Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Каква е максималната доза на флуанксол?
Имате ли опит и впечатления от хранителната добавка Neolaxan?
Колко време след спиране на антидепресантите е безопасно да забременея?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Каква е максималната доза на флуанксол?
-
Имате ли опит и впечатления от хранителната добавка Neolaxan?
-
Колко време след спиране на антидепресантите е безопасно да забременея?
-
Как мога да намаля дозата на капсулите Велаксин?
-
Как мога постепенно да намаля дозата на лекарството си?
Над 4 години са мила, какви ли АД не пих и нищо не ми повлия добре, последно година се задържах на Сероксат и пак си имах кризи, напълнях, ч.дроб пак беше тръгнал да се увеличава и стеатозата също. От там ме наплашиха и за диабет и по добре малко по неспокойна, но здрава, отколкото да намаля кризите и да се натрупат други здравословни проблеми, с които трябва да пия още една торба с лекарства. Не знам и аз съм объркана:)) Ама си ви обичам тук и затова понякога си ви споделям:))
, не се панирайте от промени в организма, случват се на всеки, още повече, ако сте на антидепресанти. Влияят на цикъла и още как. Влияят на настроението, на навиците, на изхождането и на ... всичко. От друга страна пък, на цикъла му влияят още сто неща, не само хапчетата, ами и времето, стреса, неочаквани промени в ежедневието, пътувания, дори храни. Споко, всичко това е нормално, само трява да се внимава по врреме на тези промени да не стане забременяване, че може и да не го усетите.
Мерси, благодарение на всички Вас тук си възвръщам лека полека надеждата!
, но аз от малка съм така