Звездни компромати - 323 част

• 110 231
  • 742
  •   1
Отговори
# 510
Аз съм и на работа в момента, утре ще съм истински зла Twisted Evil
Освен че докато я слушах, щото пак си я пуснах тази уникална песен, се почувствах като робинята Изаура, не съм сигурна, че това момченце е съвсем в ред. Прилича на Мариус Куркински и ако някой ми каже, че той е нормален, може да повярвам и за този.
Да се има предвид, че ужасно харесвам бразилски джаз и португалски език.
Това обаче е пълен абсурд!  ooooh!

# 511
Тъй де, абсолютно е неадекватен. Може да пее, ама това важи и за половината ромска ма'ала. Сценично присъствие, облекло, вид, звучене?! Кое от всичките му беше на европейски първенец?!

# 512
За да съм напълно обективна, ще кажа, че Кристиян има глас, но визията ми е... лекинко инфантилна. А песента, с която се представи, е приятна, но не мога да се отърва от усещането, че вече съм я чувала и от това, че от нея лъха на талази на Джеймс Артър.

# 513
Той си е дечко още, някак си го приемам. А и не ме е яд, че е втори. Яд ме е, че първият не блесна с нищо, освен с тъжен поглед и спекулативни истории.

# 514
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Трябва спешно да захранва и да спре да се татуира, че прилича на Т-бег от "Бягство от затвора".

Aaа,не! Naughty Че какво му е на Т-баг,много си е готин даже.
Песента на Кристиян ми напомня на песен от тийн години на Бийбър.Добра е.
Жалко,че пак мръсната политика се намеси.

# 515
За да съм напълно обективна, ще кажа, че Кристиян има глас, но визията ми е... лекинко инфантилна. А песента, с която се представи, е приятна, но не мога да се отърва от усещането, че вече съм я чувала и от това, че от нея лъха на талази на Джеймс Артър.

+1. 

# 516
Снощи не гледах Евровизия, но сега намерих песента на Португалия. Ами не бих казала, че е лоша, звучи като песен от саундтрак към филм на Уди Алън, различна е от останалите, но някак си не чувствам, че това е  песен за Евровизия, хеле пък победител.

# 517
  • На брега на реката
Ако това е визията на Европа, много зле за нас. Колкото си по-умрял, неадекватен и квичащ, толкова шансовете са по-големи. А тоя португалеца е едно огромно разочарование, особено като получаваше наградата - да си беше взел дозата, та да не се излага така  ooooh!

# 518
Чак сега я чух песента, португалчето е като дрогирана котка, тия са ненормални.

# 519
И аз така. Като цяло всички песни са много зле според мен. И Кристиан не ме впечатли и ми беше скучен, но на фона на останалите е мега добър.

# 520
  • Rock & Roll feeling ...
Въобще не си губих времето с Евровизия, за мен този конкурс е несериозен.  Кристиян Костов може да пее що годе добре,но има нещо инфантилно и хомо в цялостното му излъчване,което ме отблъсква.

Хари. Как им се радва  Grinning
Скрит текст:

Кейт излиза ужасно
Скрит текст:

# 521
  • София

Да, обаче се оказа, че е с много болно сърце, чакал за трансплантация, сестра му била готова да пее с него до края....И ние дето мислихме че става дум за музика сега сме тези които сме се подиграли на болното момче....

# 522
  • Пловдив
Дейвид искал да подари на Виктория остров по случай 20-годшнината им. Измислил му и името - Харпър - като името на най-малкия им син  Laughing Та след тези думи се чудя дали и останалата част е вярна.

http://www.mila.bg/article/6220504

# 523
  • където ми харесва
Не съм гледала тая музикална пародия и слабо ме вълнува. Това отдавна е един политически конкурс, щом Израел, които нямат нищо общо с Европа, участват.
Както и да е, това че победителя чака за трансплантация на сърце, не би трябвало да е решаващо за победата му. Прилича на напушен клошар, как звучи- не ме интересува.
Подобно мнение имам и за Кристиян- мъчи се да копира Бийбър със всички средства, но прилича на по-женствената му версия, а това е жалка работа.
Но, щом има хора, които му се радват, значи все пак е успешен.

# 524
Не знам за Израел, но Австралия какво правят на този конкурс? Не, че има лошо де, но идеята се размива.
Браво на Кристиян, но можеше да бъде по-подготвен за евентуална загуба. В крайна сметка конкурса не е само за пеене и песен.

Последна редакция: нд, 14 май 2017, 12:01 от Анонимен

Общи условия

Активация на акаунт