  • Варна
Здравейте! Решила съм да взема хладилна чанта утре и бих искала да попитам дали сте взимали друг път и доволни ли сте? За 15 лева не очаквам кой знае какво качество, като купя охладители става 20 лв., но дори и да не ми хареса, няма толкова да ме е яд.

Аз от нашата хладилна чанта съм доволна. Не знам какви точно са очакванията за качество, но е здрава и поддържа ниска температура с охладителите часове наред. Ползваме я често, незаменима вещ ни е за път. Уточнявам, че пътуваме по 7-8 часа и вътре всичко си остава добре изстудено. Брат ми пък има тази, дето побира цяла каса. Тя даже понася повече тежест и пак няма ядове с износване или скъсани шевове.

Имаме и постелката за пикник, някой питаше за нея. Материята отдолу е като на тези сенници за предното стъкло на автомобилите. Също без забележки. Изолира от влагата, сгъва се и се носи като чантичка. Лекичка е и не ангажира, пък в същото време е голяма и четирима спокойно си сядат на нея.

С две думи - препоръчвам и двете неща!  Simple Smile

# 307
  • 1st floor
Благодаря за отзивите за постелката - ММ е пратен за синьо-червеното каре.  Laughing Отказахте ме от Кауфландската.

# 308
Добра е наденичката от младо телешко...цър пър и замина при нас. Леко по-суха стои от свинЦката...ама я изядох. Но свинската сурова по ми харесва на мен..
Трябваше да я метнеш във фурната. Става супер Simple Smile
Е там де...я метнах... Laughing
Пак викаше цъъър..пъъъъър.

# 309
  • Благоевград

Аз от нашата хладилна чанта съм доволна. Не знам какви точно са очакванията за качество, но е здрава и поддържа ниска температура с охладителите часове наред. Ползваме я често, незаменима вещ ни е за път. Уточнявам, че пътуваме по 7-8 часа и вътре всичко си остава добре изстудено. Брат ми пък има тази, дето побира цяла каса. Тя даже понася повече тежест и пак няма ядове с износване или скъсани шевове.

Имаме и постелката за пикник, някой питаше за нея. Материята отдолу е като на тези сенници за предното стъкло на автомобилите. Също без забележки. Изолира от влагата, сгъва се и се носи като чантичка. Лекичка е и не ангажира, пък в същото време е голяма и четирима спокойно си сядат на нея.

С две думи - препоръчвам и двете неща!  Simple Smile

Много благодаря за бързия отговор  Hug

# 310
Телешката наденица я има на първа страница с харесвани Wink
Уф...а майонеза кания със синята капачка е доста странна на вкус..от сума време се подмята в хладилника. Как бих могла да я оползотворя - някой има ли идеи?
Сладкиш с майонеза;салата от настъргани сварени картофи,настъргано сирене и майонеза(по ред от всеки продукт)

# 311
Зехтин взимаме от Тасос-5л, който ни стига за 1г  Mr. Green Никога не е горчал..
Постелка за пикник-харесала съм си ей тази, но още не съм я купила:

http://www.sportdepot.bg/bg/product/easy_camp_kragla_postelka_za … mdGFiPTEmcGFnZT0x

# 312
Тета-кажи за течния прах, само наденица ти е в главата. Laughing

# 313
Уж минах за 2-3 неща, оставих 30 лв  Rolling Eyes От козметичните неща бая неща взех, таблетки за съдомиялна, други дреболии. Взех и бб крем. Светлият ми е перфектен като тон, следобед ще пробвам, дано става за нещо. Ако не - 4 лв. къде не отишли  Laughing

# 314
Иначе аз днес за чоризо и нахут основно отидох... ама чоризото го забравих, нахута го изяли гадовете... не че не взех туй-онуй, ама Tired
Тук при нас има нахут , да ти взема ако искаш ?

Общи условия

Активация на акаунт