Всичко за всички марки гел лакове - 11

• 79 788
  • 739
  •   1
Отговори
# 465
  • Враца
Не се лъжете по тези комплекти, не са хубави и качествени. Не повече от 10 страници назад Невена беше обяснила подробно за лампите, преди две страници сигурно - ПАК беше обяснила. Четете ли изобщо назад, или е най-лесно да забиете въпросът пък ако някой отговори - супер? Купете си комбинирана УВ лед лампа 48 вата, за да нямате ядове.
База и топ на Коди (купувала съм ги от kodi.pro, има ги и в някаква страница във фейса, но нямам линк, пак малко по-назад и това се обсъждаше), може и Блускай и от там нататък като цветове гел лак купете каквото искате и по китайските магазини има много, и в Алиекспрес също. Но препоръчително е лампата, базата и топа да са качествени. В стартовите комплекти не са такива. Ако не ви държи дълго време гел лака е необходимо някакъв обезмаслител. За сваляне на лака и лепкавия слой ви трябват съответно козметичен ацетон (има в Джъмбо и в сайта на Блускай, а някои момичета успяват и със синия лакочистител на Форте), алуминиево фолио и чист спирт (в аптеките).
Мелина, екстра маникюр, създава настроение. Simple Smile

# 466
А каква лампа за гел лак е по добре да си купя Лед 12W ili UV 36вата с 4 лампи по 9w?

# 467
http://m.bg-mamma.com/?topic=979312.270

Последният коментар на стр.19 на Невена. Много изчерпателен и точен

# 468
Виждали ли сте някъде от тези метални пили, които са като със залепваща се шкурка и след всеки клиент се отлепя и залепя нова?

Мисля, че тези са подобни на това, за което питаш 
https://nails-art.bg/mobile/product/details?Id=232&langId=0

https://nails-art.bg/mobile/product/details?Id=233&langId=0

# 469
  • София
Черната  боя има по-добър лепкав слой. Не знам защо. Аз ползвам на елит черната за отливки и бялата за неонови пигменти. Тази на Блускай изобщо има ли лепкав слой, защото на Коди например нямат.

Кам, от Алито ли си ги купувала?Ако да, може ли линк......

# 470
  • София
Момичета, като си правите педикюр, как запечатвате свободния край? Ноктите на краката ги поддържам много къси и свободен край почти нямам. Ако все пак се опитам да сложа лак в края, ще си омажа целите пръсти. За първи път ще си правя педикюр с гел, че нямам същия цвят обикновен лак.

# 471
  • Пловдив
А каква лампа за гел лак е по добре да си купя Лед 12W ili UV 36вата с 4 лампи по 9w?
Аз поръчах същия миналата година.
Лаковете, базата и топа не струват. По-добре само лампа си поръчай и задължително свестни база и топ.

# 472
  • Пловдив
Отговора ми беше на предния ти пост и виж по-назад информация за лампите в мненията на Невена. Аз още се чудя между Abody и SunOne от Али-то. Засега поръчах резервни крушки за УВ от Старлет, защото нямам време да чакам. УВ-то няма дълъг живот и често трябва да се сменят крушките и излиза скъпо.

# 473
  • Пловдив
Момичета, като си правите педикюр, как запечатвате свободния край? Ноктите на краката ги поддържам много къси и свободен край почти нямам. Ако все пак се опитам да сложа лак в края, ще си омажа целите пръсти. За първи път ще си правя педикюр с гел, че нямам същия цвят обикновен лак.
   И аз поддържам много къс педикюр. Пиля до живец, но плочката ми не е къса. Не запечатвам свободния край, но съм нямала проблем с лака до този момент. Издържа си докато аз не реша да го сваля.

# 474
  • Варна
 Това с педикюра с гел лак няма как да си го причиня  Laughing. Само като си представя,че после трябва и да го свалям-мерси  Joy Обикновен лак ми стои на краката по две седмици без проблем даже база не слагам нито топ,но се лакирам в светли Нюд цветове. В момента са с бял пясък на Опи от вчера и смятам да изкарам с него морето  Heart Eyes.

Ето и маникюра ми за Родос  Термо на Азур много любимо. За всеки случай запечатах тоя път връхчетата с база преди топа,защото нямам намерение нищо за нокти да мъкна по самолетите. Глупостите за коса и задник ми стигат  Joy.

Скрит текст:

# 475
  • София
Да, междувременно се отказах от педикюра с гел- направих го френски.

# 476
  • Пловдив
Ох, френски 😘... много харесвам, но не успявам да си направя бялата линия като хората, и чак се тръшкам от яд 😡, но рано или късно ще му "хвана цаката".

# 477
Чиста загуба на време е педикюр с гел лак, същата трайвост има като с обикновен. Иначе не запечатвам Stuck Out Tongue Winking Eye

# 478
  • София
Пак съм аз........
Кажете ми къде бъркам с топ лака, моля! Лампата ми е SUN UV9, топът е Блускай с лепкав слой, печа го по 2-3 мин. След като махна лепкавия слой с парче от дамски чорап (някой тук го беше препоръчал) и спирт обаче, лакът сякаш се матира, вместо да има онзи стъклен блясък, който целя. Направо ми писна!!! Занимавам се с маникюра си 100 часа и накрая не е така лъскав, както искам. Не че няма блясък, но не и такъв, както преди да махна лепкавия слой. Лаковете ми са съвсем нови, но вече се замислям да сменя топа с такъв без лепкав слой. Каква е разликата в двата вида, освен почистването на лепкавия слой?

# 479
Да, и при мен се получава така с топа с лепкав на Блускай. Първо махах лепкавото със спирт, после взех тяхната течност - отново отнема от блясъка. Взех си топа им без лепкав и предпочитам него. Запазва се блясъка. За разлика мисля, че малко по-трудно се сваля. Другия ще го употребя все някак.

Общи условия

Активация на акаунт