Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura - 37 (Козметика от ДМ, Лили и други)

• 108 159
  • 752
  •   1
Отговори
# 90

Не е лош, но трябва да го разклатиш много добре преди употреба, защото иначе остава на бели очици по кожата. Иначе ми се струва, че с него грима държи по-дълго.  Peace

# 91
Взех си хайлатъра на Катрис, този на перлички, страхотен е
За какво друго може да се ползва кокосовото масло?

# 92
  • София
Аз го ползвам като маска за коса Peace
Крем за тяло, в комбинация с какаово.

# 93
  • Пловдив
Скрит текст:
Аз слагам по лъжичка сутрин в кафето Wink

# 94
Скрит текст:
Аз слагам по лъжичка сутрин в кафето Wink
Забелязала ли си отслабващ ефект или намаляване в обиколките? Една позната ми каза, че при нея имало такъв ефект.

# 95
  • Бургас

И последно, търся си пясъчен лак в цвят rose gold, бюджетен вариант.

Скрит текст:

Обожавам такива цветове.
Ще следя  Hug Peace

# 96
По препоръка използвам кокосовото масло срещу кървящи венци. Жабуря се с него сутрин на гладно и с неизмити зъби, 5-10 минути. Ползвам го от няколко месеца и вече нямам проблем с венците. Според статии в интернет помага за унищожаването на бактерии, гъбички и други болестотворни организми от зъбите, венците и гърлото. В една друга тема го похвалиха и като избелващо средство, но си трябва постоянство.
Предупреждавам, че не се гълта след жабуренето.

# 97
Момичета, имате ли отзиви от този пилинг на Балеа. Търся нещо, което да оставя мазен филм по кожата, а в същото време да има добър пилинг ефект.

Лидл бяха пуснали преди няколко седмици един със соли от мъртво море, примерно - аз си взех и мн. ми допадна - точно хем е мазен, хем има добър пилинг ефект. До оня ден още го имаше.

За кокосовото съм чела, че е комедоногенно, само когато е обработено, а не е екстра върджин, студено пресовано и прочее. Но дали е така кой знае Simple Smile

# 98
По препоръка използвам кокосовото масло срещу кървящи венци. Жабуря се с него сутрин на гладно и с неизмити зъби, 5-10 минути. Ползвам го от няколко месеца и вече нямам пр
облем с венците. Според статии в интернет помага за унищожаването на бактерии, гъбички и други болестотворни организми от зъбите, венците и гърлото. В една друга тема го похвалиха и като избелващо средство, но си трябва постоянство.
Предупреждавам, че не се гълта след жабуренето.
Може ли да кажеш кое точно използваш? Напоследък попадам на много статии и коментари по темата, но се чудя на коя марка да купя.

# 99
Това е моето
Скрит текст:
Взимам го от Кауфланд. Не си спомням с точност, но беше под 10лв на промоция.

# 100
Мерси  bouquet

# 101
Гледай само кокосовото да е студено пресовано и нерафинирано. Друго не ти трябва.  Аз си мия зъбите само с него,  чудесно е,  но съм чела,  че не трябва да се използва за хора,  които имат нещо правено на зъбите.

# 102
оххх харесах тази палитра на Sleek
https://boxyboxbeauty.com/shop/%D0%BF%D0%B0%D0%BB%D0%B8%D1%82%D1 … %B0-sleek-makeup/

Искам цветна палитра , за лятото , нещо на Revolution не намирам точните цветове в обща палитра , но тази май е точното това , което търся.какво ви  е мнението за тези сенки Sleek и харесва ли ви тази палитра?

Или тази

https://boxyboxbeauty.com/shop/%D0%BF%D0%B0%D0%BB%D0%B8%D1%82%D1 … %B0-sleek-makeup/

Последна редакция: вт, 09 май 2017, 22:51 от Fifty Shades

# 103
  • Бургас
Имам няколко палитри на Sleek,пигментирани са,но са мазни и ги ползвам с базата на Ейвън,понеже е суха.Ако сложа по-мазна база,за тази на Есенс говоря,тогава се събират в сгъвката на окото.
През лятото си позволявам сини сенки,дори и сега през пролетта.Не е лоша палитрата,просто не е за ежедневието.Но за излизане става,дори и да не е вечерно излизане.То аз по принцип си се гримирам както искам и не би ми пречило да се гримирам с тази палитра ако реша.Повечето цветове ще са нежни така като ги гледам.

# 104
  • София
Някой ползвал ли е тези лакове за нокти на ГР:
Скрит текст:

Толкова много ми харесаха цветовете, и шишенцето е хубаво, дано и да са покривни и трайни (купих си цели три  Blush).
Хубави са, покривни на един пласт с нормална трайност. Peace

Общи условия

Активация на акаунт