Лидл- 103- Гергьовско- първоюнска /02.05 - 31.05/

• 169 554
  • 1 258
  •   1
Отговори
# 555
Еййй, пак кака ви трябва да ви отваря на тънкостите - ами чакате някой , който излиза, да отвори вратата на изхода и в същото време пъргаво и гъвкаво се шмугвате покрай него. Ей тъй става. А иначе аз влизам от входа вече и си отивам кат пич на касата. Ако имат възражения, да си гледат камерите и да ме проследят, че директно на касата съм отишла...
Друго неясно? Mr. Green
Оказа се, че всички сме научени каки  Mr. Green

# 556
  • Бургас
Нашият Лидл, понеже нали е в мола, няма врати Joy Аз първия път попитах охранителя, който обикновено стои на входа и той ме насочи към касите, дори не се наложи да влизам в магазина със стоката. Този път смятам направо на касата да отида, без да питам Mr. Green

# 557
  Ей, teta 75 оправи ми скапаното  настроение, ще знаеш. Така образно ги редиш Laughing Жива, здрава да си. 

# 558
И вие, и вие...да сте здрави.. Peace Grinning

# 559
Веднъж влязохме с федербал. Спряха ни и гледаха на камерите да не е от стоките вътре. Той си беше лидтлски, но много ползван и не го бяхме свили.
За това първо връщам, взимам си парите, после си ходя из магазина. Не ми се виси всеки път да гледат камерите.

# 560
Пък аз се чудя как влизате през изхода. Във всички магазини, които съм посещавала (в 4-5 града), входа и изхода са различни и вратата на изхода просто не се отваря отвън. И предния път, като коментирахте за връщането се чудих, и сега  Grinning

Точно това се чудя и аз  newsm78
А може и без гимнастика ако се вгледате внимателно на вратата на изхода в страни от нея има едно черно бутонче, като го натиснете вратата ще Ви се отвори.

# 561
Признавам те, браво

# 562
Голямо разочарование тез поли. ooooh!, само дето толкова им се точих. От брошурата харесах пъстрата, но на живо не ми хареса материята, освен това нямаше и моя номер.
Голямата щерка намаза бяла туника, хареса ми материята. Peace

# 563
  • до едно тепе
Пък аз се чудя как влизате през изхода. Във всички магазини, които съм посещавала (в 4-5 града), входа и изхода са различни и вратата на изхода просто не се отваря отвън. И предния път, като коментирахте за връщането се чудих, и сега  Grinning

Точно това се чудя и аз  newsm78
А може и без гимнастика ако се вгледате внимателно на вратата на изхода в страни от нея има едно черно бутонче, като го натиснете вратата ще Ви се отвори.
Мдаа и аз веднъж видях как влязоха няколко каки от персонала така. Натиснаха копченцето отвън и вратата на изхода се отвори.
Като връщам си влизам през изхода. Веднъж някакъв човечец ми се сопна,че било изход та му разясних че знам. Даже не беше от персонала, ама явно е решил,че ни моА да чета нещо Laughing

# 564
  • Русе
В Германия, когато връщаш стока се влиза през изхода.
Броени пъти съм влизала през изхода. Все чакам някой да излезе, накрая ми писва и влизам през входа, от там директно на каса. За копчето - не съм се заглеждала. Но в последно време все по-рядко пазарувам стоки, които да се връщат.
Ако си мислите, че в 17,30 ч. в нашия ЛИДЛ имаше брашно от 1 лв... Една баба отчаяно пита управител, след като няколко пъти обиколила магазина. Получи сопнат отговор, че е свършило и утре вероятно няма да зареждат ново.
Мразя го тоз магазин вече. Накрая ще подам оплакване. Така е било винаги, откакто го отвориха през 2011 г. - все промоционалните стоки липсват.

# 565
Странно. При нас си имаше много брашно и  мляко, ММ зареди следобед. Редовната цена на брашното е 1.19 и честичко го пускат.

# 566
И в Търново нямаше. Да видим днес...

# 567
  • In transit
Еййй, пак кака ви трябва да ви отваря на тънкостите - ами чакате някой , който излиза, да отвори вратата на изхода и в същото време пъргаво и гъвкаво се шмугвате покрай него. Ей тъй става. А иначе аз влизам от входа вече и си отивам кат пич на касата. Ако имат възражения, да си гледат камерите и да ме проследят, че директно на касата съм отишла...
Друго неясно? Mr. Green
има и по-лесен начин. Вдясно от вратата на изхода има едно бутонче. Натискате го и вратата се отваря. Mr. Green

# 568
  • Русе
Странно. При нас си имаше много брашно и  мляко, ММ зареди следобед. Редовната цена на брашното е 1.19 и честичко го пускат.
И преди час нямаше брашно. Други стоки зареждаха в изобилие. И паста за зъби Сигнал няма. Голям дефицит Laughing Но поне беше измито, чисто и все още подредено. Този магазин не съм го виждала чист от години. Mr. Green Днес ще илизам по центъра. Ако остане време ще ида до другия магазин да видя там какво има.

# 569
И в Търново нямаше. Да видим днес...

За брашно не съм гледала, но мляко имаше днес (Лидл до Руските гробища). Е, топеното сирене липсваше, няма пълно щастие  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт