Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura - 37 (Козметика от ДМ, Лили и други)

• 108 199
  • 752
  •   1
Отговори
# 30
Здравейте Simple Smile, за темата  Hug и един въпрос от мен Лили и ДМ имат ли приложения за телефон...
https://play.google.com/store/apps/details?id=at.cloudfaces.dm
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.application.lillydrogerie

# 31
  • София
Има и приложение - Каталози, там излизат на Лили, ДМ, както и на много хранителни вериги, за мебели и техника и т.н.

# 32
  • Стара Загора
Запланувала съм дневен крем на Пирин Дрийм и Елея, и загледах дневния крем на Арома с ретинол за 35+ възраст. Чудя се с кой да започна, изборът стана голям?  newsm78 #Crazy ooooh!

Ползвала съм крема Пирин Дрийм и бях доволна, но на мен лятото ми идваше тежък, при положение, че не съм с мазна кожа. От същата серия е много добър и серума. Води се мултиактивен серум против бръчки - става и за лице, и за очи. Също е леко мазничък, и го пропускам лятото, но е продукт, от който виждам резултат и останалите сезони си го ползвам най-редовно.

# 33
  • София
Запланувала съм дневен крем на Пирин Дрийм и Елея, и загледах дневния крем на Арома с ретинол за 35+ възраст. Чудя се с кой да започна, изборът стана голям?  newsm78 #Crazy ooooh!

Ползвала съм крема Пирин Дрийм и бях доволна, но на мен лятото ми идваше тежък, при положение, че не съм с мазна кожа. От същата серия е много добър и серума. Води се мултиактивен серум против бръчки - става и за лице, и за очи. Също е леко мазничък, и го пропускам лятото, но е продукт, от който виждам резултат и останалите сезони си го ползвам най-редовно.
Мъфита,благодаря за коментара, не съм ползвала продукти на фирмата, а ми представляват интерес, не знаех но запасила съм се с тях.

# 34
  • Пловдив

Благодаря много  Hug, но приложението на Лили е само за Андроид Sad.
Благодаря и на Unknown16 това приложение наистина е много добро  bouquet

# 35
  • София
Благодаря за новата тема!

Търся си околоочен крем на 35 г. съм с мазен клепач. Предложете ми някой бюджетен за бръчиците около очите. Имам проблем, винаги когато си слагам околоачен крем по някое време през деня започва да ми люти на очите. Много е неприятно, а работа на компютър. Някой друг имали същия проблем?
Препоръчвам ти ето това кремче на БиоКарите, има го в Лили.

# 36
  • Бургас
Благодаря за новата тема, Бижу! bouquet

Да попитам, почистващото мляко на Българска роза, Карлово има ли го в Лили? В ДМ не предлагат марката. И някой с отзиви за почистващите млека на Елея? Hug
Преди години съм използвала Елеа и бях доволна. Тогава беше едно в зелена опаковка,за мазна кожа.
Гледам сега са с други опаковки,незнам като качество как са.
Аз бих си взела пак да ги пробвам. Бях забравила за тях.

# 37
Някоя дама ползвала ли е този серум, има го в ДМ и го съзрях. Ще ми се лично впечатление от някоя от вас, ако го познава. Hug
Състав:
Скрит текст:
Aqua, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Cyclopentasiloxane, Glycine Soja, Propylene Glycol, Dimethicone, Glycerin, Phenoxyethanol, Cetearyl Ethylhexanoate, Isopropyl Myristate, Dimethiconol, Carbomer, Lanolin, Hydroxyethylcellulose, Panthenol, PVP/Hexadecene Copolymer, Sodium Hydroxide, Disodium EDTA, Parfum, Tocopheryl Acetate, Linalool, Coumarin, Butylphenyl Methylpropional.
Добре напазарувах ooooh! имам си и карта, естествено Mr. Green

# 38
  • София
Заинтригувахте ме и мен с българските кремове. Ще се огледам за дневен. Препоръчайте някакъв за смесена кожа, 40г.

Последна редакция: чт, 04 май 2017, 21:21 от anita7

# 39
  • Бургас
Хубави са българските кремове.Ползвам в момента на Арома и съм доволна.

# 40
Момичета, какво ще кажете за маските за лице на Хималая, най- вече отлепящата?

И аз имам карта вече, днес си взех новата формула на Revlon ColorStay тези дни ще видя каква е разликата със старата.

А и има ли в ДМ лосион за тяло с блещящи частици, е може и в лили? Май предното лято Балея имаха такъв ама сега не го виждам.

# 41
Момичета, какво ще кажете за маските за лице на Хималая, най- вече отлепящата?

Изобщо не ми хареса тази маска. Нищо не върши поне за мен.  Peace

# 42
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Кремът за смесена кожа на Пирин Дрийм твърдо не го препоръчвам.

# 43
  • Сливен
Преди време се коментираше лосион с частици на севънтийн.

# 44
Момичета, каква е тази карта на Лили? Как се получава и какво ни носи? Дайте малко информация, че не съм ходила тия дни до Лили Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт