Тренировки в домашни условия - тема 88

• 93 508
  • 748
  •   1
Отговори
# 660

*90 дневната на Руми Илиева

Хубав ден! Аз отивам да тренирам.
Имаше ли ефект от 90 дневната на Румяна?
Днес я започвам.Ще карам на ниво две обаче заради леки проблеми.Решила съм да си взимам и кростренажор зимата.За съжаление за пътека нямам толкова място.
Не, че и за кроса имам.Имах вело преди.Сега искам да пробвам друг уред.Иначе от велото плюс силови имах страхотен резултат.

# 661
Отчет и от мен - Пирамидалната на Джаки за горна част, този път с 3 кг. гирички, че да си изкарвам упражненията до края, с 5 не ми се получаваше  Grinning, храненето добре-вдигнах леко мазнините /лъжичка масло в кафето, лъжичка сусамов тахан и това тушира мислите за захар и тесто  Grinning, ако много ми се дояде правя си за десерт - мляко с протеин.
Днес не издържах и пуснах климитика, иначе нямаше да издържа  Grinning

Спорни тренировки!

# 662
Не съм несериозна, знаете ме. Не съм писала от седмица.
Баща ми имаше операция, та няколко нощи бройх плочките на коридора в болницата в Благоевград. После да си отспя един ден.

Върнах се и си почнах у новия (стария фитнес). Много добре се чувствам там. Само се разбрахме с инструктора да поразмием малко тренировките. Еми много са ми - кардио половин час и два часа силови на ден. От умора почва да ми се гади и вие свят.

Та така, утре пак съм на Благоевград и няма да спортувам, освен ако тати не ми даде една мотичка. Ама нямало да ми излезе късметът, сега не се копаело Stuck Out Tongue

# 663
За вчера йога от 21 фикс  екстрийм-а и малко плуване  Peace -лежерно и неделно  Crazy

Храна:
-Яйца,диня,праскова,сладолед с сметана,черен шоколад и банан,любимите ми спагети с морски дарове и 1-2 бири

# 664
Еми много са ми - кардио половин час и два часа силови на ден. От умора почва да ми се гади и вие свят.

Dobre де, мило, за чий са ти такива натоварвания редовно!?!? Виждаш, че и травми не те подминават заради това, и с имунната не си цъфнала и вързала!?! Каква е целта на тези тренировки в крайна сметка!?
Бързо възстановяване на баща ти!

# 665
Днес в най-голямата жега малко двуразово бях азззз #Crazy

-Долна част от фикс екстрийма +15-20мин вело-това на кЪндиШън естествено да не си помислите,че съм като онези  железни нинджи-мадами на фитнес постерите -no pain ,no gain....if it doesnt hurt .....и ала бала  глупости,на кардиото се пуснах докато си разцъквах урока по немски(открих начин да си хаквам мозъка,като правя две тягостни действия едновременно те се самонеутрализират като емоция и процеса се автоматизира  Party)

-40мин плуване,към километър,някъде

Храна:
-запеканка с картофи и пиле(пилето го нямаше,почти  newsm78) и паниран кашкавал,малко увяхнала зелена салата

В къщи малко черен хляб,чоризо,солети,кашкавал-абе зверски огладнях и се нахвърлих преди да си сготвя,а после не готвих,защото бях се наяла  Joy

малко спагети с морски неща от вчера

Сега пия една бира ,да ме приспи,че с тези тренировки както бях умряла гарга през деня  живнах и нема заспиване Crazy

# 666
Имаше ли ефект от 90 дневната на Румяна?

Ефект с Руми винаги имам. Аз започнах да тренирам с Руми и тя ми е първата "любов".

Вчера отчет: 33 минути ден 1 от божествени тела + 30 минути кростренажор = 63 минути
Каква пот се лееше! Досега не ми се е случвало такова нещо. Всъщност, случвало се е, но много рядко.
Имам мускулна треска на Д-то.
Като за първи ден се чувствам екстра.

Калории: 1156 kcal

След малко започвам тренировката номер 2 за седмицата.
Мисля да тренирам по 60 минути, като първо тренировка, а после до 60-тата минута ще допълвам с крос или нещо друго на Руми.

Хубав ден!

# 667
Агент, иначе ще взема да откача Stuck Out Tongue
Това в рамките на шегата, получавам тежки депресии и фитнесът е в състояние да ме поразсейва.

Днес ще е само едно голямо ходене из Дупница и Благоевград

Последна редакция: вт, 08 авг 2017, 09:36 от Jerry F

# 668
  • 1st floor
Джери, аз ще откача, ако тренирам като теб! Mr. Green Мен жегата ми пречи само на тренировките, иначе ми харесва! Лятно човече съм! Grinning Бързо възстановяване на баща ти!

Замъкнах си Д-то до Декатлон и си взех маратонки за бягане. Току що тренирах с тях и на първо четене са перфектни за цената си от 38 лева! Mr. Green Не се различават от РБК-то, с които тренирах преди (освен усещането за едни DMX възглавници предната част на стъпалото). Ще ги видим и навън как ще се държат, но изглеждат с добра подметка. Между другото обиколих всички планини и върхове от две години насам с едни възможно най-евтини туристически пак от Декатлон. Нямах им много вяра, но се оказаха здрави и добри за моите крачета. Единствен недостатък е, че са за сухо време. Имат добро сцепление, но на сухо. На мокри камъни са олеле-малеле.  Mr. Green Сега се сетих, че и зимните ми планински са от там, пак евтин вариант. Те не се пързалят, нито ми се мокрят краката. Абе, фен ще изляза на марката. Laughing Загледах се в едни въжета за разтягане пак там. Хич не бяха лоши, но за сега ще се въздържа. Успяла съм някак да закрепя старите на РБК и са ми перфектни. Дано не се развържат! Mr. Green

За днес отчитам БР7, започвам втората седмица.

# 669
Момичета от пренасяне, грижа за котки и нареждане на багажи се отказа, че 4 дни не съм тренирала и ми е криво.

Сега сме на вилата с МП и докато той се нерви, че храстореза не работи и не може да коси, аз ще си спретна нещо импровизорано на тревата.

Заминаваме за язовир и после Иракли за седмица общо и не знам как ще тренирам там, но не мисля просто да вися по плажовете...

Стискайте палци да не изкълча някой крак на тревата:head_band:, както ме предупредихте.

А за маратонки-аз поръчвам от mymall вече 2 чифта и съм супер доволна. Хем хващам намления, хем номера отговаря, хем са маркови.Bowtie

Имам едни за тичане на New Ballance и едни за трен на Pumma и нямам забележки.Rolling Eyes

# 670
No_frame bitch, Джери, скривате ми шапката бе момичета! Браво и за ентусиазма, и за издържливостта!

Дива орхидея, дано котето да свикне по-скоро, че на мен това ми е най-трудно за представяне при едно местене  Grinning

Откъм ядене-кафето с масло върши работа за закуска, днес добавих към закуската и лъжичка сусамов тахан, обяд пържола с домати за десерт кисело мляко с чия плюс половин лъжичка мед, това докато ми дойде новия протеин.

# 671
  • 1st floor
Тази година за първи път видях Иракли и се влюбех в него! Уникално място!

Относно маратонките - имам не-знам-си-колко чифта найкове, адидаски и RBK, ама си ходя с тях всекидневно, та дори и на работа. Simple Smile Маратонкоманка съм. Сега съм хвърлила око на едни шаренийки на Стела на Адидас. На крачка съм да си ги купя, въпреки че усещам, че вече прекалявам! 😎

# 672
  • Пловдив
Здравейте!
Непо, честита придобивка и със здраве да си ги ползваш!
Лея, ти пробвала ли си да промениш храненето? Мисля, че вече доста време се храниш ВМ НВХ и, до колкото си спомням, се оплакваш, че си зациклила? Да не би много да ограничаваш храната /много малко ми се виждат вчерашните ти калории, хеле пък на фона на толкова тренировки/, може би трябва да вдигнеш въглехидратите за малко, да вкараш ротация или нещо от сорта. Или, да си прецениш дали не гониш някакви фантастични цели /тоест нямаш нищо за сваляне, а искаш още/....  bouquet
Отчитам БР тренировка 1. Трябваше вчера, но вчера така и не успях да тренирам сутринта, а следобед мъж ми скръцна със зъби, че не желае да го правя, когато си е вкъщи, та ... пропуснах. Ще пропусна кардиото и ще си направя 4-те други тренировки. Ще видим дали някой ден ще успея да добавя някакво кардио. В събота за сега планираме да се качим на Райското пръскало, та то ще ни е тренировката, но ще видим времето ще бъде ли с нас.
Изчезвам, весел ден на всички!

# 673
Аз си продължавам с Румяна Илиева, вече съм на втората седмица. Обаче първата тренировка от програмата за идеално тяло много натоварва ръцете и направо ми разказа играта. Дано втората е по-лека. Със степ аеробиката ѝ също не можах да се справя. А като стана въпрос за нея, днес имам тренировка от 20:00 часа. Стискайте палци този път да не се отмени, че после трябва да чакам две седмици до следващата тренировка(в момента се намирам в Саарланд, Германия и там 15 август е официален почивен ден).
Поръчала съм си и гирички с два пъти по-голямо тегло, че тези ми идват леки вече. Поръчах си и крачкомер, не се сдържах Blush

# 674
Diva,котетата са две и това им помага да се адаптират. Те ще живеят на вилата на село и вчера за пръв път стъпиха на трева...веднага взеха да изследват и "ловуват" разни територии и насекоми. Проблема е, че понякога взимаме кучето на МП на село като ходим да работим по къщата, че тепърва я строим и мачките тогава са само вътре, че той мрази котки.

Днес тренирах на трева, мина супер. Импровизирах с упражненията, но като за пръв път съм доволна. Дръпнах някакво приложение, което ми отчита интервали, че и музика мога да си пусна за фон заедно с него.

Непокорна, и аз ще съм за пръв път на Иракли, на някакви много сладки вилички на 6 км. Мислим да обиколим и съседните диви плажове. Заръчала съм на МП да ме буди като става той(т.е.с кокошките), за да тренирам на плажа, докато е хладно и няма никой. Дано се получи, че... i'm not a morning person.

Иначе, аз се усетих сега при преместването, че съм събрала много дрехи за тренировка, чак се учудих. Най-често излезна за спортен потник или тениска и се връщам с клин...Grin

Балкай, стискаме - пиши как е минала.

Общи условия

Активация на акаунт