Паническо разстройство - 28

• 95 271
  • 766
  •   1
Отговори
# 270
Аз също качих много килограми и се дразня но все още не съм стабилна за без АД. Питах докторката дали винаги ще ги пия и тя каза не но пък и не казва кога ще ги спра може би зависи от мен

# 271
Здравейте приятелчета
как сте - липствахте ми Simple Smile

Та да се оплача и аз. Точно си мислех Март = Април = Май че съм надвила всякакви депресии и глуости и спрях със засилка всякакви АД ( от тях качих според мен 12 кг) ега съм свалила само 4-5-6
Точно коато си мислех,че всичко е ппрекрасно и моят възлюбен ме зарязаа. Имахме два по сериозни скандала - но мислех,че не са нищо сериозно в предвид че по негова молба направих аборт , които не ог искам - но с идеята той да е щастлив - не аз. И накрая заради два спора ми каза
- че му е олекнало от както е с мен
- за 24 часа че не ме обича
- предния ден бяхме взели апартамент да живеем заедно който го канселира
- че никога повече няма да е с мен
- че няма да ми прости това че само съм искала от него ( аз не съм искала кой знае какво а нормлано отношение, просто той беше зает със старото му семейство и спорт и почти нямаше време за мен)
- каза ми че съм посавила себе си пред детето му и това е край - ТОва никога не е случи дори аз предложих да поживят дватама отделно за да не му се натреса аз и се стресира - та аз го обичах тва дете.

След 2 седмици агония ПР и Депресия се врърнах на 100 % и сега ми е много трудно да жиевя. Събуждам се с идеята да дойде вечерта и да си легна и се надявам да не се събудя.
Суесидни мисли постояно и нон стоп желание за нищо. Страх ме е да не направя някаква глупост.
Дори се оптвам да го намразя за това което ми причини , но е много трудно защото се обвинявам.
Чудя се въпреки КГ дали да опитам пак АД , че така вече не се живее - едвм издържам жял ден само ми се плаче и не ми се живее.
Съвети?

# 272
Oх, милата. Връщай се към хаповете, що се мъчиш, ти и преди това сигурно заради него си била на ад. Трудно е да живееш обратно на убежденията си. Ще се оправиш пак, и този път като го няма дразнителя ще си много щастлива, ще си намериш и подходящия човек! Успех джоли  Hug Hug Hug

# 273
Много благодаря слънчице - страх ме е само да ги започна, ( освен че пак ще кача КГ) , че няма да ми подейства нищо и ця живот ще съм тъжна и мрънкаща и това ме съсипва - все едно АД са последното ми спасение и ако няма от тяк ефект ще се побъркам още повече

Препоръчаха ми пак аритави - но от тях като че ли нямах голямо подобрение

# 274
Ми той уж не беше дразнител = уж много ме обичаше , само че все нямаше време за мен - все нещо друго беше по важно
И Изведнъж след скандал за 24 часа просто каза, че не ме обича, не иска никога да ме вижда и това е - направо бях сразена.

За 24 часа не смао да спрада да те обичат, но и да ти кажат че няма никакъв шанс да сте заедно и ти просто не си човека за него, а си правил всичко да си щастлив - е не е често
Мислите ли че АД има шанс да ми помогнат

# 275
Ще ти помогнат, щом са ти помогнали и първия път! Ще видиш светлина в тунела! Не се коси за гаджето, явно не е твоят човек. Радвай се, че си се отървала, това ли искаш цял живот да те пренебрегват, а ти да правиш талива жертви! Не заслужава! Почвай ад и гледай напред! Знам, лесно е да се каже... Един съвет, обичай себе си повече от някой мъж, уважавай се, глези се, грижи се за себе си! 

# 276
Мии в момвнта е много трудно тъй като всеки ден съм на косам на това да се нагълтам с хапчета и всичко да се приключи , но се надявам всеки ден да става по-лесно по - лесно Simple Smile

# 277
Jollie69, колкото и тривиално да звучи - времето лекува. По-добре е, че сега си разбрала колко струва този човек, отколкото след време. Щеше да загубиш години от живота си с нещо, което не си е струвало емоциите ти, времето ти, енергията ти.... В момента се самонаказваш за неща, за които не си виновна. Иди на психиатър, започни лечение, не агонизирай повече. Живей заради себе си. Предстоят ти още много хубави моменти.

# 278
Дано сте прави - мислех, че е мъжа за мен и е първият с който съм искала да имам деца и ужасно противно ме остави

# 279
Здравейте! Първата ПА получих през 2009г. Беше голямо лутане докато разбера какво ми е. Започнах лечение с антидепресанти и успокоителни. След три месеца по решение на доктора трябваше да спра приема на лекарства по схема. И всичко започна от начало. Тогава започнах лечение с хомеопатия. Продължих лечението 3-4години (вече не помня, но беше доста). ПА постепенно започнаха да намалят, появяваха се един път на 4-5месеца, после един път, най- много два пъти годишно. Миналата година се случи само веднъж, тази година вече три пъти. Последната се случи сега в събота, на място на което съм получавала ПА, беше като дежавю. Вече съм ветеран и съм приятел с ПА, знам че нищо лошо няма да ми се случи от това което си мисля, но то е много силно, нахлува в мен и е неконтролируемо. Въпроса ми е, дали мога да взимам нещо като добавка, без да ходя на лекар? Неолексан добавка ли се води? Или пък мента, глог и валериан, които никога не съм пила и не знам дали ще мога, тъй като не понасям миризмата на валериан.

# 280
Момичетаа една колежка продава книгата "Излекувай живота си" на Луиз Хей, ако някой я иска да ми пише на лични..

# 281
Да ви се оплача и аз Sad Днес станах в добро настроение, нищо ми нямаше. Пристигнах на работа и да не седя гладна закусих един бърз сандвич, започнах да почиствам и изведнъж се изпотих, прималя ми, аз си мислих, че от захарта, разтреперих се, ама бях хапнала, пък в 3 в 1 също има захар, казват, че ако падне захарта едно пакетче захар под езика или в малко вода и до няколко минути всичко се оправя, да ама не, вече 3 часа съм трепереща и стресирана че ми е лошо. Кръвното нормално, не е и от него. Взех много малко ксанакс и ме размаза, като че ли ме успокои, но не напълно. Защо така от нищото и с часовеее, пък се наливам с вода и съм пикала над 10 пъти сигурно:))

# 282
neli_20,
Не си спомням пиеш ли АД и ако да- какъв и от колко време?

# 283
  • Пловдив
Момичета, на моя близка дъщеричката започна да получава много сериозни паник атаки покрай кандидат студентските си изпити сега и всички сме много притеснени. Не иска да излиза от вкъщи, отказвала се да учи в университет и постоянно се чувства зле. Препратих я към моята психоложка, но й е дала час чак за 19.07. Дотогава какво може да пие за успокоение освен мента глог и валериан?

# 284
Нека да се консултира и с психиатър все пак.
Не на всеки психологът би помогнал. При мен например психотерапията не подейства.
А как ще се мъчи до 19-ти? Това са цели две седмици... Валериана, мента , глог- нека пие, но не мисля, че ще помогнат за паник атаките.

Общи условия

Активация на акаунт