Звездни компромати - 323 част

• 110 236
  • 742
  •   1
Отговори
# 615
  • където ми харесва
И какво по-точно се очаква от нея? Понеже е красива и нежна, да звучи минимум като Мария Кюри ли?
Момичето няма претенции за интелигентност. Тя е гимнастичка, това е целия й живот.
Мисля че се прекалява с всичко по неин адрес. Всяка гимнастичка ще ви каже, че по време на активната си спортна кариера живее с много лишения не само свързани с храна. А това момиче преживя такъв удар последната година, че явно е решила да обръща целия си живот в друга посока, включително и визията си. И на мен русото й не ми харесва, но явно тя се чувства добре в кожата си и това е супер.

# 616
  • в 1001-та нощ
В промото за следващото предаване, коато интервюто ще продължи каза, че никога не е била влюбена в гимнастиката. Правила го е, заради покойната си майка, която е мечтаела за това. С идеята, ако я гледа от някъде да се гордее с нея.

# 617
  • Once there was a Hushpuppy...
Казвам си, сега чак гледах, но и на мен не ми допада новата визия на Цвети.
По принцип я смятам за уникално красива и естествена, но всичко това, цвят, грим, облекло - тотално я е променило. Щом се харесва си е нейна работа Peace
Рядко красиво същество е тази Цвети, а от гимнастичките ни няма равна по хубост. Колкото и да са красиви всичките ни момичета! Peace

# 618
На мен много ми харесва Ренета Камберова и досега не мога да реша коя е по-хубава-Ренета или Цвети.

# 619
Adellle, Аз точно не се влияя от вида й. Харесвам я всякак! Руса, кестенява, с дълга коса, с къса.....
Разкошна е. Но не ме грабна как говори, как се изказва. Предаването е на запис. Можеше да презапишат, за да ни я покажат още по- хубава. Липсват й ученически години и ми стана тъжно. За това написах "съжалявам". Спортът едно й е дал, но й е взел друго.

Последна редакция: пн, 15 май 2017, 08:51 от mariat

# 620
Много е красива Цвети, но не е естествена. Има си пипнато по нея. В което не виждам нищо лошо, де. Не е на високо ниво речта и, но все пак е спортистка, а не докторант. Малко ми беше грозно когато Патрашкова я попита с какви пари била отишла в Дубай.

# 621
  • в 1001-та нощ
...Малко ми беше грозно когато Патрашкова я попита с какви пари била отишла в Дубай.

Това беше по-скоро, за да й чистят имиджа, така поне аз го разбрах  Peace

# 622
  • Gotham City
...Малко ми беше грозно когато Патрашкова я попита с какви пари била отишла в Дубай.

Абсолютно така беше.
Пипано няма според мен и стари снимки да и погледне човек, същата си.
На мен пък грам Ренета грам не ми харесва. Определено, според мен, Цвети е най-най-красивата от тях  Heart Eyes

# 623

Тя какво отговори?
Хубавка е, но чак изключително красива  newsm78 Rolling Eyes силно казано Wink
Жалкото е, че с опита й за самоубийство ще я запомнят хората, с това стана известна, а не толкова с гимнастическите си умения. Личи си, че психиката й е лабилна.

Много ме е яд за Кристиянчо. Хубави песни има момчето. Трябваше той да спечели. Много ме дразнеше португалеца с държанието си, като че ли му беше все едно за тази награда, едва ли не "това пък за какво ми е", никакво уважение към хората, които го избраха.  Crossing Arms

# 624
  • София
Страхотна Шакира Simple Smile

# 625
  • в 1001-та нощ

Това беше по-скоро, за да й чистят имиджа, така поне аз го разбрах  Peace
Тя какво отговори?
...

Била е в Дубай 2 пъти - по покана на треньорка по худ. гимнастика. Поканата е била за нея и още една българска гимнастичка, както и към две други - от друга държава, като специални гости на състезание. Втората покана е била от същата жена, тогава са й подарили и 1 месечен курс иглотерапия при известен терапевт. Не помня всички детайли на разказа.

# 626
 Shocked Така ли изглежда Люси Иларионов сега?
Скрит текст:

Той направо изглежда като от началото на кариерата си. Браво!

# 627
  • Once there was a Hushpuppy...
Ами, да за мен, а виждам и за други е изключителна красавица Цвети Peace Сигурно, а и нормално не може да покрие най-големите критерии за хубост на някои от нас Wink

Който иска и му е домъчняло за Кимката може да я види при Гала, според анонса й - "нашата К. Кардашиан...."  Mr. Green

# 628
Като започнете с тези фолк певици. Ами Риана, Ники Минаж и т.н. сигурно изглеждат като девици.
Всички ли трябва да имат кестеняви дълги или средно дълги коси и да носят само спирала?
Ами свят шарен и не всеки отговаря и харесва вашия стил.

За мен фолк визията е безвкусната такава...намацотеност с грим до степен сама да не си познае какво лице са и нарисували. Екстеншъни, вафлички, ноктенца, устнички...  Crazy Не е нужно да изглеждаш като девица, за да не изглеждаш нелепо..

# 629
Нашийника на момичето беше много грозен и кичозен. То вярно че е модерен чокъра, ама.....

Общи условия

Активация на акаунт