Лидл- 103- Гергьовско- първоюнска /02.05 - 31.05/

• 168 208
  • 1 258
  •   1
Отговори
# 375
И аз взех постелка за пикник  Peace по добра е от Джъмбовската, по плътна, онази много тънка ми се стори. Получих като подарък мечтаната кошница за пикник, имам си одеало, сега остава само да спре да вали  hahaha

# 376
  • Перник
Аз пък си взех тиган, но още не съм го пробвала  Embarassed
Мидичките от иберийската седмица си ги харесвам като вкус, но наистина не са особено почистени. И са малко количество.

# 377
Взехме сгъваемото барбекю и сега чакаме да се оправи времето, за да го тестваме. Заредихме и с шоколади.

# 378
  • 1st floor
Гледах постелките за пикник. Имаше и от миналогодишните.
Кои цветове са от миналогодишните? ММ ми взе синьо-червеното каре, другите не съм ги виждала.

# 379
  • на Мелмак
И аз се отчитам с постелка и хладилна чанта  Mr. Green

# 380
Крема за крака с Уреа от постоянният асортимент ли е?

# 381
  • Варна
Крема за крака с Уреа от постоянният асортимент ли е?
Да.

# 382
Благодаря, не очаквах, но страшно ми хареса, няма да си давам зор да ходя да се запасявам тогава. Laughing

# 383
Да, много е добър.

# 384
  • София
Гледах постелките за пикник. Имаше и от миналогодишните.
Кои цветове са от миналогодишните? ММ ми взе синьо-червеното каре, другите не съм ги виждала.

Имаше светлосиньо каре и другия вид бяха розово каре. Платът е малко като на родопско одеяло, но доста по-тънко. Определено платът на сегашните е по-добър. но пък старите са по-здрави отдолу и са по-дебели като цяло.

# 385
Купих на мъжа ми пижама и много ми харесва. Не съм доволна от сладкарския крем, наподобяваш течна сметана, на растителна основа е. Боля ме стомах от него, отделно тортата не се получи, кремът беше ужасен, а и не стегна (с други сметани не съм имала издънки).

# 386
  • Варна
Тете, благодаря за мнението за котешката тоалетна. Simple Smile
Някой ако забележи промяна в качеството към повишаване, да ми пише. Че имам 3 котки и тоалетната е сериозно перо.

# 387
В Лидл предлага ли се ел.кана за загряване на вода? Кога горе-долу може да се очаква зареждане?

# 388
В Лидл предлага ли се ел.кана за загряване на вода? Кога горе-долу може да се очаква зареждане?

Божа работа кога. Трябва да следиш темата...ние ще свиркаме.

Мацки,за кви рокли ще ходим в четвъртък. Аз извадих пуловерите,които бях прибрала под леглото.  Rolling Eyes
Ладно бре...

# 389
Споко,  Тета, от четвъртък идва жега, тъкмо за рокли. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт