Пролет вече стана, а ОКТОМВРИйче все повече издува коремчето на мама!-Тема 5

• 34 575
  • 732
  •   1
Отговори
# 90
Жани,и при мен се започна така с еднократно побутване и аз си мислех,че си внушавам.Но после като започна да бута по-силно и по начесто,ми стана ясно каква била работата.  Grinning

# 91
Дано да е по-скоро честото ритане, нямам търпение вече  Heart Eyes
Все се надявам, че тогава ще ми е по-спокойно и ще я отпусна малко вече тая душичка, че аман от терзания и черни мисли.

# 92
Ох, полудявам и аз вече, мислех си, че като почна да си я усещам и ще съм по-спокойна, ама не... ММ не иска да ходим в спешното тук, защото били много зле и не знам накрая какво ще решим. На един ехограф поне да ме видят, аз повечене искам.

# 93
Кети, това са излишни тревоги. В началото ритниците не са постоянни, бебетата са малки, а тези движения са  неволеви. Така се развиват рефлексите им, нервната проводимост, мускулите и т.н. Аз, например, 2 дни не го усещах, после пак много активно подритваше.

# 94
Ох, полудявам и аз вече, мислех си, че като почна да си я усещам и ще съм по-спокойна, ама не... ММ не иска да ходим в спешното тук, защото били много зле и не знам накрая какво ще решим. На един ехограф поне да ме видят, аз повечене искам.
Идете на частно тогава

# 95
И аз като Лизи,не са с еднакакъв интензитет движенията на бебчо.Има дни в които е свръх активен и други,в които е по-тихичък.
Мисля,че това са излишни притеснения Кети. Hug Но ако много се притесняваш по-добре отиди на лекар да се успокоиш.

# 96
Надявам се да се окажат излишни, просто си го знам, че е активно и това кротване последрите дни и особено днес ме притесни. На часпно изобщо не знам при кой да отидем, не знам и кой да питам..  Rolling Eyes

# 97
Виждам, че в нета се въртят имена на Койнова и Янева.

# 98
Благодаря, peacock, размърда се малката, поуспокоих се малко.  Heart Eyes Днес ММ е на работа, а не искам с техните да ходя, но за утре ще помисля. Все пак се надявам на осезаеми бутария и да не ми се налага да ходя никъде  Praynig

# 99
  • Бурса
Здравейте всички. Днес ми излязоха резултатите от второто БХС и риска ми е 1:356, според вас има ли причина за притеснение  Sad Доктора ми тук в Турция ми намекна едва ли не да си правя днк теста. Другата седмица се пробираме окончателно във Варна и трябва да решавам какво да правя...

# 100
Telly, ще те посъвтвам същото, което и Lizzy. Направи си ДНК теста, за да си спокойна. Да трепериш още толкова време не си струва. За мен лично този втори БХС е още по-бошлаф работа и от първия.

# 101
Извинете, какъв е този ДНК тест за който говорите всички и каква е цената на това изследване?

# 102
БХС е статистически метод без никаква доказателствена стойност.И 1 към 5 да е,това нищо не означава.Незнам защо изобщо се правят изследвания от този тип.
Генетичният тест е по-скъп,но на него може да се вярва и си заслужава.

# 103
  • Бурса
Сега забелязах че на изследването пише че съм на 37, а аз съм на 30  ooooh! Объркали са ми годината. Сега ще пиша на лякаря ми да видим какво ще каже...

# 104
Добре, там нали пише ЕГН, как не са го преценили??

Общи условия

Активация на акаунт