128 СУ "Алберт Айнщайн"

• 28 772
  • 120
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Детето ми е сега 5 клас. Харесва си учителите. Повечето са млади. Даже на моето дете му е по - приятно сега, отколкото до 4 клас, защото все с един учител сякаш е по - монотонно и уморително.

# 91
  • Пловдив/София
Аз пак да помоля за мнение за учителите в трети клас, по-специално гжа Йонова.

# 92
Детето ми е сега 5 клас. Харесва си учителите. Повечето са млади. Даже на моето дете му е по - приятно сега, отколкото до 4 клас, защото все с един учител сякаш е по - монотонно и уморително.
А какво е Вашето впечатление? Предполагам сте ги виждала на РС.
Говори ли се в часовете? Децата със собствена класна стая ли са или се местят от кабинет в кабинет?
И какви са профилите след 4 клас?
 Искам да преместя детето си след 4 клас и едната опция е 128-о.

# 93
Амнезия, няма профили след 4 клас. От времето на ковид отпадна обикалянето по кабинети, учителите обикалят класните стаи.
Иначе за мен е средно ниво, нормално квартално училище.

# 94
  • София
Виждала съм повечето от учителите само на една родителска среща. Впечатленията ми са повече от разказите на самото дете. За съжаление дисциплината в часовете не е много добра. Учителите се опитват, правят забележки и дават повече домашно като форма на наказание, но не е тихо в час. От друга страна, детето намира, че учителите са мили и добре предават материала. Учителката по математика е  много търпелива и спокойна. Учителите по български език, английски език, компютърни технологии, музика, история, човек и природа са млади и увлекателно преподават. Г - жата по география според детето е малко строга. По физическо се играе усилено. Може да не е някакво върховно ниво, но аз лично съм доволна. Голямо предимството е, че учат само първа смяна. Другата екстра е, че си стоят само в една стая. Директорът е диалогичен и изпълни обещанието си да постави индивидуни шкафчета. Относно децата и родителите им има какво да се желае, но няма как да си избираш съучениците. Има и много възпитани и умни деца, има и агресивни и нетолерантни. Не знам дали се счита за профили, но можехме да избираме допълнителни часове измежду немски, руски и математика.

# 95
Благодаря много за отговорите! В 39о също се говори в часовете, освен в часовете по БЕЛ. За съжаление, ако на повечето деца в един клас не им се учи, в часовете, в които се говори, става страшно.

# 96
Здравейте, може ли някой да сподели мнение за следните учителки от 128-мо?

г-жа Анета Бегова
г-жа Анелия Найденова

# 97
Анелия Найденова твърдо НЕ. Голямото ми дете имаше 'късмета" да е при нея. След първи клас доста деца ги преместиха, аз не успях. Няма подход, разделение на децата, внушаване на вина, спорни педагогически подходи.

Последна редакция: пт, 09 май 2025, 11:46 от raduni

# 98
Здравейте! Предстои ни прием в 1-ви клас и се колебаем между 125 и 128-то. Ще се радвам на актуална информация, защото чета много противоречиви мнения и за двете училища.
За 128-мо преподавателите, които ще поемат децата са: Биляна Борисова, Йорданка Точева, Весела Петканчин и Силвия Костадинова. Ако имате впечатления от някоя от госпожите ще съм много благодарна Simple Smile

# 99
  • София
Имах ученик в 125 - то в паралелка с изпит по математика от 5 клас. Не знам как е с начален курс. Беше супер натоварено по всички предмети и някои дни по 8 часа по програма. Отлична сграда кабинети, повечето учители бяха на ниво.
В 128 - мо дъщеря ми в 5 клас отиде в класа, който е бил до 4 клас с г- жа Точева. Нямам преки впечатления, освен, че г-жата е много симпатична и елегантна, но ми направи впечатление, че и децата и родителите много я обичат и говорят за нея само суперлативи. Предимството на 128-мо е само една смяна и начало на часовете от 8.00 ч. За нас този половин час сън до по - късно си е голяма работа. За другите учители нямам информация.

# 100
Имах ученик в 125 - то в паралелка с изпит по математика от 5 клас. Не знам как е с начален курс. Беше супер натоварено по всички предмети и някои дни по 8 часа по програма. Отлична сграда кабинети, повечето учители бяха на ниво.
В 128 - мо дъщеря ми в 5 клас отиде в класа, който е бил до 4 клас с г- жа Точева. Нямам преки впечатления, освен, че г-жата е много симпатична и елегантна, но ми направи впечатление, че и децата и родителите много я обичат и говорят за нея само суперлативи. Предимството на 128-мо е само една смяна и начало на часовете от 8.00 ч. За нас този половин час сън до по - късно си е голяма работа. За другите учители нямам информация.
Много благодрая!

# 101
  • София
Здравейте! Предстои ни прием в 1-ви клас и се колебаем между 125 и 128-то. Ще се радвам на актуална информация, защото чета много противоречиви мнения и за двете училища.
За 128-мо преподавателите, които ще поемат децата са: Биляна Борисова, Йорданка Точева, Весела Петканчин и Силвия Костадинова. Ако имате впечатления от някоя от госпожите ще съм много благодарна Simple Smile
125 то за начален етап  е много добро, има дисциплина, класните ръководители са добри, не съм чувала лоши отзиви за някой от тях / но предполагам, че има, няма как да познаваме всичките/. Недостатък е държавната занималня, тъй като паралелките са 6, но в занималнята са 4 и учителят там поема паралелка и половина, доста е шумно с толкова деца/. От 3 клас държ.занималня могат да ползват само 5 деца от клас по соц.критерии. Училището е голямо и затова не е едносеменно, само първи клас са първа смяна, по- натам има смени. Аз никога не съм ползвала държ.занималня,поне частни има няколко в близост до училището.

# 102
125 то за начален етап  е много добро, има дисциплина, класните ръководители са добри, не съм чувала лоши отзиви за някой от тях / но предполагам, че има, няма как да познаваме всичките/. Недостатък е държавната занималня, тъй като паралелките са 6, но в занималнята са 4 и учителят там поема паралелка и половина, доста е шумно с толкова деца/. От 3 клас държ.занималня могат да ползват само 5 деца от клас по соц.критерии. Училището е голямо и затова не е едносеменно, само първи клас са първа смяна, по- натам има смени. Аз никога не съм ползвала държ.занималня,поне частни има няколко в близост до училището.
Много благодаря!
Като цяло повече ми харесва едносменния режим на 128-мо, но те нямат отворени врати, отказаха ми стреща с директора и съм в много голямо чудене.

# 103
А за какво ти е среща с директора?

Личното ми мнение  - по-близкото училище.

# 104
  • София
П.П. В 125-то първи клас са само първа смяна, а втори клас пък са само втора смяна. Свършват в 17,15 ч./ ако това има значение за Вас, тъй като не всеки родител може да се придвижи от центъра например и да стигне в 17,15/.Смените реално  започват от трети клас.

Общи условия

Активация на акаунт