Звездни компромати - 323 част

• 110 241
  • 742
  •   1
Отговори
# 540
Експлойтнаха си отвсякъде сълзливата история и вид на Салвадор, отиграха го добре и спечелиха. Какво да се прави, където има субективен вот, има и такива тактики с такива победи. Халал да му е. Надявам се, че Крис ще продължи да се развива, и то на по-големи сцени от тази.

# 541
  • Gotham City
Експлойтнаха си отвсякъде сълзливата история и вид на Салвадор, отиграха го добре и спечелиха. Какво да се прави, където има субективен вот, има и такива тактики с такива победи. Халал да му е. Надявам се, че Крис ще продължи да се развива, и то на по-големи сцени от тази.

На мен ми е интересно как измисляш и популяризираш такава история? Отиваш при организаторите и казваш "Ъмммм такова.....брата е болен, много е болен  Weary " и информацията започва да кръжи нагоре долу.
Крис придоби светвна слава и фенове, личи си от мненията, хората по другит държави наистина пращат смс-и масово наблюдавам тага #NotMyTwelvePoints супер разочарование е. Аз съм сигурна, че Крис ще върви само нагоре, въпреки, че беше видимо разочарован, тръгна и коментар да направи за Салвадор, но се усети, че не е уместно и отклони темата.
А ако се окаже, че наистина въпросния Салвадор не страда от всичките изредени проблеми, то аз не мога да си обясня, как може да излъжеш за такова нещо, само и само да накараш хората да те съжаляват за да спечелиш.

И коментара му след победата беше много грозен честно казано. Едва ли не, не му разбираме песента, била едиствената и укинална песен на конкурса и други подобни намеци. Пич, спечели от съжаление, не за заслуги...

Гледах в "Преди обед" така обичаната от много съфорумки Люси, бяха я поканили да коментира изпълнението на Крис, нашата обаче започна да хвали Салвадор и колко велика била песента му...и превклюих канала....

# 542
Организаторите (продуцентите) на такива формати (вкючително the Voice, Got Talent и т.н.) търсят и дават мило и драго за човешки истории. Ако има някаква драма, винаги я използват, става по-гледаемо. Предполагам се разбира при интервюта. Подготовката на такова шоу изисква месеци работа с участниците, нали им разработват специални ефекти към песента, костюми, евентуално хореография. Мисълта ми е, че ги опознават добре в процеса на работа.

# 543
  • Gotham City
А бе то е ясно, нали и тук ги гледаме, колко некадърници изгледахме, заради сополиви истории....

Много харесах Хърватия https://www.youtube.com/watch?v=4Sya_GIxsw0 ако бяхме паднали от него, нямаше да ми е толкова дразнещо

# 544
Малко смешно "За Евровизия и след това от Рут Колева"
http://goguide.bg/koi-kakvo-zashto/3868-Bylgariia-specheli-Evroviziia

# 545
Хърватите наистина са супер!

# 546
Harleen, не е измислена историята, напротив. Точно това е идеята, според мен. Иначе песента е на сестра му, тя я пя след резултатите и беше достатъчно добра, за да си се яви като презентатор на Португалия. Да, ама нямаше история и едва ли щеше да спечели. Колкоооооото и да е добра песента Rolling Eyes

# 547
Португалската песен е яко плагиатствана.  Peace

# 548
  • Оптимист по принуда
Аз се гордея с нашето дете. Песента за моя вкус е прекрасна, той се представи чудесно. Даже сега съм си я пуснала на слушалки и настръхвам. Браво на Кристиян.

# 549
Не гледах Евровизия, но бях чувала песента на Крис и ми харесва. Изслушах португалците да видя от кого сме загубили и... Се ядосах.  Това виене въобще за песен ли минава? А гледайки ги имах чувството че или ще вземат да издъхнат, или поне да припаднат на тая сцена! То не беше хленчене, пиянско поклащане, физиономии, неадекватни тикове! Просто адски зле. На всичкото отгоре и наглият коментар накрая.
Миналата година украинката и тя беше супер зле, но тези тая година са по-неприятни и от нея + онази брадатата от по предната Евровизия. Това вече не е конкурс за музика, а за политически и лични неволи.

Ники Минаж е обявила, че ще подпомага финансово обучението на своите фенове отличници.
https://www.instagram.com/p/BUADe_7BrVX/

# 550
# 551

Миналата година украинката и тя беше супер зле, но тези тая година са по-неприятни и от нея + онази брадатата от по предната Евровизия. Това вече не е конкурс за музика, а за политически и лични неволи.

Между Кончита (2014) и украинката(2016) има още един победител - Монс през 2015. Неговата песен е хубава, всъщност от последните 5 години, той е единственият победител, който ми харесва. Песента на Крис също много ми хареса след второто слушане.

Алба

Премиерата на "Baywatch" в Маями - Скалата, Приянка, Памела и още звезди
Скрит текст:

# 552
  • Бургас
Джейд,какъв е бил наглия коментар накрая?
Стана ми интересно.

# 553
Не си причинявам Евровизия Rolling Eyes

# 554
  • На топло
 Вчера нямах възможност да гледам Евровизия.
Малко е преувеличено това плюене по португалеца. Дали е болен или се прави на идиот, никой не можа да твърди със сигурност.
В крайна сметка той не гласува сам за себе си, другите го избраха, толкова много страни.
Всяка година обаче има евтини и гнусни драми с този конкурс, че не знам кой въобще още праща СМС ? ( аз пратих 2 за Кристиян, първата вечер, защото песента наистина е хубава)
Сега гледам във френската преса реват, че източните страни гласуват на съседски принцип, което също е вярно.
Миналата година беше страшна пародия на уж конкурс, с това кречетало Джамала  ooooh!
Малко, по-малко хората губят интерес...

Общи условия

Активация на акаунт