Паническо разстройство - 28

• 94 722
  • 766
  •   1
Отговори
# 480
  • София
Алина, 70 или 7 кг ...? То тея гадни кг за нас са ключови да не си тежим на прешлените и не само. И аз се опитвам да сваля качените през последните няколко години кг, а те не са малко 20 кг имам да свалям, но не мога да мръдна надолу и това си е. В листовката на Коаксила пишеше страничен ефект намаляване на апетита - ще ми се ,ама де тоя късмет Grinning
Ох колко щях да съм щастлива да са 7.....За 3 години от 50 станах 120 килограма и това допълнително товари дисковата херния  Confused
Sad много товари да

# 481
  • София
Аз не съм ви се оплаквала скоро:)) Вчера цял ден, работих, вечерта бях при приятелка хапнахме, пийнахме по сок и към 1 през нощта се прибрах. В 8 и 30 станах днес за работа и добре се чувствах, към 11 тръгнах да си закусвам кис. мляко / беше от предишния ден с овес ядки/ и едвам половината го изядох и нещо ме сви стомаха, започна да ми се гади, помислих че е от млякото. Отидох за сандвич, хапнах няколко хапки и пак ми се догади, стегна ме и гърлото, учудих се чак. И към 16ч си тръгнах цял ден ми е смотано, лошо, давя се. Аз попринцип се давя сутрин от ПР, но пък днес цял ден. Прибрах се, чупнах ксанакс и легнах да поспя. Е сега станах, 1 час съм дремнала и съм май по добре.  Ужас, много се изплаших, защо цял ден така ми беше, по едно време муслих да ходя до спешното. Лошо ми е, едвам издържах, сега съм по добре след дрямката, странна работа:))

П.с - Забравих да ви кажа какво установих, на няколко пъти, няколко дни подред, се навеждам и седя около 20 секунди,  в работата чистя, нещо бърша и като се изправя така ми става лошо и ми започват и атаките. Вчера поне 3 часа след това имах световъртеж и ми беше гадно.

Офф пак ми става лошо, сигурно от времето и паниките:(((

А вариант да си олепила някой летен вирус или от снощи нещо да си яла/пила ? Опитай пак да легнеш да поспиш

# 482
  • София
Да ви питам...колко време трябва да стискам зъби да преминат страничните ефекти от АД. Нещо от два дни ми е много зле на стомаха от този Коаксил - киселини, повдига ми се, тежко ми е и други неща свързани с тоалетната, да не ги описвам. По принцип АДтата могат ли да се комбинират с други лекарства от всякакъв тип и дори антибиотици ? Видях в листовката за МАО инхибитори, че не трябва , но за друг тип не е споменато. Вие позволявате ли си да пиете по чаша бира поне ? Не съм много по алкохола, но понякога бира в жегата вечер ми се допива Simple Smile

# 483
Венчо, стискай зъби минимум 20 дни за свикване с АД-то.
Иначе по една бира може.

Аз снощи се престраших и пих едно хапче лепонеск. Спиш като труп, но на сутринта бях много зле, по-лошо от махмурлук. Добре, че успях да поспя после да ми помине.

# 484
Аз не съм ви се оплаквала скоро:)) Вчера цял ден, работих, вечерта бях при приятелка хапнахме, пийнахме по сок и към 1 през нощта се прибрах. В 8 и 30 станах днес за работа и добре се чувствах, към 11 тръгнах да си закусвам кис. мляко / беше от предишния ден с овес ядки/ и едвам половината го изядох и нещо ме сви стомаха, започна да ми се гади, помислих че е от млякото. Отидох за сандвич, хапнах няколко хапки и пак ми се догади, стегна ме и гърлото, учудих се чак. И към 16ч си тръгнах цял ден ми е смотано, лошо, давя се. Аз попринцип се давя сутрин от ПР, но пък днес цял ден. Прибрах се, чупнах ксанакс и легнах да поспя. Е сега станах, 1 час съм дремнала и съм май по добре.  Ужас, много се изплаших, защо цял ден така ми беше, по едно време муслих да ходя до спешното. Лошо ми е, едвам издържах, сега съм по добре след дрямката, странна работа:))

П.с - Забравих да ви кажа какво установих, на няколко пъти, няколко дни подред, се навеждам и седя около 20 секунди,  в работата чистя, нещо бърша и като се изправя така ми става лошо и ми започват и атаките. Вчера поне 3 часа след това имах световъртеж и ми беше гадно.

Офф пак ми става лошо, сигурно от времето и паниките:(((

А вариант да си олепила някой летен вирус или от снощи нещо да си яла/пила ? Опитай пак да легнеш да поспиш

Оо със сигурност ще поспя повече. Ама и да не ми е добре, заедно със страха от това и паниките и става коктейл, все пак  с наще състояния след всяко нещо си предписваме и диагнози:))

# 485
  • София
Мерси, Джери! 20 дни ми се струват адски много, но ще се въоръжа с търпение доколкото ми е възможно Simple Smile
Нели, по повод на диагнозите, аз съм станала царица-хипохондрица вече Wink

# 486
Добро утро, дами Relaxed
Миналата седмица бях на почивки, басейнче, релакс, всичко прекрасно. Имах извънреден стрес така да го нарека Laughing Не бях ходила до тоалетна по голяма нужда, при което ме заболя стомаха, имах трудности и съответно стрес с паник атаки. За 1-2 дена отмина всичко и пак си бях добре, но разбира се напрегната, притеснена и тревожна. В събота вечер получих леко кафеникафо течение, като предположих, че просто ще ми подрани със седмица - така и стана. Понеделник вечер ми дойде, вчера цял ден ми беше слабо и днес сутринта вече цикъл нямам. Възможно ли е да е от стреса и паник атаките? Последните 2 дни съм спокойна без паник атаки, но това с цикъла започна да ме притеснява.
Хубав и спокоен ден на всички Heartbeat

# 487
Напрегната, притеснена, тревожна, с па, заради един запек! Ееее, това вече... Някои хора се чудят за какво да се притеснят Stuck Out Tongue Winking Eye
Дошъл ти е цикъла по рано, нищо кой знае какво не е станало. Просто не виждам къде е драмата???следи си цикъла през следващите месеци. За запека вземи мерки, трябват ти фибри, плодове, зеленчуци и пълнозърнести.

# 488
Дарси, и аз така от това, че няколко дни изхождам слуз и съм много напрегната, оттам и корема ме боли и притеснения, вчера цял ден треперих, дори се прибрах от работа за няколко часа. Мислух, че ми е лошо заради корема, но мислейки осъзнах, че по скоро страха да не се случи нещо провокира всичко. От толкова страх дори краката не ме държаха, бях нетрудоспособна, като парцал. Хората говорят с мене, а аз даже и внимание не им обръщам. За първи път май ае чувствах толкова зле.

# 489
  • София
Според мен е съвсем нормално да ни обземат паники от такива на пръв поглед елементарни неща като проблеми с WC, цикъл и т.н - все пак, когато няма баланс в организма ( за да стигнем до паники яко сме се разцентровали ) и елементарни неща ни изкарват извън релси. Аз установих, че ме хваща паник атака -много по-лека- и от силни положителни емоции и направо се потресох...
Десислава, не разбрах - цикълът ти само ден ли е бил ? Нали е подранил доста, може да вземе да дойде пак на точната дата, но както Дарси каза следи си го.
Нели за слузта - може ли да си яла нещо, което да не е било ок или нещо от лекарства ? Може да пробваш с пробиотик дали няма да ти се оправи.
Аз пък от три дни се боря с ужасно безсъние и зверски болки от дисковата херния. От хаповете ми се активира рефлукса и сега все още стискам зъби да не почвам противовъзпалителни, но май ще се наложи Sad

# 490
Дарси, и аз така от това, че няколко дни изхождам слуз и съм много напрегната, оттам и корема ме боли и притеснения, вчера цял ден треперих, дори се прибрах от работа за няколко часа. Мислух, че ми е лошо заради корема, но мислейки осъзнах, че по скоро страха да не се случи нещо провокира всичко. От толкова страх дори краката не ме държаха, бях нетрудоспособна, като парцал. Хората говорят с мене, а аз даже и внимание не им обръщам. За първи път май ае чувствах толкова зле.
Нели, ти сега вземаш ли някакъв АД?

# 491
Не. Гледам и ксанакс да не взимам. Много напълнях и оттам други здравословни проблеми. Забелязвам, че всичко ми е на нервна почва.

# 492
Благодаря ви
Просто се притесних повече от нужното, че ме болеше корема и вече край - болна съм от нещо. Сега цикъла отново е тук, просто ми е много слабо. Предполагам е от стреса Laughing

# 493
Деси и моят цикъл при срес се обърква . Другото , което съм забелязала е , че при смяна на климата отново цикълът ми не е нормален , обикновено става много слаб , почти го няма и винаги ми подранява . Миналата година отидох на море и ми подрани с 12 дни , като се прибрах , веднага отидох на гинеколог и всичко беше нормално . Не се притеснявай  Hug

# 494
Не. Гледам и ксанакс да не взимам. Много напълнях и оттам други здравословни проблеми. Забелязвам, че всичко ми е на нервна почва.
Не мисля, че килограмите са по- важни от това да се чувстваш добре. Ти си вече повече от 2 години така, така ли смяташ да живееш? Извинявай, че ти се меша, но не те разбирам.. Постоянно ти е лошо, а не искаш да пиеш АД....

Общи условия

Активация на акаунт