Лидл- 103- Гергьовско- първоюнска /02.05 - 31.05/

• 169 603
  • 1 258
  •   1
Отговори
# 435
  • Асеновград
Утре с отварянето съм на линия- от дългите рокли харесах синята, черна и сива, дамските спортни обувки, детските блузи с дълъг ръкав и пижами.И евентуално ако има интересни неща извън брошурата.
Че ти нищо не си Аресала..  Mr. Green Whistling
Кесия нагласи ли?
Joy Не питай, другата седмица трябва да ме държат далече от Лидл че става лошо.
Обзаведох малкия с блузи за есента 6 бр. . За мен три рокли М синята е малко по широка в горната част пада свободно, черната и сивата са по тялото.Трикото е плътно не прозира по принцип се отпускат ако някой взима да го има на предвид.Уредих и баткото с пижами имаше само две 122-128 и е доволен. И обувките са супер, според мен малко уголемени купих черни и сини 37 номер дано не се отпуснат че съм с тесен крак и все започват да ми хлопат след време. При нас извън брошурата почти нищо нямаше . Важното е че съм улучила размерите и няма да се налага да сменям .

# 436
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Доволна съм на пръв поглед, взех двата панталона,на детето намалени дънки. Сега, като ги пробвам във вкъщи ще докладвам.

# 437
  • Русе
Момичета, гледам, че от другата седмица ще има слънцезащитни кремове. Правилно ли си спомням, че бяхте доволни от тях?  Rolling Eyes
Ами.. доволна съм. И от лосиона за след слънце съм доволна.
Гръцкия зехтин от тази седмица, нещо не ме впечатли изобщо. Не ми е много истински, ама ще го изготвя. От вчера като го прелях в стъклени бутилки едната седи в хладилника, кьораво кристалче не е образувала до днес и вкусът му е доста лек, не е като на истинския зехтин.
Казах Ви аз, че марковото си е марково(МЕТРО), ама Тета двата лева разлика гледа Laughing
От кой боб в Лидъл ще ме посъветвате да взема - насипния или пакетиран?
Аз съм доволна и от двата вида. От насипния съм купувала само бял. Тета хвалеше шарения.
Мнение за детската четка за зъби от другата седмица?
Не препоръчвам електрическа четка за зъби на батерии. Миналата година взех от тези за възрастни. Влиза вода при батериите и четката се пуска сама, когато си иска. След около месец "сдаде багажа" и я върнах.

# 438
  • Асеновград
Тета да каже, тя ги пробва всички Grinning

Мнение за детската четка за зъби от другата седмица?
Доволна съм, имаме две на малкия е на година и досега си работи с батериите с които е купена, а звяра си я оставя да работи защото му харесва как бръмчи.На баткото е купувана предната година и също работи без проблем неговата я ползват със зарядни батерии.Изобщо в къщи що е играчка , дистанционни, мишки, миксер за фрапе и каквото се сетиш е на зарядни батерии иначе не се издържа финансово.

# 439
  • София
В Кауфланд ще има другата седмица намалени четки на Браун със зарядно. За възрастни и деца. Изчакайте брошурата в събота и ги вижте. Имаше на плакат пред магазина.

# 440
Благодаря, момичета  bouquet

# 441
  • Русе
В Кауфланд ще има другата седмица намалени четки на Браун със зарядно. За възрастни и деца. Изчакайте брошурата в събота и ги вижте. Имаше на плакат пред магазина.
В момента в МЕТРО детските четки за зъби на Браун(със зарядно) са по 30 лв. С различни герои. Дъщеря ми има такава от миналия юли и съм много доволна. А с едно зареждане от 16 часа, както е по инструкция, четката изкарва почти месец.

# 442
  • Бургас
И аз кукнах в 7,55 в гадния магазин, че нашият отваря късно. Беше пълно с народ и за първи път виждам толкова мъже рано сутрин да ровят из дамските дрехи Mr. Green Взех си синя рокля М, пробвах я сега върху дрехите, добре ми е. Взех си и синия панталон, не посмях да рискувам с този на ромбовете, че и без това д-то ми хич не е малко Embarassed Със смесени чувства съм. Като размер ми е ок 40 номер, но дължината ми е една такава никаква и твърде много описва. Ще видя вкъщи довечера с туника или дълга жилетка отгоре как ще стои и ще решавам Rolling Eyes
Имаше намалени сутиени, забърсах един на 8,50 коралов с дантела и хубави подплънки.
Портокалите за сок читави ли са? Нали днес с колежките решихме да сме лунатички, та ще почвам да изцеждам портокали след малко Joy

# 443
  • have faith and be patient ..
ние имаме браун 1 четка  със зарядно и само сменяме главичките  , всеки си има свои .. четката стои нон стоп на зарядното , но когато тръгнем за някъде 1 седмица издържа без зареждане , като аз и дъщеря ми я ползваме по 2 пъти на ден , тати си носи класическата  Mr. Green

# 444

Гръцкия зехтин от тази седмица, нещо не ме впечатли изобщо. Не ми е много истински, ама ще го изготвя. От вчера като го прелях в стъклени бутилки едната седи в хладилника, кьораво кристалче не е образувала до днес и вкусът му е доста лек, не е като на истинския зехтин.
Казах Ви аз, че марковото си е марково(МЕТРО), ама Тета двата лева разлика гледа Laughing

за този ли говориш https://www.metro.bg/metro-offers/vzemi2-plati1

# 445
  • София
Здравейте момичета! Hug
Моля,някоя от вас,която е взела от детските дрешки-споделете какви размери са.
Дали има за по-големи/10г/деца?
Благодаря ви! bouquet

# 446
Ей ма на, жива съм...акостирах. Като влязох в магазина, главата ме отпусна, но на касата отново ме стегна жестоко Mr. Green

За боба да кажа първо: Вземала съм от кафевия насипен и от пакетирания бял на Родната стряха.
Този на РС увира по-бързо от шарения насипен. Насипния шарен обаче ми става вкусен, за това се жертвам понякога да го чакам два часа да си къкри на бавен огън. Peace

Тъй, за днешния пазар: кака си накупи туй-онуй:
1. дълга черна пола ХС - влачи се, естествено ooooh! ще се пофръцкам пред огледалото и ако горе ми хареса как стои, ще я нося на шивач.
2.взех панталон на ромбове 36 номер-впънах се, естествено, и той ми е дълъг, макар на снимката да стои като 7/8 по-скоро, ама  съдба...не ставам за закачалка. Той обаче ще спарва, материята му е като подобни други, дето имам пак от Лидл, и за жегите през лятото не става-просто си спарва. Та и тоз такъв..
3. Намалени боксери на мъжо за 7 и нещо, 2бр.
4. сютюен намален на мен - бордо тъмно някакъв, и той към 7-8 лева.

За зехтина - купешки зехтин няма как да е с плътен, силен вкус. Такъв е само домашния. Купешкия на мен винаги ми стои измит някак, с много лек вкус, затова се и очудих, че Жгмъц каза, че й горчи. Той по принцип почти няма вкус купешкия, камо ли да горчи...разсъждавам си де..

Вики, преди ви горчеше, сега пък лек бил...най-общо говоря де Grinning, та всеки да си пробва и преценява. Универсален вкус нЕма Naughty

# 447
Здравейте момичета! Hug
Благодаря ви! bouquet

Гащи и потници има за по-големи, на Пепертс.. И някакви блузи за момичета..

# 448
  • София
Здравейте момичета! Hug
Благодаря ви! bouquet

Гащи и потници има за по-големи, на Пепертс.. И някакви блузи за момичета..

Благодаря!  Hug

# 449
  • Русе

за този ли говориш https://www.metro.bg/metro-offers/vzemi2-plati1
Да. Купих си. Тръпчив е, "замръзва" Wink

Аа, Тета, аз нищо не съм казала за тръпчивия зехтин, харесвам го Laughing Лидълския в стъклените бутилки "Примадона" е такъв.

Общи условия

Активация на акаунт