90-дневна диета - килцата стопи и фиданка стани- Тема 365

• 85 014
  • 731
  •   1
Отговори
# 585
Благодаря, Даре.
Значи за утре може и да се отдам на любимите си вредни сладкишчета вечерта.
Естествено, ако удържа няма. Имам да си чистя организма от боклуци.
Първите дни беше лесно, вече мозъкът ми иска сладкиши, иначе не съм гладна. Хапвам си добре режимна храна.
Да ти е сладко днес и по-малко изкушения на пътя.
Успешен ден на всички Simple Smile

# 586
Даре, само не ми стана ясно + килограми ли си или си хапнала + сирена и кашкавали Simple Smile

# 587
  • Варна
Влизам и аз при вас за подкрепа ,почнах диетата и вече съм на 40 ти ден, свалила съм 5кг, надявам се на още 5 Simple Smile
Днес е плодов ден,купила съм си диня,ще й се посветя днес заедно с 100гр бадемчета

Последна редакция: сб, 09 сеп 2017, 15:56 от Бисквитка

# 588
Браво, Бисквитке! Ще ги пребориш, те последните най-трудно се дават.
Пъстрота, Сидония сподели, че има плюс, защото е яла сирене и кашкавал. При тях се задържа вода, защото съдържат много сол. Аз се премерих първия ден и повече не съм се мерила.
Направих си ориз с лук, гъби и грах. На котлона, докато се сварят. Добавих печена чушка, нарязах си домат, но ... още не съм гладна. Ще го изям до 15 минути, няма да  чакам повече да ми се прияде.

# 589
Разбирам вече.
Навярно ще ги пусне организмът.
И двете днес сме на ориз Simple Smile
Аз вече си изядох вечерята, защото ще излизам и не искам по улиците да съм пощенлива Simple Smile
Само едно прегрешение - следобед хапнах две парченца диня.
За утре сутринта също ще хапна диня, че тези 6 дена основно суха храна,  а за обяд и вечеря още нямам идея какво ще е.
Много усмихната вечер на всички.

# 590
Аз съм режимна. Изпих си и водичката. Дано не огладнявам, че ще наливам на вода.
Значи: Праскови, грозде, банан, домати и лешници

ПП Лично аз купена храна избягвам да вкарвам в къщи. Искам да знам какво ядем. То в едни обикновени бисквити има 1003 съставки...

# 591
Да, така е, наистина имат много неща, които дори не сме чували, но аз купувам.Ще му дойде времето да спра.
Та днес - ден 7 закуска - диня, втора закуска - грозде, обяд - спагети със зеленчуци и половин домат отделно. За вечеря нямам идея все още какво ще е.
Май малко прекалявам с порцията на обяд, изобщо не меря, а си пълна чинията, за да мога да изкарам до вечерта и на вечеря да е половината без да съм умираща от глад.
Сега ще се боря и с намалянето на храната.
Тъкмо взех да свиквам с идеята за вечеря преди 8 (спазвам го).

# 592
Да, така е, наистина имат много неща, които дори не сме чували, но аз купувам.Ще му дойде времето да спра.
Та днес - ден 7 закуска - диня, втора закуска - грозде, обяд - спагети със зеленчуци и половин домат отделно. За вечеря нямам идея все още какво ще е.
Май малко прекалявам с порцията на обяд, изобщо не меря, а си пълна чинията, за да мога да изкарам до вечерта и на вечеря да е половината без да съм умираща от глад.
Сега ще се боря и с намалянето на храната.
Тъкмо взех да свиквам с идеята за вечеря преди 8 (спазвам го).

# 593
Аз закусих малко грозде, а обядът ми беше хляб с печен патладжан и печени чушки + лютеница и маслини. За вечеря планирам макарони със захар. От вчера са ми се прияли.

# 594
Здравейте на всички. Виждам, че темата се е съживила малко... благодарение на новите попълнения - кандидати за фиданки Grinning Аз да се отчета, че приключих успешно диетата и от една седмица съм в режим почивка. За съжаление не успях да се измеря в края, тъй като заминахме за почивка... Но със сигурност мога да кажа, че си купих панталон с три размера по малък. Искам и да си призная, че по време на почивката наруших малко "Режима почивка" и хапнах малко грешни неща... НО от днес започвам сериозно да го спазвам дори обмислям да направя няколко 4-дневни врътки (липсва ми режима) Simple Smile Мисля да съчетая "Режима почивка" с Лунната диета - дано се получи добре и ако мога да сваля още малко. Ще ви следя и ще се включвам от време на време, все пак ще продължавам с диетата след почивката. И за да съм солидарна с вас за обяд - домати и кашкавал и сирене Simple Smile
Приятен ден и много минуси Simple Smile

# 595
Привет и от мен! Днес съм на плодове, току що изядох две нектарини. На обедната почивка ще си купя банани и вероятно грозде. Сутринта много се чудих дали да се премеря и в крайна сметка го направих. Кофтито е, че си мислех, че съм след плодов ден и затова се премерих. Чак после се усетих, че днес ми е плодовият ден. Та, резултатът за точно една седмица е -2,300 кг. Доволна съм, защото от многобройни опити да подхвана тази и онази диета, поне бях "на чисто", т.е. нямах да чистя задържани течности. А и ако вървя така, по два килограма на седмица, осем килца за един месец си е повече от добре. Ноо, да не правя сметки без кръчмар, продължавам, пък каквото стане.
Буб370, свали ли колкото искаше или имаш още? Поздравления за по-малките панталони!
Бонте, къде изчезна?
Лека, успешна и отслабваща седмица на всички!

# 596
Привет и от мен! Днес съм на плодове, току що изядох две нектарини. На обедната почивка ще си купя банани и вероятно грозде. Сутринта много се чудих дали да се премеря и в крайна сметка го направих. Кофтито е, че си мислех, че съм след плодов ден и затова се премерих. Чак после се усетих, че днес ми е плодовият ден. Та, резултатът за точно една седмица е -2,300 кг. Доволна съм, защото от многобройни опити да подхвана тази и онази диета, поне бях "на чисто", т.е. нямах да чистя задържани течности. А и ако вървя така, по два килограма на седмица, осем килца за един месец си е повече от добре. Ноо, да не правя сметки без кръчмар, продължавам, пък каквото стане.
Буб370, свали ли колкото искаше или имаш още? Поздравления за по-малките панталони!
Бонте, къде изчезна?
Лека, успешна и отслабваща седмица на всички!
Дара, в интерес на истината започнах диетата без някакви очаквания, просто реших, че трябва да се взема в ръце и го направих. В началото нямах и кантар, използвах само метър за измерване на талия и ханш. В края на всеки месец споделях постигнатите резултати тук в темата. Последния месец не успях да дам отчет, но ще се опитам тази вечер да го направя и да ви споделя. За да постигна резултатите, които искам ще трябва да направя поне още 1-2 пъти диетата ( по мой сметки). Както казаха други момичета от темата - не сме качили килограмите, които искаме да свалим за 3 месеца, за да очакваме да ги свалим за толкова (говоря за хората, които имат да свалят повече килограми). Иначе аз съм доволна от диетата - изглеждам и се чувствам по-добре. Преди съм я правила, но за два месеца и си върнах килограмите за около 2 години, без да мисля какво ям и правя. Истината разбира се крие в това, че трябва да сме търпеливи и стриктни в това, което правим. Не че не се допускат и прегрешения - мен ме понахокаха за едно парче кашкавал веднъж Grinning

Последна редакция: пн, 11 сеп 2017, 11:44 от bub370

# 597
Здравейте, преди имаше много хубава табличка по дни , в която можеше да се пишат свалени килограми, сантиметри, и какво е ядено за деня, сега нещо не я намирам. Може ли някой да ми я прати на лични?

# 598
Кандидат фиданки - колко сладко звучи Simple Smile
Много сме, силни сме!
До тук две изядени праскови. След малко ще хапна още една. На вечеря също мисля да изкльопам две.
Мисля, че днес ще мине успешно.
От утре започвам да намалям и количеството на храната (или поне ще се опитам).
Вчера правих и планк - издържах 15 секунди, направих 10 клека и припаднах от мързел.
Някой друг правил ли е тази чудесия и помогна ли му?
И правите ли упражнения...

Момичета първият път сте имали супер резултати!
Дай Боже сега още по-добри!
Много да ви е успешна седмицата и много премахнати сантиметри.
Simple Smile

# 599
За резултати дали имам - едва ли, нямам идея.
Ще видим - надявам се до края на месеца да има видима промяна.

Общи условия

Активация на акаунт