Как се реагира в такава ситуация?

• 9 392
  • 63
  •   1
Отговори
# 30
Пеперудке, мъжът ти дава ли ти вече собствено телефонче?

Много те е заразил с мисленето си, много. Вече и ти си се научила навсякъде да виждаш смигане, афери и изневери.

Как пък от толкова светско образование си слязла на такова дребноградско махленско ниво...

Да ти кажа, аз като едно време бях без мъж, направо ми беше приоритет да се "увъртам" край татковци с още 2 деца, които не са мои, защото не ми стига драмата.

Трябваше да приемеш оная оферта за работа, виждаш ли какви драми и намигвания щеше да си спестиш...

# 31
  • София
 Joy
Оооо, Мамасита, ама точно с две ли целеше?

# 32
Когато имам нещастието да вися по площадки, обикновено си имам любими локации. Случва се да заговоря този, който е най-близо до моите "кьошета". Ако се случи да е татко, говоря с мъж. Това не значи, че се "увъртам".

Интересно тоя брат'чед дали е нещо малко Аполон и магнит за жените или пък е особено заможен, че така да го гонят тия проклети жени с ремаркета...

# 33

Той е мълчалив и я препраща към нас. Ето за това се чудим, тя не идва при нас, а само при него и това е постоянно. И само му се усмивка.
Добре,как я праща при вас,тя му се усмихва и той и казва ,,върви при жените,,, нещо не го ли е питала ,как точно я праща при вас...,по никакъв начин ли не го е заговорила?
Мне, той започва да вика, ей тази жена иска да пита нещо, не разбирам и вдига рамене. Ние отиваме към тях, мацката се фръцва и ни обръща гръб.
Той си е такъв, ако го питаш нещо извън сферата на работа, отговорите му са Не знам, не разбирам. С жена му е различен, при нея се отпуска, но с други хора не.

# 34
- Здрасти. Как си?
- Не знам. Не разбирам. Жена! Женаааааа! Ела, че тая иска да пита нещо!

# 35
Интересно тоя брат'чед дали е нещо малко Аполон и магнит за жените или пък е особено заможен, че така да го гонят тия проклети жени с ремаркета...
Външно е много симпатичен, да не кажа дори и красавец. Много спортува, бритон гелосан, поддържан много, спретнат, добре облечен, за което има заслуга и жена му. Заможни не са в никакъв случай.

- Здрасти. Как си?
Точно. И така е постоянно. Не е еднократна случка.

Бре, бре, гледам в момента Марин Льо Пен ин Лайф интервю, зарича се, че ще спечели на другите избори и че е отстранила много стари и етаблирани партии.
Говори много просто, така че и по-обиновенните хора да я разбират.

# 36
А нейните деца харесват ли него и неговите?

# 37
Миличкият той. Да се чудиш и маеш как изобщо е успял да се ожени.

# 38
Гелосан батка...направо ще го прилапат като топла баничка тия парясници:)

Мадам Бътерфлай, звучиш адски провинциално...

# 39
- Здрасти. Как си?

Joy Ооох, сълзи ми потекоха от смях Joy Ама и тя упорита ще излезе - той мълчи и само вика не знам, не разбирам, а тя пита ли пита, ден след ден Joy А в другия край на площадката смръщени стоят Бътерфлай и жена му и чакат зова за помощ Laughing

# 40
Ужас, ужас! Ми как да се реагира, предлагам да й спретнете на тази нахалница някакъв номер, да не й хрумва повече да се навърта покрай брат'чеда. И за да не ви е трудно да измислите, давам пример:
- жена му да дебне зад някое дърво/храст и когато нахалницата се появи, веднага да изскочи и да се хвърли на врата на мъжа си, дори да го обсипва с целувки, но да не му дава възможност да остава насаме с нея! ОПАСНО Е!
- може да й пратите тайно съобщение, да не се бърка с женени мъже, че тогава (еди какво си), (като поясните за кой мъж точно става въпрос, че тая парясница нищо чудно да се заглежда по повече от един татко Simple Smile)))))
- написвате на едно листче какво да говори и го давате на брат'чеда да го наизусти. Нещо от рода на "аз съм женен мъж, не ме интересуваш, обичам жена си и децата си, махай се, не ме закачай". Може всички тези, ако може да ги научи, да ги бълва едно след друго, веднага когато тя го доближи или заговори.
Може да го отрепетирате вкъщи като разиграете ролите Simple Smile

И го пазете повече тоя хубавец братовчед, (проверявайте му фейсбука, съобщенията, сложете и подслушвателни устройства  Grinning ),  явно сам не може да се оправя, току виж започне да го сваля някоя и вие не сте разбрали да се намесите, ще вземе да й пристане и ще трябва нова тема да пускаш  Shocked  #2gunfire

# 41
- Здрасти. Как си?

Joy Ооох, сълзи ми потекоха от смях Joy Ама и тя упорита ще излезе - той мълчи и само вика не знам, не разбирам, а тя пита ли пита, ден след ден Joy А в другия край на площадката смръщени стоят Бътерфлай и жена му и чакат зова за помощ Laughing

Неееее! rotfImbo rotfImbo rotfImbo
Умирам! smile3521 smile3521 smile3521

# 42
- Здрасти. Как си?
Ахахах, чак си го представих  Mr. Green
Не мога да повярвам какви човешки драми съществуват по белия свят  Whistling ooooh!
Мога ли да запитам в кой град се развива сценката? Чини ми се като че да е в някое закътано селце.

# 43
Пеперудке, я кажи братчеда как е свалил жена си? Явно момчето не е по приказките, ами там как е станала ,,заварката,, ми е интересно.....

# 44
Мадам, а не ти ли е хрумвало, че самотно отглеждаща детето си жена,   може да се опитва да комуникира с мъж, който счита, че е безопасен за нея. Тя познава жена му, познава и теб,  така си дава сигурност, че може да общува с някой, без да си навлича излишни тъпни от сорта - а, тя е сама и сигурно е загоряла за мъжко внимание. И не знам защо ми се струва, че леко  ... ти си си паднала по  братчеда с перчема и от там си толкова зорка към  обкръжаващите го Sunglasses Само недей да пълниш и главата на жена му с глупости Peace

Общи условия

Активация на акаунт