90-дневна диета - килцата стопи и фиданка стани- Тема 365

• 85 012
  • 731
  •   1
Отговори
# 225
Аз съм изпълнителен човек, не обичам когато нещо трябва да се прави по определен начин, да не го правя както трябва. И не бих го препоръчала на никого. Просто в края на крайщата, когато човек силно иска нещо, а вече толкова години спазване на някакъв режим малко или много тялото свиква. Аз се реших на тази крачка, защото съм правила режима не веднъж от 2011 до сега, все по правилата и имах ефект, но след това, явно не знам... нещо закуца работата.
почнах на 12-ти от около 68.600 - 69, днес след като бях закусила с диня бях 67.7 и това ми носи огромно удовлетворение след толкова време... чувствах се като хамстер, който върти онова колело и не стига никъде.

# 226
Моята причина за вашият метод е ,че вчера ми беше въглехидратен ден . Познавам се.Аз не мога с една лентичка шоколад и с три топки сладолед .Вчера изядох стабилно количество сладолед не знам колко ,но беше много .Аз съм малко като''алкохолиците '' без едно мога ,но с малко не мога .Това е и моята причина .Вчера се олях и със спагетите  Blush на обяд

# 227
Ама, ако имате - хайде на ти, ако имаш много килограми за сваляне и обичаш тези храни, не ми се струва добра идея. Наистина. По-добре е да научиш да контролираш и да научиш да живееш така, както ще се храниш след режима.
Въпрос на осъзнаване е, аз съм осъзнала, че тези храни никакви ползи не ми носят, обичам ги и понякога си ги позволявам като малко щастие и доволство за устата и коремчето. Но лишаването от тях не го чувствам като жертва, разбиаш ли ? Не ме тормози, не ми е неприятно, не ми е мъчно и трудно. Просто не ми липсват и не ми се ядат. Но ако ги обичам, ако ти ги обичаш - това ще се превърне в мъчение в един момент.
За мен по-добра опция е да си правиш постни манджи и да ги хапваш с малко хляб  - тиквички с домати на фурна, зеле на фурна, салати  - всичко с малко хляб или малко нещо друго. Не се отказвай от вх ден, ще ти прилипсва и шанса да объркаш нещо е много по-голям. Колко е стартовото ти тегло?

# 228
Стартовото ми тегло беше 71 кг ръст 170 бях седмица на диета  с много яйца и после 4 дена на 90 дневната  .Сега съм 67,5 ,но яко тренирам .Мисля ,че въглехидратния само ще ме спъне .Целта ми е 55 кг .Ок за сега няма да го махам ,но ако се оливам много във въглехидратните ще го премахна .Хляба не ми е вкусен по принцип и не мисля да го ползвам все едно ям трици бббрр .

# 229
тестени работи ядях единствено във вгх ден. Пропускала съм така задължителната филийка в останалите. Тази филийка е сложена от авторките, за да не се чувства човек лишен от заветния хляб. Ако си минал 100-те килограма със сигурност задоволяването на прищевките на стомаха е на едно от първите места и ако изведнъж бъдем лишени от хляба Край - свърши се с  диетата.
И без хляб, освен във вгх ден, свалих 40 кг. Така че не е чак толкова задължителна тази филийка.

# 230
Четвърти ден плодов ден
закуска :череши
обяд :2 банана
15;00 -1 ябълка
18:00- 50 гр ядки кашу бадеми и стафиди
20;00 ще бъде три праскови
Мислех да ям авокадо ама милото ми направил един дип от него със сметана .....

# 231
Хапни си го утре, заедно с нещо млечно.

# 232
Ако остане ,че милото и малкия са го налазили .Поне малкия яде някакъв плод или зеленчук .Мисля ,че плод е авокадото  newsm78 .

# 233
Плод е, но има много белтъчини в него, с неутрален вкус е (нито сладко, нито солено), затова е подходящ и за белтъчен ден, като част от салата (гуакамоле напр.).

# 234
И мазнини има много Simple Smile

# 235
Аз свалих почти 30 кг за 4 месеца до момента. Държа да го отбележа.
Трябва да гледаме да набавим на организма всички необходими вещества. И филииката хляб от интегрално брашно едва ли съдържа боклуци. На никой не налагам своето мнение , а се аргументирам защо е важна. Всеки си решава за себе си.

# 236
Добро утро,
Днес ми е белтъчен ден.Прочетох ,че може сирене по шопски - яйцa сирене ,домaт.Могaт ли дa се комбинирaт яйцaтa със сиренето?

# 237
Добро утро.
По правилата не може.
Аз ги комбинирам, но и сирене ям два пъти годишно. Не съм забелязала да ми влияе зле. Сирене и кашкавал е по добър вариант за комбинация. Яйцата са си самостоятелна група протеини.

# 238
Благодаря.
Днес ще бъде
закуска :банан
обяд : сирене в пергамент със салата домати и краставици
16;00 таратор
20:00 кисело мляко с извара или сирене ако забравя да взема извара

# 239
Това в 16 ч обяд ли е или след обенда закуска? Ако е закуска, не е по правилата на режима

Общи условия

Активация на акаунт