Слънцето все по-силно грее, в коремчето на мама ОКТОМВРИйчето лудее! - Тема 6

• 41 616
  • 736
  •   1
Отговори
# 600
Супер съм с 50 мг. Аз имам пълно доверие на ендокриноложката.  Но каза че ще продължи да се качва...това била тенденцията😑

# 601
Само ще напиша ,какво стана днес при лекаря за тсх, защото може за някой да е полезно!
Увеличението било от бременността и било напълно нормално за този период!Каза просто да си увелича еутирокс от 25 на 50 мг и да не се притеснявам повече!
  За момичетата, които не са си пускали изследвания за ТСХ искм да кажа, че аз по -принцип си имам проблеми от около 7 години. И ако нямат никакви оплаквания,няма смисъл да се тревожат. При мен има изразени симптоми- отпадналост, умора, мн ниско кръвно, сърцебиене , виене на свят,  обилно потене, задушаване в областта на шия та и увеличение на теглото! Така, че бъдете спокойни , не се появява незабелязано и лекарите го разбират това състояние!при мен се получи преди години от мн силен стрес и от тогава съм на хормони
Мери, Анета, успокои ме определено bouquet

# 602
Ами ето, на твоята ендокриноложка и е ок да се качва, на моя ендокринолог - д-р. Начев, не му е ОК и го сваля. Разни хора, разни идеали...  Laughing

# 603
Ами ето, на твоята ендокриноложка и е ок да се качва, на моя ендокринолог - д-р. Начев, не му е ОК и го сваля. Разни хора, разни идеали...  Laughing

Не е ок, но каза че ще се качва с напредване на бременността...и бебето растящо ти бля...бля...не запомних! Ама той си ме знае, че съм с играещо ТСХ....каза ми да не го мисля, само да си увелича дозата и да си направя контролни изследвания след 10 дена

# 604
Моето ТСХ последно беше 0.6 и доктора каза в 2 дни от седмицата да намаля дозата на Еутирокса, за да се коригира леееко нагоре около 1. За бременна жена е желателно да не е повече от 2.
Иначе аз май много несериозно този път - от Март не съм го пускала повече Blush

# 605
Моето ТСХ последно беше 0.6 и доктора каза в 2 дни от седмицата да намаля дозата на Еутирокса, за да се коригира леееко нагоре около 1. За бременна жена е желателно да не е повече от 2.
Иначе аз май много несериозно този път - от Март не съм го пускала повече Blush
Аз никога не съм имала ТСХ= 1☺откакто се лекувам😀

# 606
Боже, какъв спор настана, а аз никога не съм изследвала мойто ТСХ. Направо ме карате да го пускам...

# 607
Боже, какъв спор настана, а аз никога не съм изследвала мойто ТСХ. Направо ме карате да го пускам...
не се поддавай😂

# 608
Ами сменете темата малко  Mr. Green Аз имам чувството, че темата за TSH я дъвчим за хиляден път.  

Ще се оплача, че вчера голям зор докато си регистрирам болничния онлайн в системата на НОИ. Тъй като съм самоосигуряващо се лице, ще си подавам сама документите. Но накрая успяхме. Сега следва да си платя всички неплатени осигуровки, иначе няма да получа и стотинка.
Вчера окончателно записахме баткото в училището, което много искахме. Другата седмица ще ходим и на ден на отворените врати, а по-другата ще ни бъде и първата родителска среща, големи вълнения са. Blush
Днес съм с много неприятна аритмия, сърцето ми прескача, но ми се е случвало и друг път през годините.

# 609
Стефи, забравих да ти пиша, че и мен като ме ханат контракциите и веднага силно ми се пишка след това.

# 610
Аз ходих в Тутракан. там ми казаха,че е 2,7 см. И ,че мога да ходя на море ама да топя само краката и да лежа.. И то това ме отказа тотално.

# 611
Добро утро момичета,днес изобщо не съм добре,разболявам се. Tired Снощи си легнах с кокошките рано рано без да вечерям и ставах през един час да пишкам.Неможах да спя.Всичко ме боли,гърлото,тялото,едва преглъщам.Много ме е страх да не навредя на бебчо.Взех осцилококцулум,но нямам подобрение. Tired

# 612
Стефи, спокойно, няма да му навредиш. Случват се такива неща. Оксцилококцинума съм скептична, че ще ти помогне, обади се на джипито и на аг-то да ти измислят нещо с парацетамол. Повече чайчета с мед и много лимон, пилешка супичка, краката в топла вода с шепа морска сол и гледай да поспиш. Peace

# 613
Аз днес лежа. Имам от няколко дни кофти болки в дясно и в ляво около яйчниците и около влагалището. Чудя се дали не понеделник да не отида на на преглед, че моя иначе е чак на 19ти. Вече си мисля, че аз съм бременната с най-много болежки Cry

# 614
poppy, чувала съм, че бременните не бива да си топят краката в гореща вода. И аз бях болна още в първите месеци и не ми разрешиха.
Стефи, предната седмица бях с болно гърло, не можах да спя няколко нощи от това. Карах на Осцилококцинум и Тонзилотрен. Преди това успях да се консултирам с доки и тя ми каза, че нищо, освен хомеопатия не мога да ползвам. Знам от преди, че може и Прополки да се смучат, ако е гърло. Вече ако дигнеш температира е хубаво да ти предпишат нещо за свалянето и. Но не се притеснявай, бебчо е добре!

Аз ви пожелавам хубав ден, защото днес ме чакат доста задачи отново  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт