Какви неща ви правят впечатление?

• 85 953
  • 947
  •   1
Отговори
# 15
Използването на запетаи в горното изречение е съвсем коректно. Къде смяташ, че пропускам?

Затова пък в твоя постинг има поне няколко излишни. Научи пунктуацията.

" кой, как си го е подредил."

Имаш една излишна. Не се слагат пред всяко "което" и "както".

И се пише "наум".

# 16
Лоша лична хигиена, натрапване на мнения и съвети, желание да се покажеш винаги като по и най...

# 17
На прането какво му гледате толкова, кой си е провесил прашките ли? Crazy

# 18
  • ГО
Използването на запетаи в горното изречение е съвсем коректно. Къде смяташ, че пропускам?

Затова пък в твоя постинг има поне няколко излишни. Научи пунктуацията.

" кой, как си го е подредил."

Имаш една излишна. Не се слагат пред всяко "което" и "както".

И се пише "наум".
Сериозна ли си?

# 19
Абсолютно сериозна. И пиша правилно, дори да не ти се вярва. Ти пишеш грешно, направи си справка.

# 20
Основно впечатление ми прави това доколко човек е възпитан. И...хм... ами добър. /За мен това е важно и си правя съответните изводи за хората на тази база/.

Пунктуацията не ми е чак тоооолкова важна. Случва се в бързината да се сгреши. А дори и да не е в бързината причината, изпуснатите запетайки не те правят по-малко възпитан или по-малко добър.

За външния вид - изобщо не ме интересува. Разбира се, ако не е като на излязъл от кофата за боклук.  Grinning Иначе смятам, че всеки има право да си ходи облечен, обут и сресан както си поиска.

Чистотата по къщите - виж това е друг въпрос. За съжаление, ми прави впечатление понякога. Смятам, че е тясно свързана с изначалното възпитание и култура.

# 21
  • Варна
Дупчица, мъничка и скромна на дрехите.

Мацета поизтупани с нови дрешки, но с ужасно мръсни обувки.

Пране рядко гледам, но все още засичам долни гащи обърнати със захабеното да се радват на слънцето и минувачите.
---------------
Много гледам дрехите на другите, защото модата ме привлича.
Удоволствие за мен е да видя някой облечен със скъпи дрехи и аксесоари. Наблюдавам го с интерес и ми носи удоволствие.

# 22
Ох, аз съм много зле. Всичко по външния вид ми прави впечатление, не бих казала че се вторачвам и търся кусурите на хората, просто тези "дреболии" сами се набождат в очите ми  Laughing Вежди, нокти, домашна хигиена.. Нооо, не съм от тези, които правят забележки, впечатленията остават лично мои...е, понякога ги споделям с най-близките си.
The Siren of Titan, да  Mr. Green

# 23
  • Най-красивата страна
Не съдя за хората по външния им вид.
Крадлата,която хванаха да ми бърка в чантата беше с перфектен външен вид-бяла ,руса,чиста и добре облечена.Случи се в един бутик и добре,че продавачката я видя.
Прането на съседката изобщо не ме интересува.
Правят ми впечатление доброто възпитание,интелекта...ей такива неща.

# 24
Авторката на романа Шоколад и други такива чиклит наскоро са я изгонили от лъскав лондонски бутик заради неугледен вид.

Носила суичър с качулка, което било униформа за гангстери.

# 25
Всеки път забелязвам различни неща, зависи от ситуацията и индивида срещу мен.
Може да ми направи впечатление, аксесоар, емоция....наглед малии неща. Улавям ги често с периферното си зрение.

# 26
  • Пловдив
От външния вид на човек ми прави впечатление единствено наличието на татуировки. Надпис "Само Бог може да ме съди" на предмишницата - класика, която обикновено е съпътствана от "мъдри" мисли над селфитата и от дете, което се казва Никол (всяка прилика с действителни лица и събития е случайна). За вежди,  дрехи, обувки ми е все едно. Иначе ми прави впечатление неграмотността и прекомерната употреба на чуждици.

# 27
  • sofia
Напоследък умишлено търся положителни неща, те да ми направят впечатление.
И си налагам да не съдя човека по някакви външни признаци, а както каза Утро, по това дали е добър, с добро отношение и пр. Вече се потрисам от нафукани, нахални индивиди с безумно самочувствие. Автоматично ми стават неприятни, колкото и добре да изглеждат.

# 28
 Създавам си негативно мнение за хора, които постоянно използват "АЗ,а пък АЗ, ама на мен", прави ми впечатление външния вид когато е прекалено разголено облеклото, вирнати гърди, прекалено ниска талия на дънки/панталон или когато не са подбрали тоалета си спрямо повода.
Може би най-дразнещото и с което си създавам много лошо впечатление когато някой се държи лошо с персонала на дадено място, неуважение към пенсионери и измъчване на животни, гонене или просто отвратително поведение към тях.

# 29
Напоследък изрисуваните вежди ми се набиват много на очи  Mr. Green
Също и набодените и набъбнали устни Simple Smile
Иначе - нокти, обувки.
Не обсъждам с никого, просто ми правят впечатление на пръв поглед.

Общи условия

Активация на акаунт