Ин Витро център Стефанов - тема 8

• 87 743
  • 740
  •   1
Отговори
# 180
  • Сливен
Яница е права,много е рано да се види нещо,дори и да отидеш другаде не мисля,че ще видят нещо.Стефанов има достатъчно добър ехограф.Разбирам притесненията ти,но не мисля че може да се направи нещо повече о.т това което са ти казали,лежи повече и се пази.Стискам палци нещата да се успокоят по-бързо.

# 181
Успокой се, много често се случва това. Няма нужда да ходиш по доктори , защото нищо няма да видят. Много вероятно  някое от другите ембриончета да се изчиства. Бъди спокойна 😊! След две седмици ще чуеш едно прекрасно биене на сърчицето 😜

# 182
Ваня, моя приятелка имаше жесток кръвоизлив след положителен тест, с много кръв и съсиреци, продължи около 10 дни. В началото на 6 седмица се видяха две сакчета, но едното беше започнало да отпада, с другото всичко беше наред, въпреки кръвоизлива. Преди три месеца роди живо и здраво момиченце! Лежи повече, не се натоварвай, мисли позитивно, прави каквото ти казват от клиниката и си изчакай прегледа. В момента почти нищо не може да се направи. Дано, дано всичко да е наред! Кураж и вяра!

# 183
Лошото е, че шанса да не се види нищо е голям и тогава ще се филмираш повече. Лежи си и ако спре зацапването или пък, ако не се усилва, вероятно всичко е ок. Изчакай да понеделник. Знам, че е много трудно.

# 184
Здравейте, момичета. Сутринта ми беше първата инжекция декапептил, противозачатъчните ми са до 20-ти включително, но от обяд имам бледо розво зацапване, това според вас нормално ли е?

# 185
Не се притеснявай  Peace

# 186
Благодаря ти. Знам за противозачатъчните, че е нормално да има зацапване, но от както ги приемам не ми се беше случвало, та малко се шашнах.

# 187
Записвам се нова тук... Съжалявам ако  има такава тема ... Пожелавам на всички момичета скоро да сбъднат своята мечта и много късмет ! При доктор Стефанов сме от повече от две години с мъжки фактор  до момента,  в който не си взехме заповедта и не видя доктора в едната ми тръба токсична течност ... след няколко дни съм отново на преглед и след това каза ако се наложи ще ме изпрати на лапароскопия ... Въпроса ми е знае ли някой къде изпраща или ако може мнения , от тези които са минали вече по този път ... Предварително благодаря и се извинявам ако не съм в правилната група !

# 188
На правилното място си слънце, добре дошла  Hug
Много кофти с тази твоя тръба ама ще мине и замине този проблем скоро. На мен  не са ми правили такива процедури и не мога да ти кажа какво е що е. Ще чакаме включване от другите моми  Blush
Само да вметна, че в петък съм на фетална и ще видя бебчо и какъв пол е "най-сетне"  baby_neutral

# 189
  • Сливен
Здравей има достатъчно информация за лапараскопия -безкръвна операция с един съвсем лек разрез под пъпа.До колкото знам Стефанов израща при Иванов , Бузалов и Стоянов преценя си на момента.Възстановяваш се много бързо до три дни на мен нищо ми нямаше само ръменете ме боляха от въздуха който вкарват за издуване и по голяма видимост.Отделно слагат ти катетър който ти го махат в същия ден като те се раздвижиш.Моята лапаро не е правена в СтЗ взеха ме за операционна в 9:00 изкараха ме в 13:00 и в 16:00 вече ми махнаха катетъра да се раздвижа.Желателно е поне 30 дни да не вдигаш тежко и да се пазиш от вируси че се получават усложнения.Моята беше на 21.06 и 21.07 по смешност гинеколог.перитонит някой доктори казват че е от бактерия навлязла в коремната кухина и слаб имунитет след лапаро.Желателно е тези операций колкото и да са леки да не се правят лятото.( това също ми го казаха доста доктори след перитонита)Успех няма страшно!

# 190
Много благодаря и за двата коментара ... За мен е от полза всяко мнение , виждане и гледна точка ...  да факт е , че има много информация , непрекъснато чета и не спирам да се обърквам ... Интересуваме и мнение по въпроса колко време след лапароскопия може да се започне с подготовка за Ин витро процедура ... наясно съм и с това , че при всеки е различно и индивидуално ...  Simple Smile

# 191
  • Сливен
Много благодаря и за двата коментара ... За мен е от полза всяко мнение , виждане и гледна точка ...  да факт е , че има много информация , непрекъснато чета и не спирам да се обърквам ... Интересуваме и мнение по въпроса колко време след лапароскопия може да се започне с подготовка за Ин витро процедура ... наясно съм и с това , че при всеки е различно и индивидуално ...  Simple Smile
На мен миналата година след коремната доктора каза че след месец може понеже беше за киста но аз реших да си дам почивка защото ми се беше струпало много но казват че след лапаро някой почват с опитите с партньора дори още след 20 дни защото де дава голям шанс за забременяване,а за ин витро след месец но каткто писа ти вс зависи от теб и организма ти .

# 192
Има ли такса за подготовка на документите за Фонда?

# 193
Има ли такса за подготовка на документите за Фонда?

Чрез клиниката на нас ни взеха около 20 лв. за подготовка на документите .

# 194
Да, има такса. Мисля, че беше 22лв.

Общи условия

Активация на акаунт