Откраднат живот - тема 19

• 74 922
  • 745
  •   1
Отговори
# 390
  • София
И аз се радвам, че Вергов ще участва. А кога ще започва новият сезон, през септември ли?

12.9

А знае ли се колко ще са епизодите?

# 391
  • Пловдив
И аз видях рекламата за старта...ама нещо Вергов не мога да си го представя доктор newsm78 По-скоро лош герой  Mr. Green

# 392
  • Разпиляна във въображението
Интересно ми е кой ще помогне на Вергов да живее. Галя е готина, но заета. Виолета е зла... Наталка е заета

# 393
  • Mediterraneo
Моето предположение е, че понеже постоянно всички от болницата (лекари, сестри, друг персонал) казват как те всички са едно семейство, то сега ще се появи чужд за тяхното семейство човек. Затова, според мен, в промото Вергов казава "за тях аз съм чуждо тяло".

П.П. Много се радвам, че Юлиан Вергов влиза в сериала, защото аз също много го харесвам.

Ами точно това е обяснението на "чуждо тяло"! Поне за мен точно това би трябвало да е. Пък нека си засягат "социалните" теми.
Много харесвам Вергов и страхотно се зарадвах, когато го видях в рекламата за новия сезон!

# 394
  • There I was on a July morning
И аз видях рекламата за старта...ама нещо Вергов не мога да си го представя доктор newsm78 По-скоро лош герой  Mr. Green
Той пак може да е лош герой, нищо че е директор на болницата.  Wink

# 395
  • Пловдив
Интересно ми е кой ще помогне на Вергов да живее. Галя е готина, но заета. Виолета е зла... Наталка е заета
това от къде????

# 396
Той си го казва в промото. Не го е страх да умре... Не откривам цялото промо, за да го цитирам точно.

# 397
"Имам маска, ръкавици, инструмент... аз съм лекар... не се страхувам от смъртта... боя се от живота... аз съм чуждо тяло в техния свят."

Само това казва Вергов в промото, ако е това което аз видях и запомних. Загатва се кое е чуждото тяло, но аз отдавна не им вярвам на промото понеже много често е подвеждащо.

# 398
Да, това имам предвид. Не буквално да му спаси живота - операция, органи и т.н. - а да го научи да живее пълноценно.

# 399
Да, това също е важна тема. Много хора, особено тези които са отделили достатъчно голяма част от живота си да станат добри професионалисти, са пропуснали и са се лишили от много други неща като едно достатъчно важно от които е да се научат да живеят пълноценно.

# 400
Гледам сериала несериозно ако няма какво друго по време на вечеря.Въпреки това май съм единствената разочарована,че Вергов ще участва.Все пак ще изгледам поне първа серия от новият сезон.

# 401
  • Пловдив
Аз си мисля следното...че в тялото на Вергов ще живее професора.Нали катастрофира...ще му присадят орган,пак в Св.Кирил,и новият-стар професор пак ще е сред нас. Simple Smile

# 402
Гледам сериала несериозно ако няма какво друго по време на вечеря.Въпреки това май съм единствената разочарована,че Вергов ще участва.Все пак ще изгледам поне първа серия от новият сезон.
И аз не съм голям фен на  Вергов , но  понеже не смятам повече да си губя времето и емоциите   с този сериал , не ме интересува  кой къде  ще участва .
Ще продължа обаче да хвърлям по някое око  на темата тук , защото  е по-интересна от самия филм  Peace

# 403
  • София
Здравейте!
Наближава новият сезон (днес, докато се подстригвах вървеше реклама и чух, че започва на 12-ти). Ако някой има промото, моля да го пусне тук, ако не ще чакам да го мерна по телевизията (макар, че не гледам много). Какво е подзаглавието?

# 404
  • Майна Сити
Дано за това Промо говориш  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт