Черноморец 2017-2020

• 81 143
  • 564
  •   1
Отговори
# 270
  • густо майна Филибето
Фейка се получи от това, че бяха съобщени някакви стойности, които се вписват напълно в нормите. Естествен радиационен фон има абсолютно навсякъде, тоест изразът "Няма радиация" не е правилен, и означава единствено, че тя е в норма. Но като си свикнал да чуваш Няма радиация, и ти кажат, че има радиация 0,32, започваш да си представяш как умираш от лъчева болест. А тя си е в норма. Това, че на Градина е 0,16 не значи, че Вромос е опасен. Ей така се манипулират хората и общественото мнение. И да поправиш грешката после, казаното е казано, и се разпространява като чума.

# 271
А някой ходил ли е на плаж Атия? Къде се намира, хубав ли е...? Прочетох, че има такъв в нета. Толкова години подред сме все в Черноморец и никога не съм знаела, че там има плаж. Иначе ние ходим на Вромос и понякога на Градина.
Плажът на Атия се намира между едноименния полуостров където е военноморска база Атия и парк Росенец срещу о-в св. Анастасия (Болшевик). От другата страна на полуострова е залива Вромос.
То по тази логика, защо не си купите земи в самата закрита уранова мина. Там сигурно ще са още по-ниски цените!
Каква уранова мина ви гони? В мина Росен (аз съм оттам) никога не се е добивало уран, а медна руда. Знаеш ли колко много хора живеят там и досега нищо им няма. Завишената радиация я създават фейкновините на  хората които искат да изкупят имотите на хората на безценица. Колко сме си плацикали като деца краката във "отпадните" води на флотационната фабрика - израснахме здрави и прави хора. Още веднъж - радиация няма.
Ами чудесно е, че сте здрави! И да мината не е била за добив на уран и аз не съм споменала такова нещо.
 Добивала се медна руда, която обаче е била със съдържание на уран. В следствие, на което изхвърляни отпадни води от хвостохранилището за тежки метали има натрупване в пясъчната ивици на плажа Вромос. Друг е въпросът колко точно в момента замерват и дали показанията са верни, но лично за мен, е достатъчно да знам, че такава изобщо съществува. А който иска да си плажува на воля където си пожелае.

# 272
Тази година избрахме да почиваме в Черноморец през почивните дни 6-9 септември. Моля Ви за мнение за хотел Деби. Централният плаж много ли е зле?

# 273
Тази година избрахме да почиваме в Черноморец през почивните дни 6-9 септември. Моля Ви за мнение за хотел Деби. Централният плаж много ли е зле?
Ами по средата на плажа има една вадичка , от която водата от канализацията се излива в морето .

# 274
  • София

В понеделник се върнахме от Черноморец, където отседнахме за 10 нощувки в хотел Деби. На мен лично ми хареса, нямам забележки. На хубаво място е, удобно до ресторанти и централен плаж. Снимките в Букинг отговарят на действителността.
Хотелчето има паркинг, така че ние се възползвахме от него и ходехме всеки ден до Градина. Веднъж отидохме до централния плаж, но имаше водорасли, водата изглеждаше мътна и предпочетохме Градина.

Последна редакция: пт, 03 авг 2018, 10:55 от милинка

# 275
Това не е вода от канализацията. Черноморец си има пречиствателна станция. Това каналче от чешмата в началото на плажа, която служи за измиване на краката от пясъка.

# 276

В понеделник се върнахме от Черноморец, където отседнахме за 10 нощувки в хотел Деби. На мен лично ми хареса, нямам забележки. На хубаво място е, удобно до ресторанти и централен плаж. Снимките в Букинг отговарят на действителността.
Хотелчето има паркинг, така че ние се възползвахме от него и ходехме всеки ден до Градина. Веднъж отидохме до централния плаж, но имаше водорасли, водата изглеждаше мътна и предпочетохме Градина.

Благодаря за полезната информация! Надявам се и на нас да ни хареса хотела и града.

# 277
  • густо майна Филибето
Не знам от каква канализация е, но мирише.

# 278
Здравейте Simple Smile Препоръчаха ни хотел "Оазис" в Черноморец, имате ли впечатления, мнения?

# 279
Предимства и недостатъци на Централния плаж в Черноморец-СПОРЕД МЕН!

Предимства:
1.Плажа няма нищо общо с онзи малкия плаж преди 6-7г!
2.Има джетове,пързалка,банан и други екстри,както за деца така и за по големи
3.Тази година се чистеше всеки ден
4.Страхотен ресторант Морско око и 6-7 капанчета на плажа за хапване и пииване,а които иска на 50м има и Българска гозба,пици,рибни неща
5.До самите търговски улици е и може да отидеш детето ти да поиграе на батута,да хапнеш и пак си на плажа
6.Хранителни стоки на 20м,закуски и кво ли не
7.За деца е супер плаж-няма вълни заради построения кеи
8.Разходка с корабче
9.Близостта до всичко-хотели,център,търговски улици!Предимство че и без кола може да си там и да си пиеш питиетата
10.Не е пренаселено както събота и неделя на Градина и няма шума от бара които го има на Градина

Недостатъци:
1.Отбелязвате канала като такъв-но това не е тоалетен канал а е вода от дъждовете и от чешмичката която си миеш краката,просто понякога мерише леко заради застоялата вода,но канала е между платената и неплатената зона и на 20-30м оттам не се и усеща а от страната на пързалката и хотел Лост не се и вижда
2.Високата цена на чадъри и шезлонги-по 6лв всичко-това е кат Несебър и Созопол цената
3.Заради кея които се построи ако завали и се натрупат водорасли по трудно се чисти,защото няма вълни
4.За младежи е малко тъпо щот няма бара на Градина,но за хора със деца е супер!
5.Химическата тоалетна сутрин е добре,но следобяд е страшно

# 280
https://scontent.fsof5-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/35434234_4785677 … 3&oe=5C0C6759

ето от тази страна ни канал,ни нищо се виждат,та те остават на 100-150м от тук за тия къде им мерише хахаха

# 281
Здравейте, въпроса ми е към тези които вече са били в Черноморец тази година и са посещавали централния плаж.Изцяло ли е платена зоната от входа на плажа към водната пързалка или по точно ме интересува до капанчето което е горе на брега дали има свободна зона,защото досета винаги пред него е било свободна зона.Надявам се,че ме разбрахте Simple Smile

# 282
Здравейте, хайде и аз да се включа с коментар за Черноморец, като посещаваща го вече близо 10 години. Централният плаж определено не струва, откакто построиха кея, е станало като блато ( за мен). Царският плаж, част от който е и къмпинг Градина вече е друго нещо. Факт е, че, за да ходиш там обаче трябва да си с кола, особено ако си решил да си тръгваш от плажа към 14-15ч. Тази година морето на Градина беше кристално чисто. Относно храната: има едно доста скъпо заведение  към платената зона, но по-надолу към комплекс Св. Никола има заведение - "Лагуна", в което готвеното на обяд е между 4.80 -5.20, да по-скъпо е от центъра, но е удобно за тези, които са решили да стоят повечко време на плажа. Има водни колела, джетове,  и друг вид морски забавления.  Храната в самия Черноморец определено е развалена. Тази година ставаше в т.нар Пират и Вромос - където обаче е по-скъпичко, но поне качествено. Има и още едно заведение на прекрасни цени, мисля че се казваше Морски бриз ако не се лъжа, зад автогарата се пада, може би улица Странджа, но може и да бъркам улицата. Готвят вкусно и на приемливи цени. Хубавото тази година е,че Черноморец не беше пълен както друга година, включително събота на плажа не беше пълно.

# 283
  • Sofia
Момичета как е положението с комарите?  Ние сме резервирали в Свети Никола а те са с адрес в Черноморец.....и четох че имало големи комари вечер а децата ми правят много силни алергични реакции

# 284
  • София
Бях се запасила сериозно с препарати и дълги дрехи срещу комари, но ми се сториха по-малко спрямо миналата година. Реално не ми се наложи да ползвам нито Аутан, нито нещо за след ухапване. Единствено държахме постоянно включено апаратчето против комари в стаята, защото спяхме на отворен прозорец и не сме включвали климатик.

Общи условия

Активация на акаунт