Лидл- 103- Гергьовско- първоюнска /02.05 - 31.05/

• 169 559
  • 1 258
  •   1
Отговори
# 540
Въобще не се притеснявам да връщам, да са си сложили пробна, като не им се занимава, и аз не горя от желание да ходя 2-3 пъти и да се окаже, че моя номер вече го няма. Голяма тъпня е това, като в Джъмбо.
Как процедирате при връщане всъщност? На касата ли ги оставяте нещата? Все това се чудя пък аз  newsm78

# 541

Как процедирате при връщане всъщност? На касата ли ги оставяте нещата? Все това се чудя пък аз  newsm78

Аааааа, това сме го дъвкали веч.... smile3507

# 542

Аааааа, това сме го дъвкали веч.... smile3507

Ми...  хубаво ама от 103 теми явно съм пропуснала  Peace

# 543
Лично аз предпочитам да върна нещата, да си взема парите, па после ако има нещо друго, да си го взема
Влизам през изхода, да, и се пльоскам на каса и казвам, че съм за връщане
Всичко останало е много ангажиращо
Пращам и мъж, деца, да връщат, няма проблеми  Peace

# 544
И аз така правя, ама охраната така се мръщи, все едно нещо нередно правя, затова питам  Peace Когато сменям оставям старите на касата

# 545
Пък аз се чудя как влизате през изхода. Във всички магазини, които съм посещавала (в 4-5 града), входа и изхода са различни и вратата на изхода просто не се отваря отвън. И предния път, като коментирахте за връщането се чудих, и сега  Grinning
По темата - от тази брошура почти нищо не си харесах. За пробата ще взема сока и топеното сирене, които са по 1лв. Другата седмица обаче ще се разоря  Laughing

# 546
  • Перник
Пък аз се чудя как влизате през изхода. Във всички магазини, които съм посещавала (в 4-5 града), входа и изхода са различни и вратата на изхода просто не се отваря отвън. И предния път, като коментирахте за връщането се чудих, и сега  Grinning

Точно това се чудя и аз  newsm78

# 547
Влизам от входа, но директно отивам на касите, не към щандовете. Не знам как са другите. През изхода винаги можеш да минеш заедно с някой излизащ  Peace

# 548
Влизам от входа, но директно отивам на касите, не към щандовете. Не знам как са другите. През изхода винаги можеш да минеш заедно с някой излизащ  Peace

И аз така, давам касовата бележка и стоката , касиерката прави сторно, подписвам се на бележката и чао. Изобщо не ме интересува кой и как ме гледа и дали ме гледа. В правото съм си!

# 549
Еййй, пак кака ви трябва да ви отваря на тънкостите - ами чакате някой , който излиза, да отвори вратата на изхода и в същото време пъргаво и гъвкаво се шмугвате покрай него. Ей тъй става. А иначе аз влизам от входа вече и си отивам кат пич на касата. Ако имат възражения, да си гледат камерите и да ме проследят, че директно на касата съм отишла...
Друго неясно? Mr. Green

# 550
  • Асеновград
Еййй, пак кака ви трябва да ви отваря на тънкостите - ами чакате някой , който излиза, да отвори вратата на изхода и в същото време пъргаво и гъвкаво се шмугвате покрай него. Ей тъй става. А иначе аз влизам от входа вече и си отивам кат пич на касата. Ако имат възражения, да си гледат камерите и да ме проследят, че директно на касата съм отишла...
Друго неясно? Mr. Green
Joy Тета то супер ама два пъти засядам между двете врати Simple Smile на изхода . Тази сутрин охраната даже тръгна да ми се кара защо съм влизала от изхода ама бързо му увисна носа  Joy .

# 551
  • София
И аз влизам през изхода с някой излизащ.
Ако човек си влезе с валидна касова бележка и отиде и си вземе от вписаните в нея артикули, може да си му върнат парите без проблем. Чудя се някой гледа ли изобщо тези неща. Затова влизам през изхода като имам да връщам стоки, за да няма двоумения....

# 552
Ааа откак веднъж остайх торбичето на охраната и му заръчах да ми го пази,докато пазарувам,пък после като дойда да плащам,да ми го даде да го върна...ииии отивам на каса аз и гледам торбичето ми оставено безпризорно зад касите,охраната вазирал нейде Shocked Та оттогаз ....торбичето в ръка само. Връщам, вземам парите и отивам спокойно да си пазарувам,без акъла ми да е в торбичето  Naughty

# 553
Аз си влизам със стоката, пазарувам си и като стане време за плащане връщам стоката и си плащам сметката. Или пращам мъжът ми да върне още с влизането, аз докато пазарувам и после идва и той и плащаме сметката

# 554
Казах....шмугваш се пъргово. От анализа на израза става ясно,че се извършва бързо движение....не влачене като охлюв,нъл? И по този начин какво...избягваме ситуацията на засядане между двете порти на изхода.

Общи условия

Активация на акаунт