Пазарът на недвижими имоти - какво се случва реално?-17

• 117 700
  • 734
  •   1
Отговори
# 165

Татко Мецан, не си съвсем прав, ама малко по нататък ще разкажа/покажа какво имам предвид.
Той Татко Мецан си има теория, и винаги може да я защити. Не се хаби излишно. Peace

# 166
Забелязвате ли, че тези апартаменти са по 45-50000 евро, какви да бъдат стаите, тези цени и за Варна са си ниски за НС тристаен, така вървят двустайните панелки. А Възраждане е като вашето Младост, приличен квартал, средно отдалечен от центъра с добре уреден транспорт и инфраструктура. А Нашите Кайсиева градина и Владиславово са като Люлин 69 и Обеля 18. Така ли е Лъки  hahaha

Последна редакция: чт, 01 юни 2017, 22:37 от Freyda

# 167
А Възраждане е като вашето Младост,

А, да имаш да вземаш, в последните години Младост е култов квартал и не е като Възраждане, който е на края на Варна.
Скрит текст:
(Без малко щях да на напиша на г..за на георграфията).
Младост може да се каже, че е хайде не като Чайка, но поне като "Левски" около базар "Левски". Възраждане е като Надежда. Виж, Владиславово че е като Обеля, съм съгласен.

Навремето казвахме, че Владиславово е центърът на България, защото е на 45 мин отвсякъде - 45 минути от центъра, на 45 минути от Толбухин, на 45 минути от София със самолет.

Пък Толбухин го пиша така, защото тогава така се казваше Добрич и варненци ходеха до там за луканка и бадемов аперитив, и обувки, защото във Варна нямаше, а пък бадемовия аперитив при соца си беше култово питие. Та Толбухин се явяваше важна дестинация Joy hahaha

# 168
Мецан съм го признала... Joy Joy Joy
Мечо, ти откога не си идвал на сам?

# 169
А, идвал съм, но предимно в центъра и по курортите, към Възраждане не съм ходил наистина от много години. В Трошево ходих скоро от сантимент, щото съм живял там, да видя как е. По мое време не се казваше Трошево, ами "Петлешев". Ама сега не ми хареса много, честно казано. Въобще западните части не ми харесват. Най-много ми харесва Чайка.

# 170
А, идвал съм, но предимно в центъра и по курортите, към Възраждане не съм ходил наистина от много години. В Трошево ходих скоро от сантимент, щото съм живял там, да видя как е. По мое време не се казваше Трошево, ами "Петлешев". Ама сега не ми хареса много, честно казано. Въобще западните части не ми харесват. Най-много ми харесва Чайка.
Хайде да го видиш, и пак ще говорим. Wink
Петлешев не е същото, и там застроиха.

# 171
Забелязвате ли, че тези апартаменти са по 45-50000 евро, какви да бъдат стаите, тези цени и за Варна са си ниски за НС тристаен, така вървят двустайните панелки. А Възраждане е като вашето Младост, приличен квартал, средно отдалечен от центъра с добре уреден транспорт и инфраструктура. А Нашите Кайсиева градина и Владиславово са като Люлин 69 и Обеля 18. Така ли е Лъки  hahaha
Не знам да ли е като Млодост, който в момента гони цени като за център.

# 172
  • In transit
Мецане, Възраждане отдавна не е в края на града...по-скоро към центъра се пада вече. Следващия път остави Златните и пообиколи нагоре из кварталите.  Wink
Freya, има и тристайни панелки за по 40к...за ремонт, но е ок цената.

# 173
Не знам, тухла е, но т.к. е на зелено човекът не е казал нищо определено за стаите Thinking
Благодаря от сърце за прекрасните пожелания и полезната информация,която се споделя тук- без нея нямаше как да се похвалим с мечтаният дом, намерен след толкова терсене bouquet
Новото ни жилище е панел, мисля 1986/7 г. (по-назад някой питаше), с добра локация, добро изложение и гооолеми стаи, както и така мечтани от нас балкони: 4 бр

Аз питах, мерси  Peace Още веднъж със здраве да си го ползвате  Peace Моето лично мнение, че за едни и същи пари за семейство с две деца е по-добре панел 100 кв, където може да има 3 спални,  отколкото ново 75 кв чисти - говорим за подобни райони, разбира се. Балконите са си бонус Simple Smile

Пахистахис, 75 кв чисто е голям двустаен старо строителство - виждала съм такъв, хол с тъмен вестибюл (около 30 кв светли),  спалня (около 16-17 кв светли) и кухня около 10 кв светли. Като направиш хола с вестибюла на холокухня, а кухнята на спалня - ето ти 3 стаен ново строителство 75 кв Simple Smile - с една голяма (мастър) спалня и една малка. За семейство с две деца, обаче, не е много подходящо - за децата си трябват отделни стаи, може и малки, но отделни. Около нас такива двустайни заминават като топъл хляб именно защото са равни на 3-стайни нови. Щото новите тристайни гонят 150 000 евро и отгоре.

# 174
Е да де, и ти го каза - 75 ама чисто. Щото обикновено 75 НС значи чисто не повече от 65, а може и по-малко. На 75 и аз ще ги докарам Simple Smile. Въпросът беше чисто или "мръсно"  Wink

# 175
Е да де, и ти го каза - 75 ама чисто. Щото обикновено 75 НС значи чисто не повече от 65, а може и по-малко. На 75 и аз ще ги докарам Simple Smile. Въпросът беше чисто или "мръсно"  Wink

Хъм, аз пък за "мръсно" даже и не съм си помислила, мислех, че се чудиш как на 75 чисто има 3 стаи - защото за моите разбирания 75 кв са си малко за двуспален (two bedroom). независимо дали с отделна кухня или не.

Всъщност, като се замислих, има едни панелни варианти на маломерни тристайни, които са на 68 кв. С отделна кухня, хол с преход към стая и още една самостоятелна мъничка спалня (около 8-9 кв.). Та е възможно и мръсни да са.

Като се замислих, квадратите са важни, но по-важно е тяхното разпределение, според мен. Ето тези в Изток на Артекс, - 105 кв, обаче аз бих предпочела 75 кв, но с по-светли стаи с правилна форма. Стая 17 кв светли и единият размер е 3 метра (където е прозорецът), означава, че другият е близо 6 метра, което пък прави тясно и дълго, и тъмно помещение. Като прибавим и чупката, за мен става съвсем неприемливо. Ако беше обратното, щеше да е друго, макар че най-добре да е 4,5 х 4,0. Всъщност какво налага тези безумни чупки в проекта на Артекс - някой знае ли?  newsm78

Последна редакция: пт, 02 юни 2017, 10:41 от Анонимен

# 176
Мецане, не е точно така, Чайка е като вашето Лозенец, а Левски е като Стрелбище например. Няма място за сравнение естествено, но тук освен за местоположение говорим и за други предимства. А иначе на мен любимия ми квартал е Младост 1, който го дели един булевард с Възраждане.
Мики за къде говориш за тази цена, в Имот гледам, двустайни за ремонт по 40000, а понаправените са вече 45-50. За Възраждане и Младост говоря.  Вие панели гледате ли?

Последна редакция: пт, 02 юни 2017, 11:13 от Freyda

# 177
Мецане, не е точно така, Чайка е като вашето Лозенец, а Левски е като Стрелбище например. Няма място за сравнение естествено, но тук освен за местоположение говорим и за други предимства. А иначе на мен любимия ми квартал е Младост 1, който го дели един булевард с Възраждане.

Според мен Левски е по добре от Чайка, особено откакто ги има моловете...София не ми е много позната, но там знам че имат едни големи паркове, Борисовата, Източен парк, ние тук нямаме такива глезотии.

На мен любим район ми е около руското у-ще, там цените са почти колкото в Лозенец в София.

# 178

Според мен Левски е по добре от Чайка, особено откакто ги има моловете...София не ми е много позната, но там знам че имат едни големи паркове, Борисовата, Източен парк, ние тук нямаме такива глезотии.

На мен любим район ми е около руското у-ще, там цените са почти колкото в Лозенец в София.

Да ама ние нямаме море Simple Smile

# 179
Скрит текст:

Да ама ние нямаме море Simple Smile

Затова пък имаме планина Simple Smile Освен парковете, които са голямо богатство.

Плюсът на морето, обаче, е многото вятър, който би издухал всичката мръстотия от това безумно автомобилно стълпотворение. Която сега си стои и я дишаме.

Общи условия

Активация на акаунт