Звездни компромати - 323 част

• 110 249
  • 742
  •   1
Отговори
# 525
Подобно мнение имам и за Кристиян- мъчи се да копира Бийбър със всички средства, но прилича на по-женствената му версия, а това е жалка работа.
Изглежда нямаш никаква представа от стила на Бийбър и стилът, който Кристиян копира.  Wink

# 526
В темата за Евровизия тук, четох че Кристиян Костов се доближавал (умишлено) по имидж до така модерните напоследък сред тийнеджърите к-поп изпълнители от изтока и затова бил доста харесван  Wink

# 527
Не знам за израел, но Австралия какво правят на този конкурс? Не, че има лошо де, но идеата се размива.
Браво на Кристиян, но можеше да бъде по-подготвен за евентуална загуба. В крайна сметка конкурса не е само за пеене и песен.

Ами много искали да участват в някакъв конкурс, световен няма, а на континента са сами Simple Smile Затова поискали да участват и Евровизия ги приела. Предполагам, че и като бивша британска колония се вписват в пейзажа.

# 528
  • София
Не знам за израел, но Австралия какво правят на този конкурс? Не, че има лошо де, но идеата се размива.
Браво на Кристиян, но можеше да бъде по-подготвен за евентуална загуба. В крайна сметка конкурса не е само за пеене и песен.

Ами много искали да участват в някакъв конкурс, световен няма, а на континента са сами Simple Smile Затова поискали да участват и Евровизия ги приела. Предполагам, че и като бивша британска колония се вписват в пейзажа.
Все още държавен глава на Австралия е баба ви Бети, затова предполагам я броят в Европа  Laughing

# 529
Пък и си плащат, за да влязат Mr. Green

# 530
Освен това прочетох, че конкурса се излъчва в Австралия още от 70-те и се радва на голяма популярност нищо, че излъчването се пада по нощите при тях.

# 531
Да очакваме тогава скоро в конкурса и Антигуа и Барбуда, Бахамите, Барбадос, Белиз, Канада, Гренада, Ямайка, Нова Зеландия, Папуа Нова Гвинея, Свети Китс и Невис, Св. Лучия, Сейнт Винсент и Гренадините, Соломонските острови и Тувалу. Последния да затвори вратата!

# 532
  • In The Middle Of Nowhere
В такъв случай да му сменят името/ примерно worldvision/ и да го преправят на световен конкурс.

# 533
  • Gotham City
Може да звучи грубо, но това, че португалеца е болен, не би трябвало да играе роля в избора му. Също така това не би трябвало да е причина за неадекватното му държание. Интересно, че на едно място пише, че е аутист, на друго, че имал проблеми със сърцето, четох и още една теория, но не помня каква.
Песента беше боза, в момента само знам, че е бавна, нямам идея как звучеше обаче.
Да, Кристиян е сравняван с kpop изпълнители, нищо общо с Бобъра.
Масово по сайтовете потребителите са потресени от спечелилата песен и от втората позиция на Кристиян.

# 534
Много ми хареса едно мнение, което видях във Фейса по повод на Евровизия: "Отдавна второто място е истинското първо в тоя конкурс."  Grinning

# 535
Четох някъде, че не е болен, а това са спекулации. Така или иначе е ужасен и здравето му няма общо с таланта му. Имаше много по-добри песни от неговата.Не ми хареса и лигавото му и арогантно поведение през цялото време.

# 536
  • Gotham City
Четох някъде, че не е болен, а това са спекулации. Така или иначе е ужасен и здравето му няма общо с таланта му. Имаше много по-добри песни от неговата.Не ми хареса и лигавото му и арогантно поведение през цялото време.

И аз го четох и факта, че прочетох 1 тон различни диагнози го доказва според мен.
И не съм запозната, за това ще питам - цялостно му поведение и публичността, на която е изложен не са ли противопоказни на аутистите?

# 537
Нищо общо няма с аутизъм този момък. Струва ми се, че ако му има нещо, разни субстанции са го довели до това състояние. Та той е на 27! Държеше се като 13 годишен...

# 538
Бриджит Трьоно със същия цвят тоалет като на Мелания при влизането в Елисейския дворец

# 539
  • Gotham City
Кратка извадка на мненията от tumblr.
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Не само на нас ни е изглеждал надрусан
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст: