Паническо разстройство - 28

• 95 372
  • 766
  •   1
Отговори
# 330
Аз го пия 8 седмици. Само че прекалено малка доза - пия една капсула по 100 мг. дневно. Сега взех един продукт с 5htp на солгар, в който има и витамин В6 и валериан. По принцип дозата за 5 htp e около 300 мг. Аз съм доволна. По принцип съм вярваща християнка и смятам, че ми даде невероятна подкрепа в борбата. За мен пътя с опознаването на болестта, страховете и терапията е онзи, който за мен даде резултат.

# 331
Магнезият трябва да се пие 3 месеца, за да подейства. Най-добрата форма му е цитратният.
В БГ най-добрият е диспорал. Ако тренирате по едно саше или 300 мг. разтворим е малко.
Допустимата доза е 3000 мг.
Бетата помагат малко, ама чак нещо толкова да повлияят на ПР не съм сигурна.
На 5-HTP не вярвам.

Я вижте една щастлива жена Yum
https://web.facebook.com/photo.php?fbid=10211668198554378&se … ype=3&theater

# 332
Аз още съм на малка доза 5htp. Пия 50мг на ден, след няколко дни ще увелича, понеже пише постепенно да се увеличава. Иначе магнезий пия на Drs Best. Засега не виждам  резултат. Ще споделям, ако има.

# 333
Цитат
Сега случайно отворих профила на гала и ми даде , че е онлайн. Настръхнах. Дано това, че е починала е било грешка или объркване
Да, аз също погледнах сега, след като прочетох твоя пост. Профилът е бил активен вчера.
Дано не е вярно това, което знаем!
Другият вариант е някой от близките й да е отворил профила й.
Всъщност, информацията, че е починала от достоверен източник ли е? Помня, че някой беше казал на Дарси, че Гала е починала. Но дали този някой е с достоверна информация, или и той се позовава на слухове?

Последна редакция: пт, 14 юли 2017, 17:07 от Lirena

# 334
Грешка, повторих горният си пост, но мога само да редактирам, но не и да го изтрия. Извинявам се Embarassed

Последна редакция: пт, 14 юли 2017, 17:10 от Lirena

# 335
Mомичета и на мен много ми се иска да е грешка, но за съжаление гала не е вече сред нас.
Каза ми една жена, която познава гала чрез децата им. Даде ми фейсбука на гала и от там се убедих. Стигнах до профила на сестра й и там прочетох за мъката на сестра й и съболезнования. Ако някой настоява да се убеди ще го дам на лични. Нека почива в мир, милата гала. Колко красива е била и колко позитивна! Flowers HibiscusFlowers Hibiscus

# 336
Мила Дарси може либда те помоля за профила на жемата, за да изкажа съболеНованиянна семейството Sad много мине криво. Нали уж не се умираше оттова

# 337
Милички, първо да Ви се извиня! Много бях на ръба!
Е минах го, сама съм!
Сега се чудя да се смея или да плача!

Гала. дано си сред нас, обичаме те:hearts:

# 338
Jerry , Flowers Hibiscus
Всички имаме такива моменти .

# 339
Джери знам какво е нак-близлият ти човек да те предаде
Ще се оправим Simple Smile

# 340
Silvi, Lirena, получихте ли ЛС от мен?

Джери Flowers Hibiscus

# 341
Да, Дарси. Получих Peace
Благодаря ти Hug

# 342
Мами, тресна ме паниката точно на плажа. Shocked Мислих че умирам. Цял ден някакво вътрешно напрежение. Поплувах и както си рових из темите тук и нещо започна да ми става. Аз сама, приятеля ми в морето и тръгнах да ставам да го викам, да бягаме че нещо ми се случва. Ама си викам я лягай на кърпата и след малко отмина. Много се изплаших. Сега ме е страх да идем на плаж Shocked Не ми е ставало така от година сигурно, чак така да ме тресне. Аз съм си и бълза и от страха още повече се зашаметявам. Tired

# 343
Аз пък в магазина днес получих замайване и онова гадно усещане , че всеки момент ще припадна ooooh!
Скоро не ми се беше случвало. Премина от само себе си за  минута-две, но...аман вече!

# 344
Момичета днес сутринта по нищо не подсказваше, че ще ми се случи нещо лошо. Станах сутринта направих си кафе, нещо не ми се услади и реших да хапна нещо за закуска. След това се разшетах из къщи. Като свърших работата реших да полегна малко на дивана пред телевизора. Пожелах малко с телефон е ръка и тръгнах да ставам, изправих се и паднах на коленете си. Всичко ми се завъртя и ми причерня. Така се уплаших, че придържайки се за стените в коридора тръгнах към стаята на дъщеря ми, ако припадна тя да извика помощ. Тя спеше, легнах до нея на леглото и се оправих. Станах този път много бавно и внимателно, наведох главата си надолу към пода и всичко се върна. Пак пожелах малко и се оправих. Онзи ден ми се случи същото, но в по-лек вариант. Аз точно от онзи ден съм в цикъл, може ли от него нещо да става така. Никога през живота ми не съм имала толкова силен световъртеж с прималяване. Абе изкарах си акъла, меко казано.

Общи условия

Активация на акаунт