Паническо разстройство - 28

• 95 354
  • 766
  •   1
Отговори
# 315
Не, бе Али, исках така да направя. Но нямах смелост. Както и да е от глупост забравих ключа на колата и са я пообрали.
Ние сме си шубелийки Laughing

Абе идиот (аз), какво съм се свързала с тоз тираджия, дето и у затвора бил за измами. Я шут и да си търся нов.
Сега ще идват да ме разпитват от полицията за таз кола, а аз с моята социална фобия знаете какво треперушко ще стана.
Майната му вече!

# 316
Здравейте  bouquet Записвам се и аз в темичката , от година и половина получавам ПА , напоследък пристъпите значително се разредиха и точно когато реша , че всичко се е разминало ме тряска ПА , ей така да напомни за себе си  hahaha

# 317
Момичета така искам да ви гушнаааа

Каква е тази лудост с тези муже - Джери дай да основем клуб на тупака и да ги вкараме тея мухлъовци вътре. Сигурно има мнгоо свестни. А на мен още ми е тежко и се самообвинявам

# 318
Мдам, така е, има много свестни мъже. Аз съм с трети такъв дето ме носи на ръце, ама понякога и жените сме си за бой...... WinkИ в двата пола си има кусури. Аз бягам при най-дребното нещо и все нещо мрънкам и недоволствам......ето признах си. Но определено съм голяма фенка на мъжете. Познавам мноого златни душици. Просто трябва да се избира внимателно. И до ден-днешен не знам защо зарязах първия си съпруг....И като ме питат отговарях  "ми разведох се....защото се разведох... Joy

# 319
Вече почвам да се обърквам, кое е истина, кое не. Джери, така пишеш все едно наистина си му ударила тира и изгорила документите, пък после казваш, че само си искала така да направиш. Не, че има някакво значение за мен, но...

# 320
И аз останах с впечатление, че му е ударила тира и изгорила документите и направо  Shocked

# 321
чак пък тир да ударя Party
Нищо не разбирате от литературна алегория.
Ама айде, темата не е за интелигентност, а за лудите.

Последна редакция: вт, 11 юли 2017, 05:34 от Jerry F

# 322
А какво стана с гала как е ?

# 323
Абе, Джери, сега ние сме тъпите, че ти не се изразяваш добре и не ти се разбира. И професор не би те разбрал. Може да сме луди, но не и екстрасенси да ти виждаме мислите. А това, за липсата на е***не и него ли да разбираме по друг начин. Не, че ме интересува и бих искала да знам.

# 324
Сега се чудя дали ще ме затворят у психото, ще ме вържат и ще ме тъпчат с успокоителни.
Нарочно фраснах зверски голямата трошка на моя, изгорих му документите на колата.
от 3 месеца ми е завръщал пари, от 7 месеца ме лъже като дърт циганин и не ме ебе.
Поне да си събере багажа, стига ме е тормозил.

Хора, бъдете с гаджета на вашето интелигентно ниво. Простаците са гадни.

Абе и аз като го прочетох останах с впечатление, че нарочно е ударила колата и иЗгорила документите и се чуди дали няма онзи да и направи нещо, ама както и да е. Важното е че не го е направила и всичко е наред.

По-бързо да се оправяме с тези мъже Wink))

# 325
А какво стана с гала как е ?
Върни се назад в темата Sad

# 326
Милата Sad мммм сега някак не мога да повярвам - Мир на праха и. Добър човек беше. Каквото и да е станало дано е на по-добро място милинката. Живота е кратък да го живеем бе мамка му

# 327
Сега случайно отворих профила на гала и ми даде , че е онлайн. Настръхнах. Дано това, че е починала е било грешка или объркване

# 328
Здравейте,

Мога ли да помоля да споделите дали взимате хранителни добавки, поне тези от вас които сега не са на АД. Аз взимам б комплекс, магнезий и 5-htp добавка. Чудя се колко дълго могат да се взимат. Чета различни препоръки.
Благодаря. Ще се радвам да споделите.

# 329
Здравейте,

Мога ли да помоля да споделите дали взимате хранителни добавки, поне тези от вас които сега не са на АД. Аз взимам б комплекс, магнезий и 5-htp добавка. Чудя се колко дълго могат да се взимат. Чета различни препоръки.
Благодаря. Ще се радвам да споделите.
Аз започнах преди няколко дни с 5htp. Колко време го взимаш и имаш ли ефект? Иначе често взимам магнезии и омега 3, но не мисля, че се чувствам по различно:)

Общи условия

Активация на акаунт