Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Каква е максималната доза на флуанксол?
Имате ли опит и впечатления от хранителната добавка Neolaxan?
Колко време след спиране на антидепресантите е безопасно да забременея?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Каква е максималната доза на флуанксол?
-
Имате ли опит и впечатления от хранителната добавка Neolaxan?
-
Колко време след спиране на антидепресантите е безопасно да забременея?
-
Как мога да намаля дозата на капсулите Велаксин?
-
Как мога постепенно да намаля дозата на лекарството си?
Освен едно леко повишено кръвно (което според беше следствие на уплахата, а не причина) не установиха нищо друго. До сутринта това се повтори още няколко пъти в по-лек вариант, в момента в който се опитвах да легна. Докато се разхождах беше по-добре. 3 ч трамбовах напред-назад из хола.
Та така.... дано имат ефект лекарствата, че наистина е ужасно неприятно.
Налагало ли ви се е да пиете антибиотици по време на лечение с АД ? Трябва да започна да пия Би- ровамет заради възпалени венци, но не знам дали се съчетават...
Почнах и малко йога, после малко пилатес с групи - хем се стягаш, хем контакти с хора. И след лягане си пусках успокояваща музика или такава за медитация и си представях, че съм на плажа, на планина, на Айфеловата кула и т.н. - въобще накъдето те влече, не става веднага, в началото ми беше трудно дори да изтърпя парчетата, но после малко по малко се усрокоявах и спях. Събуждам се около 5, 5,30 сутрин и това е адски рано, но пък гледам да не го правя на драма и си намирам работа в кухнята, правя някаква по-засукана закуска за децата и това освен, че ги нахранва, ме кара да се чувствам удовлетворена и доволна, че съм зарадвала и тях. После душ и работа, после забъркам някаква манджа или само салата, оставя ги да изстинат / престоят малко, докато съм в парка и се връщам, вечеряме, говорим, после медитацията и така. Успех! Ако упорстваш, ще стане.