Паническо разстройство - 28

• 95 313
  • 766
  •   1
Отговори
# 300
Джери, какво стана?

# 301
Както бяха казали в една книга - По-добре един ужасен край, отколкото ужас безкрай.

# 302
Аз пък днес изпаднах в поредната нервна криза и незнам дали вече не трябва да сложа край на тоя ад.

След като вчера се случи нещо ужасно и нямах сили да отида на работа а той беше Оперативен шеф  се наложи да му пиша и да му кажа , че може да нямам сили да ида на работа.
Той ми каза защо? Казха му какво е станало и после думите му бяха:

Моите съболезнования сигурен съм че ще се орпавиш. Света ми се срина. Човека който ме подкрепяше винаги и беше до мен и се кълнеше, че винаги мога да разчитам на него сега ми каза това.
Все едно не можех да го позная и разговарям със стена - много е болезнено.

Отделно съм 12 часа сама в офиса и се побърквам. С никой не мога да си кажа дума - само тъпия интернет - мился и анализирам - обвинявам себе си с какво го отблъснах и защо не нарпавих нещо да го задърба и това ме съсипва.

Отделно нямам желание за нищо = незнам като стана какво да правя със живота си - нито имам сили да тренирам, не съм яла от 7 дни , само ми се плаче и ми иде да скоча от някъде.
Имам чувство че това няма край - искам просто да изчезна , чудя се ако почна АД дали ще помогне

# 303
Мило момиче, сигурно ти е много тежко от раздялата, но трябва да намериш сили да я превъзмогнеш. Ти си силна и можеш! Помисли си само за кого страдаш - за един арогантен човек...

# 304
Лошото е , че като цяло той е добър човек - и не мога да разбера защо с мен се държи така, защо ме акара да нарпавя аборт и ми каза че ще сме заедно и тепърва ще имаме деца. Че ден преди да ме зареже взехме апартамент да живеем заедно. Че до последно ми казваше че ме обича а после осъзнал, че не ме.

Толкова въпроси. Чувствам се виновна. Чувствам се недостойна за любовта му. С какво толкова го отблъснах. Нито съм грозна. Търпелива съм не мисля, че съм дразнеща = толкова много обещания - абе какво ми е бе хора дефектна ли съм

# 305
Джоли, да сме силни. Искам да се сложи край на този ад. Да се знае, че раздялата е факт и да си почвам пак по старо му.
В сряда бях много зле и не иска да му вземе терафлу, закъснявал. Е, е къде е аптеката!

С него се чувствам самотна, нещастна. Абе като теб - нежелана

# 306
Е да ама на теб ти казват че те обичат поне.
На мен за 24 часа ми казаха - че са осъзнали, че не ме обичат и че дори да няма проблеми в бъдеще НИКОГА няма да сме заедно - много боли от ткаива думи.

Постояно се обвиявам в какво сгрешиш и защо не съм достойна за любовта му. Ккакво ми има толкова

# 307
Момичета, нищо ви няма. Проблема е в тях. Явно те не са наясно какво искат!
Спрете да се обвинявате, лъгали са, а вие сте им вярвали. Друго обяснение нямам.

# 308
Джоли, попаднали сме на грешните хора. Абе какви хора, това са си изроди. Да се държат така с една любяща жена.

Дарси, ама и аз казвам стига, и си хващам шапката за Черни връх Sad

# 309
Приятно изкарване Джери!  Hug

# 310
Дарси Hug

Вървя по пътя и се нервя на целия ми загубен черен живот. И като получих ПА под върха. Направо щях да колабирам. Лежах на тревата, пих ривотрил. Добре, че съм тренирана успях да слеза до Алеко.

Да може да гледаме само розово на този свят, да нямаме черни мисли Cry

# 311
Ooo Джери, ужас. Виждаш ли как си докарваш па. Никакви черни мисли. Хем си тръгнала по баирите за развлечение, хем мислите пак там в гадното. Тренирай се и във това. Как се хванеш че го мислиш, вадиш апарата и снимаш всяко цветенце и красота. Пък и нямаш ли спътници да си говорите за друго.?

# 312
A, Дарси,  вече си имам снимка. Моят пиян, залян, олигавен, с полусвален слип, под масата. Я нещо си помисля за него и си го гледам какво прасе е  hahaha

Ей, как забравих да Ви покажа прекрасните зареждащи снимки от Седемте рилски езера от миналата седмица.
Лека вечер и нощ с тях:
https://web.facebook.com/tanja.ilkova.7/posts/10211544838230447?pnref=story

# 313
Чудни са Джери!  Hug

# 314
Абе, Джерииии, камиона му ли блъсна? Ама как така ще изгориш документи бе, човек. Я горе главата и умната.
Оле ,момичета започвате да ме плашите с тези ваши мъже. Моето съкровище до ден днешен ми търпи всички лиготии и ме носи на ръце. Само малко да ми прлилошее и скача веднага и започва да се суети около мен. Олееееее, ами ако и той вземе, та се обърне на 360 градуса......толкова съм зависима от него, че и не искам да си помисля.

Общи условия

Активация на акаунт