Интернет имидж

• 57 035
  • 719
  •   1
Отговори
# 30
И едните, и другите снимат и показват с една и съща цел (вижте ме), но първите изглеждат като хора, търсещи и виждащи красивото, пък вторите - бррр.

Аз пък предпочитам да гледам грозни снимки на ръждясали камиони, отколкото такива тип "Пенка на фона на Айфеловата кула", "Пенка пред Колизеума", "Пенка до кулата в Пиза" и т.н. Каква файда от красотите, като не могат да се видят, защото Пенка ги закрива?  Laughing

+1

# 31
 Аз форума в имидж не градя. Споделяла съм си драмите, защото съм имала нужда. Не ми пука дали е твърде лично. Свои снимки не бих показала, нито пък децата си. Тук съм да се разтоварвам.
Фейсбук имам. Снимки не качвам, но споделям снимки, които е качила учителката на сина ми от училищни мероприятия или пък мъжът ми. Аз не правя хубави снимки и не мога да ги качвам или оправям с фото шоп.
За първи път разбирам, че когато някой сподели свои снимки се хвали. Аз с интерес разглеждам чужди снимки и ми е забавно. Никога не съм мислила, че го прави от показност. Всичко което искам си имам и чуждото щастие, успех, пари не ме впечатляват и не ме дразнят. Обичам да разглеждам от скука и защото по природа съм клюкарка та ми е интересно. Който иска споделя, който не иска не споделя.

# 32
Аз пък качвам много снимки, и фотошоп използвам, и ретуш правя, и свалям см от някои хора. Хобито ми е фотография и чрез снимките си се рекламирам.

# 33
И едните, и другите снимат и показват с една и съща цел (вижте ме), но първите изглеждат като хора, търсещи и виждащи красивото, пък вторите - бррр.

Аз пък предпочитам да гледам грозни снимки на ръждясали камиони, отколкото такива тип "Пенка на фона на Айфеловата кула", "Пенка пред Колизеума", "Пенка до кулата в Пиза" и т.н. Каква файда от красотите, като не могат да се видят, защото Пенка ги закрива?  Laughing
Признай си, че ако вместо Пенка на снимките беше Сийка нямаше да се дразниш Mr. Green

# 34
Коментарът ми беше по въпроса за красотата/грозотата на снимките, а не чий точно задник закрива пейзажа.

# 35
Това значи ли, че възприемаш показваното като хвалба от тяхна страна?

Силно се надявам приятелите ми да не тълкуват снимките ми като хвалене и един вид изтъкване и натриване на носа "ей, ме на - вижте къде съм била/бил". Аз с удоволствие разглеждам снимки от техните ваканции, винаги има какво ново да види човек.

Ами нали затова се качват снимки, за да ги видят хората   Laughing
Не смятам, че да се похвалиш и да разкажеш за себе си е нещо лошо. Лошото е ако с хвалбата натриваш носа на някого. Примерно в ученическите си години си спомням, че споделих на най-добрата си приятелка, че баща ми пак отказва да си търси работа (толкова ми е бил акълът тогава) , а тя веднага ме пресече, че нейният работел на три места и нямали проблеми.  Crazy
Проблемът с Фейса е, че ако не си подбереш аудиторията, някой смачкан човечец може да реши, че снимките примерно от екскурзия са натриване на нос. Ако си спомняте Полина, дето я баннаха, тя все пишеше, че познатите й се подигравали, като непрекъснато пускали снимки от заведения и пътешествия.

# 36
Коментарът ми беше по въпроса за красотата/грозотата на снимките, а не чий точно задник закрива пейзажа.
Язък ѝ на Пенка, че се е тагвала и показвала от толкова места като няма кой да ѝ завиди. Laughing Иначе те разбрах и си права, че се пускат много снимки, на които ако не пише къде са дори не можеш да разбереш.
Скрит текст:
Но пък в много случаи Пенките си мислят, че са по-големи забележителности и от Айфеловата кула или тази в Пиза, и е важно тя да е на преден план, а не да се вижда заобикалящата я среда. Wink

# 37
  • София
Ввсеки по някакъв начин гради имидж. Дори хората, които упорито твърдят 4аз не градя имидж" се опитват да изградят имидж на човек, който не гради имидж. Дори те са ми найподозрителни, защото си придават някаква поза на лежерност, неангажираност, а всъщност имиджът им е важен. нещо като подхвърлянето "аз не показвам, че съм аристократ, най-обикновен човек съм". А тези с изграждащите имидж "аз съм над нещата" са ми изключително неприятни, защото е очевадно, че не са над нещата, по0скоро посланието им е "аз съм над вас".

# 38
То пък голям имидж да се снимаш пред Айфеловата кула или фонтана Треви  Stop Разбирам да е нещо художествена фотография, да оградиш периметъра и да се снимаш само ти... А то - сто маймуни около теб, щрак с телефончето - голям имидж, направо  Mr. Green
Винаги се сещам за:
Скрит текст:

# 39
От мен един голям плюс, Бърдс  Laughing

# 40
  • София
Важно й е, че се е снимала там, може да си го е мечтала още от времето на Ален Делон. А колко хора си пускат мандижте? кефи се човекът, че манджата му станала и си я цъкнал.  Само не зная дали нещо отходно някой се е сетил да и цъкне.

# 41
Ако съм имала някога в списъка с приятели във ФБ някоя досадна "Пенка" с килограми малоумни снимки, които тя непременно държи да сподели с целия свят, то тая "Пенка" вече не ми е в списъка с приятелите, или пък с 2 клика съм ограничила виждането на фийда с източник "Пенка". Източниците на разни картинки с умнотии, бълващите жълтини, псевдо новини или призиви на килограм също са извън полезрението ми, ограничаването е лесно.
По същата причина моите ФБ снимки виждат само няколко човека, на които наистина им е интересно да ме видят мен, децата, котката, китките, пейзажите, купоните, а не се вторачват в бръчките, задника или немарковите ми кецки.

# 42
Важно й е, че се е снимала там, може да си го е мечтала още от времето на Ален Делон. А колко хора си пускат мандижте? кефи се човекът, че манджата му станала и си я цъкнал.  Само не зная дали нещо отходно някой се е сетил да и цъкне.

В руските сайтове има колекции с потресаващи снимки от руските соц. мрежи. Ми имаше и кифленски снимки в тоалетни, с муцки и всичко, като много ясно се виждаше, че е не е пусната водата.

# 43
Хаха, Бърдс - това беше добро..))
Аз винаги разчиствам терена, когато се снимам или ако снимам залези, пейзажи и т.н..)
И имам фобия от тълпи, така че гледам да съм далеч от тях винаги.

# 44
Има разлика кога някой си снима непринудено за да запази момента и кога е с цел демонстрации на всевъзможни дейности. Същото е и с разните му там картинки с мисли- личи си кой се шегува без да влага някаква умисъл или просто му харесва написаното и кой се напъва да се направи на много умен или духовит. Усещат се нещата. Wink

Общи условия

Активация на акаунт