Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura - 37 (Козметика от ДМ, Лили и други)

• 108 219
  • 752
  •   1
Отговори
# 135
  • Бургас
Може ли да ме просветлите  Blush Тоя хайтлайтнер за кво се ползва и преди кое newsm78
Хайлайтърът се слага високо на скулите,под веждите,на носа,брадичката,изобщо на местата,където естествено попада светлината върху лицето.Ползва се за озаряване.Аз лично го харесвам само за вечерно излизане,защото за през деня ми стои доста изкуствено.На практика това си е блестяща пудра или блестящ кремообразен продукт.По-добре стои на дами със суха кожа.

# 136
Палитрата Ангелски очи на Revolution  я няма в наличност  Crossing Arms така се бях зарадвала , че я поръчах , а то...сега видях тази е Ензо , друг модел , не намирам мнения в нета , как мислите  newsm78
http://www.enzo.bg/makeup-revolution/i-makeup-makeup-geek-palitr … alce-i-aplikator/

# 137
Някой може ли да ми обясни как се слага пигмент?  Blush Никога не съм ползвала такова нещо и нямам идея как се ползва. Искам много бляскав ефект за вечерен грим с ето такъв цвят, но това е сянка. Не знам дали ще издържи. А пигмента ми изглежда по... не знам и аз, по такова, каквото си го представям.
Нещо такова искам и мисля, че това най-светлото с блясъка, не мога да го постигна само със сенки.
Скрит текст:

# 138
  • Бургас
Бижу,точно този грим много ми хареса и гледах много клипове как се прави.Над сенките слагат някаква прозрачна основа за пигмент.Гледала съм и клипове,в които си слагат направо пигмента.Пробвай двата варианта и виж как ще е като ефект.Аз пигменти нямам,правя си такова лъскаво със сенките на Sleek и без да правя реклама,има един цвят в нюд палитрата на Аура,който на изкуствена светлина блести разкошно.

# 139
Имам една прозрачна лепкава база на Essence, която ми е подарък от Бубс Heart Eyes Все си мисля, че тя е удачна точно за такова нещо. Имам доста разновидности на блестящи сенки в подобен цвят, ще опитам с тази база, с мокра четка... да видим какъв ефект ще постигна.

# 140
Този грим може да се постигне и с нормална сянка за очи,ако е достатъчно пигментирана и добра като качество. Makeup revolution имат едни единични сенки, които вървят с mixing medium - специална течност, с която се разбърква сянката, за да стане кремообразна и металическа. Струва ми се, че е точно този вид сенки, които ти си показала, Бижу, но не искам да те подведа. Разгледай в сайта им. Иначе пигмент може да нанесеш с четка, която си напръскала с фиксиращ спрей.  Peace

# 141
Благодаря ви за насоките! Hug Ще пробвам варианти. Peace

# 142
  • Бургас
И идеята с прозрачната база е супер,а и сенките на Makeup Revolution с тази течност ми звучат като добър вариант.
В един клип гледах как дамата си сложи миниатюрно количество лепило за мигли над сенките и отгоре сложи пигмент.Стана доста красиво,но аз и мигли никога не съм си слагала и не смея да коментирам лепилото.

# 143
Лепило за мигли аз не препоръчвам. Има специална база за брокат на Никс, но не съм пробвала как работи с пигмент. Аз лично си го нанасям с намокрена четка с фиксиращ спрей върху нормална база за сенки и добре се държи. Просто трябва да се нанася последен и да не се блендва много след това, за да не се разпраши. И, разбира се, гримът на лицето да се направи след този на очите. Peace

# 144
  • София
Аз пък съм гледала една влогърка как си намаза клепачите с безцветен лепкав гланц за устни и си напляска пигмента. Rolling Eyes
killpop за тенджерките си искай книжката, където се лепят точките и ги взимаш на половин цена. Млековарката е с 4 точки, купите, малката тенджерка и джезвето са с по 2, а големите тенджери, тигана и тавата са с по 3т. Срока е до 15-ти юли. Peace

# 145

killpop за тенджерките си искай книжката, където се лепят точките и ги взимаш на половин цена. Млековарката е с 4 точки, купите, малката тенджерка и джезвето са с по 2, а големите тенджери, тигана и тавата са с по 3т. Срока е до 15-ти юли. Peace
Благодаря. Постът ми беше по-скоро да искам помощ с точките (който няма да си ги ползва разбира се), а пък те искали учудващо малко да се събират. Grinning

# 146
  • София
Аз разбрах поста ти, просто исках да ти кажа колко точки се събират и че до 15-ти юли имаш достатъчно време да си ги събереш, ако не успееш да намериш. Wink

# 147
Някой може ли да ми обясни как се слага пигмент?  

Ако пигментът е на MAC, се слага като сенки, нищо извънредно няма. Трябва да има база, разбира се, аз ползвам Painterly на MAC или класическата база на Urban Decay (тя е по-издръжлива), но всяка база, мисля, ще свърши работа. Все едно си слагаш сенки, даже е по-лесно, защото цветовете са наситени, става с по-малко движение на четката - вземаш минимално количество и гледаш да не разпрашиш. Аз лично поставям салфетка под долния клепач, докато нанасям пигмент на горния, но някои момичета тук са споделяли, че никакво разпрашаване при тях не се получава. Също така - заради по-голяма предпазливост - аз поставям малко пигмент на капачката на продукта и от там загребвам по малко с четката, но други дами вземат продукт направо от бурканчето. Изобщо - до опит е. Аз лично вече предпочитам пигменти пред сенки. Съветвам те да си вземеш на MAC, там има цветове, сходни с тези, които показваш.

Виж и този цвят, макар и да не е пигмент, дава супер блясък - дотолкова, че ми е твърде драстичен за хайлайтър, но пък го ползвам в средата на горния клепач, озарява много добре в златисто:
http://www.enzo.bg/thebalm/mary-lou-manizer/

# 148
 Бижу, нанасям пигмент с мокра четка - с фиксиращ спрей, но мисля, че става и с флорална, термална, или просто вода -върху обичайната основа, без да слагам сенки отдолу. Става точно този метален ефект, и държи по 12+ часа без проблем. Ползвам плоска четка за пигмента, блендвам отстрани с пухкава и нормални сенки.

# 149
Никога не съм ползвала пигмент с мокра четка. Няма ли да стане твърде наситен, направо нетърпим цветът? Той и така е наситен, представям си мокър какъв би бил... Но щом казваш, сигурно е ок, ще взема да пробвам. Но е хубаво Бижу да знае, че и по най-обикновен начин става, да не си представя някакви сложнотии и специални техники.

Общи условия

Активация на акаунт