Откраднат живот - тема 19

• 74 825
  • 745
  •   1
Отговори
# 30
  • USA
Дано вече да се приключи с това Камбурово мъчение.
Няма лошо да търсиш истината,но е грозно да продължаваш да ровиш,когато двата сина и майката,като най-потърпевши му казаха 100 пъти да спре,защото боли.
Бил обичал Василев като син..голямо доказателство за обич.Пренебрегна "сина" си в името на личното си удовлетворение за отмъщение.
И какво като разказа на цял свят за рамяната,по-добре ли се почувства? Да го разкарват вече,ролята му се изчерпа.
Рака му се размина,от инфаркт го спасиха...сега искате и трети път да прескочи? Е,не става така.

Генадиев направи престъпление,но от любов.Искаше да дари жена си с рожба,която тя няма как да има.
Не бих го съдила толкова жестоко,както вие го правите.А и той си плати.
Отново безупречна игра на Стоянов,толкова е изразителен и истински.

# 31
Много злокобен ефект се постига с виденията на Наталия с мъртвата й сестра-на фона на цялата еуфория и щастие,призракът се явява,за да я предупреди за приближаващо нещастие. Тук сценарият ми харесва.Ама много!!Не обичам сладникави истории и сляпата вяра в "светло и безоблачно " бъдеще.  afwitch

# 32
  • USA
Между другото гледам Дом за нашите деца и Камбуров има малка роля в сезон 2 "Време за път".
Много строен,с мустак,говори по същия начин както в ОЖ.
Генадиева също я има,ама там не шепти.

# 33
  • София
.

И с това примляскване все едно ченето и хлопа. Дано в четвърти сезон и го оправят.

# 34
.

И с това примляскване все едно ченето и хлопа. Дано в четвърти сезон и го оправят.
жената е остаряла, нормално е да и тракат кастанетите. Няма как да и ги оправят, с чине е така.

# 35
  • Там,където се събуждам щастлива.
Не мисля, че Наталия има тумор, а просто има знамения. И аз имам подобни в сънищата си. Винаги знам кога нещо неприятно ще ми се случи или чуя, защото сънувам една определена личност. Много е тежко с такива знаци ....
Знамения да, но на сън.
А в будно състояние е вече съвсем различно.  Peace

Така е, но вярвам, че е възможно, когато много искаш някого да видиш (да бъде с теб) да ти се стори, че е физически там. А да е вече мъртъв.

# 36
Гледах и не вярвах на очите си Shocked
Удариха дъното в творческото си безсилие...няма БГ филм/сериал  без да е сив,трагедии и драми !
Не се въздържаха и тук Сватбата на сезона..помрачиха я..убиха и добрия и лошия герой...възмездието за......наказаха ми любимците .Помрачиха най- светлия им ден...оставиха си врата, за нов сезон.. семейство Мильошеви ..ако им отпуснат кинти от телевизията.

# 37
  • София
Врабчев много упорит, я как награби Стаменова.

# 38
  • София
Не беше обмислен финалът, но какво да се прави. Ще чакаме новия сезон...

# 39
Аз не можах да гледам началото на епизода, хванах от където Захариев и Стилянова правиха операция на някакво момиче и после Генадиев купуваше кола.
Ама не можах да разбера, кое налагаше купуването на колата точно в сватбения ден и то по време на самата церемония.
Толкова ли не можеше да я купи предварително или след церемонията, а предпочете да пропусне сватбата, ама да им купи кола...
Доста тъпо ми се струва...ще кажеш, че като им я подари насред сватбата, те ще зарежат гостите и ще тръгнат да я карат... Можеше да присъства на сватбата и да каже на младоженците, че им е подготвил подарък, който ще получат на другия ден...

Сценарият е че Генадиев трябва да катастрофира - това го разбирам, ама ако бяха измислили, че има спешен случай, няма персонал, трябва да остане да оперира, съответно закъснява за сватбата и тръгва сам, защото другите вече са там,  бърза и катастрофира по пътя. Някак ми е по - логично, отколкото да пропуснеш сватбата, за да купуваш кола, нищо че е за младоженците.

# 40
И в живота не всичко е логично. Генадиев не е планирал да се бави толкова много и затова е избрал да вземе колата в деня на сватбата (тя е била избрана предварително и договорена, само формалностите и физическото и взимане са в този ден). Първо го задържаха покрай спешния случай с момичето, а после формалностите по покупката бяха безкрайно дълги. Отделно пътя до ресторанта се оказа доста дълъг. Купувал съм кола много пъти и рядко се е случвало крайната процедура да трае повече от час.

# 41
  • Там,където се събуждам щастлива.
.

Сценарият е че Генадиев трябва да катастрофира - това го разбирам, ама ако бяха измислили, че има спешен случай, няма персонал, трябва да остане да оперира, съответно закъснява за сватбата и тръгва сам, защото другите вече са там,  бърза и катастрофира по пътя. Някак ми е по - логично, отколкото да пропуснеш сватбата, за да купуваш кола, нищо че е за младоженците.

А на мен това ми се струва нелогично, защото той за пореден път накара някой друг да направи операцията. Дори и не каза на зам. министъра, че бяха Захариев и Стилянова, а не той.

Генадиев знаеше, че нещо ще се случи, защото го сънува. Взимаше си сбогом с всички и сякаш за това и се бавеше. Да отложи, режисира, съдбовния момент.

# 42
Генадиев не беше на себе си от много време и едва ли е имал представа точно кога и какво може да му се случи. Това че предаде работата на друг си беше обяснено: каза на Захариев че не се чувства здравословно стабилен за да поеме този сложен случай въпреки че беше принуден да обещае лично да се заеме. Не е нелогично според мен.
Въпреки това си оставиха вратата широко отворена за продължение. Ако искат да продължат може и да го спасят, ако им се вписва в продължението. Ако решат че няма са снимат повече то нека да си мислим че възмездието го е настигнало.

# 43
  • София
Ще си прехвърля мнението тук. Не знаех, че има нова тема.

Безумно тъп финал.
Искрено се надявам да е финал на целия сериал и да не ни мъчат с нов сезон. Нищо не видяхме от сватбата. Нямат бюджет за една пищна сватба да направят. И естествено типично по българския не може да има едно нормален завършек на сезон/сериал.
Само драми и трагедии, сякаш живота ни не е пълен с такива. 16 годишна пикла решила да си затрие плода, Коко с ангина, появата на зомбито Ани на сватбата (?! е това счупи тъпомера просто), смъртта на Камбуров, умрял като самотен и изоставен стожер на истината и накрая Генадиев, възможно най-главния герой пътувайки с подаръка за сина си.  ooooh! Трагедията пълна.
И Сашко защо дойде сам. Къде е Биляна? Четох, че и е рано да ражда.
Липсата на Янко пък изобщо не искам да я споменавам. А и как само бе споменат с едно такова безразличие... Срамота.
И не това не е възмездие господа сценаристи, това е апотеоз на цялото ви безхаберие и безпомощност.

# 44
  • София
Много постно беше направена сватбата. Но роклите на Хинова и Стилянова бяха много красиви.

Общи условия

Активация на акаунт