Тренировки в домашни условия - тема 88

• 93 530
  • 748
  •   1
Отговори
# 600
Привет и от мен!
Аз преминах на 21 дейс екстрийм, не знам дали казах.
Някакво развитие за килограми и мерки имаш ли?

Аз след един месец на БР и почтии безразборно хранене на моменти съм с по +2см на всички мерки. Срам ме е вече. Иначе килограмите са ми +-1. Варира. Обаче сега съм се мотивирала август месец да не нарушавам нищо и отново започвам с броенето на калориите стриктно.

# 601
От така изложеното ядене се виждат два Проблема - липсва, ама липсва крещящо протеин в храненето ти, и вкарай разнообразие, дава разлика. Иначе, за релеф - освен някоя и друга плочка аз лично никога не съм виждала някакъв релеф, но никога не съм се хранила стриктно, още по-малко - билдърски. Та, решението е, ако искаш релеф, много внимание към менюто, с много протеини, с бавни въглехидрати, ако може с не повече от плод на ден, зеленчуците, каквито момчето яде и така. Не става просто с ограничаване, още по-малко с така бедно на всичко ядене.

Да, не мога да не се съглася. Обаче аз като казвам релеф изобщо не говоря за билдърски. Смятам да обърна сериозно внимание на разнообразното хранене и на приема на повече протеин. Всъщност взимам изолат от 2 седмици и ми действа много добре, макар че е кратко да се каже категорично мнение.
Като цяло имам добра мускулатура вече, но явно трябва още чистене. И тук ми прави впечатление, че малкото хранене, ако не е разнообразно не чисти така добре при мен, както ако хапвам една идея повече, но по-разнообразно и включвам варива и повече месо и яйца. Лятото почти не накусям месо, хапва ми се по-леко. Яйца много обичам, но и тях не ям напоследък...шантава работа, не мога да кажа защо. Та протеина ми е главно млечни продукти всякакви и сега този изолат, който включих.

Аз имам тази седмица и още месец после с Insanity Max 30 на Шон, което сигурно ще се проточи, защото ми предстои местенето до седмица, а после и море една седмица, но все пак...да си направя план занапред.

Момичета бяхте споменали всички една програма, 21 Day Fix...четох, че върви и с хранителен режим. Него къде мога да го намеря и наистина ли толкова хора са доволни от нея? Rolling Eyes

Последна редакция: вт, 01 авг 2017, 12:11 от Анонимен

# 602
  • София
Продължаам с Боди  революшин, но нямам време за отчет. Малко ги размествам тренироовките и пропускам по 1 на седмица, но пак е нещо. Днес отчитам Тренировка 5.

# 603
Лея, аз не се меря и нямам кантар, но си гледам дрехите.
Аз се боря с други дяволи - върнах се от почивка доста надута Юни месец, бих казала в най-неугледна форма от последните 3-4 години, и програмата ми се отрази така, че ми се сви коремът и започнах пак да си харесвам задната част. Ръцете придобиха релеф. Това надуване от почивката си беше свързано с качествено, но многоколичествено похапване и разбутване на циркадния ритъм. Съответно си се върнах към моето хранене без отклонения заедно със започването на 21 ДФ. Доброто папане със сигурност допринесе за това да се чувствам пак добре. Най много ефект видях от вдигането на повече килограми. Въобще програмата ми харесва, че е с базови упражнения, води се за начинаещо-средно ниво, не ми изкарва дъха, но може да се надгражда и оформя много добре.
Ще се измеря със сантиметър, но при мен разликите винаги са по 1-2 см, което е минимално. В огледалото обаче по друг начин изглежда.
21 ДФХ засега ме натоварва доста повече откъм пулс.

# 604
  • Пловдив
От така изложеното ядене се виждат два Проблема - липсва, ама липсва крещящо протеин в храненето ти, и вкарай разнообразие, дава разлика. Иначе, за релеф - освен някоя и друга плочка аз лично никога не съм виждала някакъв релеф, но никога не съм се хранила стриктно, още по-малко - билдърски. Та, решението е, ако искаш релеф, много внимание към менюто, с много протеини, с бавни въглехидрати, ако може с не повече от плод на ден, зеленчуците, каквито момчето яде и така. Не става просто с ограничаване, още по-малко с така бедно на всичко ядене.

Да, не мога да не се съглася. Обаче аз като казвам релеф изобщо не говоря за билдърски. Смятам да обърна сериозно внимание на разнообразното хранене и на приема на повече протеин. Всъщност взимам изолат от 2 седмици и ми действа много добре, макар че е кратко да се каже категорично мнение.
Като цяло имам добра мускулатура вече, но явно трябва още чистене. И тук ми прави впечатление, че малкото хранене, ако не е разнообразно не чисти така добре при мен, както ако хапвам една идея повече, но по-разнообразно и включвам варива и повече месо и яйца. Лятото почти не накусям месо, хапва ми се по-леко. Яйца много обичам, но и тях не ям напоследък...шантава работа, не мога да кажа защо. Та протеина ми е главно млечни продукти всякакви и сега този изолат, който включих.

Аз имам тази седмица и още месец после с Insanity Max 30 на Шон, което сигурно ще се проточи, защото ми предстои местенето до седмица, а после и море една седмица, но все пак...да си направя план занапред.

Момичета бяхте споменали всички една програма, 21 Day Fix...четох, че върви и с хранителен режим. Него къде мога да го намеря и наистина ли толкова хора са доволни от нея? Rolling Eyes

Не можеш да разчиташ да набавиш протеин от млечни продукти, в по-голямата си част имат мазнини, освен ако не се храниш НВ ВМХ, ама тогава пък въглехидратите трябва да са доста ниски. Ако не ти се яде месо, поне от млечните яж повече извара, риба /ако обичаш/, яйца виждам, че не ядеш много, просто доста трудно се набавя пущината. Не мисля и че е редно да гледаш да набавиш основно с хранителни добавки, но когато няма избор човек ... 21 дей фикс /и екстрийм/ хранителния план го има, като си изтеглиш програмата, обаче е с едни кутийки. Всеки цвят отговаря на мазнини/протеини/бавни въглехидрати/зеленчуци, като по колко кутийки на ден от цвят имаш право се определя от целите ти по една табличка. Мисля, че е на основата на РБД /а може и нещо като зона да е/, всеки случай без кутийките не знам дали може точно да се спазва. Ако си изтеглиш програмата, има и рецепти. Въобще всички програми си вървят с хранителен режим, обикновено съобразен с целите на програмата. Например в Р90Х режима е различен в различните месеци, тъй като са различни етапи с различни нужди. Може да видиш и рецептите /има и план за ядене за цял месец/ на кака Джил, удобно е, ако ти се занимава да се храниш с точни неща. Но, тогава пък има най-голям ефект.
Свети, ти поне имаше причина да не тренираш, и то много сладко основателна, а аз ... пху... Гушки
Лея, да, ляга ми идеално, и без това вече ме мързи да се насилвам. Кога ли ще ми дойде настроение да направя пак някой Шон, не знам. Така старателно го избягвам. Ще чакам да излезе някоя нова програма, д о тогава ще си пенсионерствам с БР, после мисля да направя 21 дей фикс ексрийм, и после не знам . За сега целта ми е до ноември да си сваля качените килограми последните месеци и да се върна до положението, което се бях докарала с Хич /с щръкнало щръкнало дупе, макар и доволно голямко, хахахах, и здрави крачка/ и което оффф, много ми харесваше. ХиЧа няма да го почвам пак, защото, макар и в долна част много да ме кефи, бая наливам и в горна и на моя ръст не ми харесва, а няма да мога да се обезмасля, че да е красиво.
Изчезвам да правя БР, тренировка 2.

# 605
Не можеш да разчиташ да набавиш протеин от млечни продукти, в по-голямата си част имат мазнини, освен ако не се храниш НВ ВМХ, ама тогава пък въглехидратите трябва да са доста ниски. Ако не ти се яде месо, поне от млечните яж повече извара, риба /ако обичаш/, яйца виждам, че не ядеш много, просто доста трудно се набавя пущината. Не мисля и че е редно да гледаш да набавиш основно с хранителни добавки, но когато няма избор човек ... 21 дей фикс /и екстрийм/ хранителния план го има, като си изтеглиш програмата, обаче е с едни кутийки. Всеки цвят отговаря на мазнини/протеини/бавни въглехидрати/зеленчуци, като по колко кутийки на ден от цвят имаш право се определя от целите ти по една табличка. Мисля, че е на основата на РБД /а може и нещо като зона да е/, всеки случай без кутийките не знам дали може точно да се спазва. Ако си изтеглиш програмата, има и рецепти. Въобще всички програми си вървят с хранителен режим, обикновено съобразен с целите на програмата. Например в Р90Х режима е различен в различните месеци, тъй като са различни етапи с различни нужди. Може да видиш и рецептите /има и план за ядене за цял месец/ на кака Джил, удобно е, ако ти се занимава да се храниш с точни неща. Но, тогава пък има най-голям ефект.

Благодаря за отговорите.
Яйца се опитвам да вкарвам повече, защото много обичам. Абсолютно не искам да си добавям протеина само от изолат, затова него го ползвам внимателно. Веднъж дневно, а не два пъти както се препоръчва. Извара обичам, а също така ако ми се хапва вариво гледам да е нахут, защото процента протеин в него е най-висок. Но определено започнах да внимавам повече да се храня здравословно и ако не месо, то поне яйца да хапвам всеки ден (само белтъците).

Тази 21 дей ме изкушава, изглежда интересна и с натоварващи отделни групи упражнения...та след Шон ще я пробвам.

# 606
  • Бургас
Но определено започнах да внимавам повече да се храня здравословно и ако не месо, то поне яйца да хапвам всеки ден (само белтъците).

има ли причина да отбягваш жълтъците? Хапвай и субпродукти /ако обичаш де/.

Последна редакция: вт, 01 авг 2017, 23:20 от . Яна .

# 607
  • 1st floor
Аз пак зачезнах с отчетите, но не съм тренирала. Миналата седмица завърших вместо кардио 2 от БР с еднодневен преход от х. Вихрен до х. Синаница и обратно. Голяма красота!  Heart Eyes Отдавна си мечтаех. Ако не бяха децата, щях и до върха да скокна за един час, но ме предупредиха, че имало в началото стеснен участък с пропасти от двете страни и се отказах. Яд ме хвана само, че не изкачих Муратов, а бях на 15-20 минути под него. Само аз бях желаеща от групата!  Mr. Green Здраве да е! Неделя почивах активно, като препродих в най-голямата жега целия квартал на зиг-заг. Вчера бяхме с ММ на Белмекен. Изкачихме върха сигурно три пъти, в устрема си да стигнем по-бързо тръгнахме право нагоре. После се подведохме по един хора, и заслизахме малко надолу и в дясно, но пък открихме чудна гледка към язовира и Родопа. Grinning От там пак към върха и после надолу към хижата. От хижата пак изкачване към премката и после надолу към спорната база. Абе, от лесен маршрут, направихме мнооогооо дълъг.  Joy Накрая вече вървях и спях.  Mr. Green Днес пак отчитам кръстосване по магазините...и утре ще е последният ми ден от отпуската, тоест ще се ходи задължително някъде пак! Но тоя път по-наблизо и по-кратко, че и аз душа нося.  Joy Мисля да го пиша като кардио и после ще си продължа със силовите БР7 и БР8, за да си напасна седмицата.
Храна няма да отчитам, че е тотална излагация.  hahaha

Ризова, радвам се, че се завърна в темата!  Hug  Липсваха ми постовете ти!

# 608
Аз започнах 21 day fix, но ми идва лека. Ще я направя докрай, но ще вкарам и още нещо от FB.
С храната се удържам по цял месец и после за няколко дни става тя, каквато става. Има ли пътуване и край! Джънк и ядене на корем Sad

# 609
Аз си продължавам с програмата на Румяна Илиева. Днес беше тренировка номер 2 от програмата за наднормено тегло(така се казва). Утре ще е аеробиката без подскоци. След малко отивам на първата си тренировка по степ аеробика. Очаквам пълен резил, но все отнякъде трябва да се започне.

# 610
  • 1st floor
Има ли пътуване и край! Джънк и ядене на корем Sad
Същата съм и аз! hahaha От всичко "забранено" по много! Mr. Green Ама на яйца и извара не мога да катеря! Crossing Arms

# 611
Пфу, че ме е яд. Тренировката ми отпадна, а момичето е записало грешно телефонния ми номер и съответно не бях уведомена, че няма да има степ днес. Записах се за другата седмица, дано няма проблеми.

# 612
Има ли пътуване и край! Джънк и ядене на корем Sad
Същата съм и аз! hahaha От всичко "забранено" по много! Mr. Green Ама на яйца и извара не мога да катеря! Crossing Arms
Сестро по съдба Hug

# 613
Днес съм много доволна  bowuu час и половина цяло тяло+ХИИТ кардио на вело и крос във нов фитнес,втора тренировка след обяд-40мин плуване;

Храна  :З: Шоколадов протеин след тренировка,
О:агнешка супа,джолан с кисело зеле,крем-карамел
В: телешка наденичка и малко пържола
Добавки: Мг,Б12,

# 614
  • Бургас
Яд ме хвана само, че не изкачих Муратов, а бях на 15-20 минути под него. Само аз бях желаеща от групата!  Mr. Green
Непо, Муратов не е висок, но те труден за изкачване и тези натрупани грамадни камъни. Всеки камък нагоре си е набиране и бъхтене / Ако си качвала Мусала по зимния маршрут - е това е, Джери ще ме разбере със сигурност/ Та не е за подценяване и... 15-20 мин не стигат. А аз понеже имам страх от високото за връщах надолу по дупе /като куче с глисти... както се изрази мъжа ми Embarassed/

Яна,  Hug Радвам се да видя и теб. Пиши после как е минало. Няма ли да се видиш с някои от старите кучета... Mr. Green
Свети, мого се надявам, но все още не зная.
За днес отчитам 40 мин кардио... и неочаквано ми хареса, даже много  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт