Звездни компромати - 323 част

• 110 252
  • 742
  •   1
Отговори
# 630
Нашийника на момичето беше много грозен и кичозен. То вярно че е модерен чокъра, ама.....

Да малко претрупан  са камъни, нямам идея за тях какви са модните тенденции, но тя го носи да скрие белег.

Според мен това дете все още се търси. Дано постигне целите си. Желая й го сърце!

# 631
  • София
На мен хем ми хареса интервюто, хем ми беше мъчно за самата Цвети - личеше колко много е пропуснала. Дано бързо навакса съня, храната и ходенето по дискотеки и започне да наваксва и останалото. От сърце и желая да бъде щастлива.

На мен и сегашната и визия ми харесва, но преди ми харесваше много повече - беше изключително нежна и прекрасна

# 632
# 633
# 634
Деси Цонева
Скрит текст:

# 635
# 636
Според мен това дете все още се търси. Дано постигне целите си. Желая й го сърце!
Абсолютно! Peace Не смятам и че е навсякъде, редовно й се вадят снимки от профилите, съпроводени с коментар "Аман от нея." Според мен след още малко време може да е треньорка - ако не преподава на деца съвсем спокойно може да си спести голяма част от физическото натоварване.

# 637
# 638
Деси Цонева
Скрит текст:

Нещо прасеца и много изтънял.  newsm78

# 639
Тая снимка на Десито е монтаж. Тя заяви,че не близва алкохол Simple Smile

# 640
  • bad@ss
Joy Joy

# 641
  • София
Да, не близва - пие на големи глътки Grinning

# 642
Абсолютно! Peace Не смятам и че е навсякъде, редовно й се вадят снимки от профилите, съпроводени с коментар "Аман от нея." Според мен след още малко време може да е треньорка - ако не преподава на деца съвсем спокойно може да си спести голяма част от физическото натоварване.
Не ми звучеше като да има желание да се занимава с гимнастика и като цяло останах с впечатление, че не й се работи.

# 643
  • София
Нашийника на момичето беше много грозен и кичозен. То вярно че е модерен чокъра, ама.....

Мисля, че заради белег ги слага  newsm78

# 644
Белезите не са срамни, а и има семпли чокъри.

Общи условия

Активация на акаунт