Дневникът тема 81 - Да отслабнем всички заедно!

• 66 570
  • 742
  •   1
Отговори
# 270
  • вкъщи
Явно не съм само аз, която в огледалото продължава да се вижда дебела... А при 57 кг няма как да съм при този ръст.

# 271
Добро утро Simple Smile) пила съм Супер Лида и да има ефект,но Редуктила не е ли по добре...?Липовона са го развалили !!! Трябва ми нещо за подтискане на апетит.Пия в момента Худия но не съм доволна!Чеох по форуми за нея...много похвални ,но явно на мен не ми действа!!
Защо си давате парите за глупости и се тъпчете с химия? При толкова различни режими на хранене все някой ще ви пасне на начина на живот. Няма как хапчето да помогне за отслабване, ако не си сложим в крайна сметка лепенка на устата и не спрем да се тъпчем.
Darna коментара ми не е директно към теб. Не искам да те засегна по никакъв начин. Просто от известно време забелязвам, че много жени питат за подобни лекарства, чрез които да намалят апетита си и за това сега реших да коментирам.

# 272
Знам това...но мен всичко ми се лепи....Simple Smile))податлив ми е организма!

# 273
Знам това...но мен всичко ми се лепи....Simple Smile))податлив ми е организма!
Казвам го абсолютно чистосърдечно - с този начин на мислене много трудно ще свалиш, а ако го направиш не зная колко ще задържиш резултатите си и на каква цена.
Да си честен със себе си е много хубаво упражнение. Фройд го е казал, но ми е любима фраза

# 274
  • тук и там
 Момичета,дайте някакви упражнения за паласки,които да включа -във областта на сутиена,отзад.По-точни за мазнинки като на снимките и примерни серии.Благодаря!Днес кантарът показа 78,9-значи от толкова започвам да видим до къде ще я докарам.И със ей такива "красоти",като показаните...

Скрит текст:

И една  мотивираща снимка,на едно тяло без паласки..Много ме кефи!
Скрит текст:

Последна редакция: вт, 06 юни 2017, 10:54 от Kaisia

# 275
Лепи се тестеното, сладкото, газираното, опакованите вафлички, бисквитки, шоколадчета всички те натъпкани с доволно количество захар. С една дума - боклуците. Те се лепят. Не се лепи истинската храна - зеленчуци, умерено плодове, месо, риба, яйца, млечни (умерено). Трябва да се научим с коя храна да се заредим, за да не ни се лепи всяка хапка.

# 276
Лепи се тестеното, сладкото, газираното, опакованите вафлички, бисквитки, шоколадчета всички те натъпкани с доволно количество захар. С една дума - боклуците. Те се лепят. Не се лепи истинската храна - зеленчуци, умерено плодове, месо, риба, яйца, млечни (умерено). Трябва да се научим с коя храна да се заредим, за да не ни се лепи всяка хапка.

Бих добавила и суровите непосолени ядки към списъка на храните, които не се лепят бързо, както и семената и зърнено-бобовите култури. Има таблици на храните с нисък гликемичен индекс. Тези храни не вдигат бързо кръвната захар и не освобождават бързо инсулин, а инсулинът превръща бързо захарта в мазнина, която се трупа в тялото. Така че след края на диета, при която човек бързо е загубил килограми трябва да продължи да се храни с такива храни с нисък гликемичен индекс, за да не си възвърне бързо загубените килограми.

Всички храни, съдържащи добавена захар и подсладители и бяло брашно водят до бързо възвръщане на килограмите.

# 277
Да, тези също. С особено внимание обаче към ориза.

# 278
Да, тези също. С особено внимание обаче към ориза.

Белият е "забранен". Кафявият за сметка на това е полезен в умерени количества от време на време.

# 279
Кайсия, аз имам проблем точно там и днес забелязах, че е намаляло и стойката и кръста ми са добили правилна и приятна извивка. За жалост не мога да кажа конкретно упражнение, освен може би еее нз как се казва, лягаш на земята по корем и вдигаш предната част, после задната, а ако може и двете едновременно. Аз правя йога, но тя е повече за разтягане и дишане, правя различни упражнения на джилиян и фитнесблендер, като второто ми е доста тегаво понякога. Но ми се струва, че помага.

# 280
  • тук и там
Разбрах те,Духче!!"Супермен" се казва май..Упражнение,което упорито избягвах...до сега! Embarassed

# 281
  • Козлодуй
Аз задържам 59 кг. с усилия (това е +3кг над нормалното ми тегло) т.е. старая се да не ям сладки и тестени неща, но имам огромна мотивация - много ме болят краката от топлото, а и майка ми страда от диабет 2 та се страхувам да не ме застигне нейната съдба. Но това не означава че апетитът ми е намалял напротив все още вечер изяждам всичко което видя наоколо а порциите са ми огромни - по 200 грама месо + салати ям и семки, ядки мляко и сирена  затова гледам да не държа вредни неща у дома Simple Smile
Госпожица Дух, за кръста сложи една по-висока възглавница и легни по корем на нея и гравитацията ще си свърши работата да го изправи ако има и кой да помогне леко да го масажира ще се оправи Simple Smile
Като включихме климатиците сега мен все ме боли гърба затова у дома ходя с дълъг и къс ръкав тениски на етажи може би със затоплянето на времето ще се оправи кръста и гърба но за вените на краката не е добре ами няма угодия Simple Smile

# 282
Аз задържам 59 кг. с усилия (това е +3кг над нормалното ми тегло) т.е. старая се да не ям сладки и тестени неща, но имам огромна мотивация - много ме болят краката от топлото, а и майка ми страда от диабет 2 та се страхувам да не ме застигне нейната съдба. Но това не означава че апетитът ми е намалял напротив все още вечер изяждам всичко което видя наоколо а порциите са ми огромни - по 200 грама месо + салати ям и семки, ядки мляко и сирена  затова гледам да не държа вредни неща у дома Simple Smile

Аз имам вредни неща вкъщи от преди, но не ги ям, и даже се чудя на кой да ги раздам, защото мисля, че изобщо няма да ги ям. Много ми хареса едно изречение на Кичка Бодурова, която говори за нейния начин на хранене (май че е отслабнала в последно време). Та тя казва нещо от сорта на "Аз съм изяла вече моите торти и сладкиши. Тези които виждам вече не са за мен и не са мои - те са на някой друг." Аз също виждам така нещата - определени храни са вече чужди храни, не са мои. Не ме изкушават. Може би човек може да приложи такива трикове в мисленето си, за да не се изкушава. И естествено, да замени вредните неща с техните полезни алтернативи. Солените "снаксови" храни например със сурови ядки без сол, сладките храни с плодове или чист домашен мед, аз обичам да подправям храната си с едро смлян черен пипер, лютиви подправки, наситени на вкус био подправки, за да се компенсира липсата на сол.

Порциите на салатите са неограничени - може и по 2 килограма да изяждаш, стига да ги побере коремът ти  Laughing Аз експериментирам с всякакви комбинации. Подправям ги с едро смлян черен пипер, зелени подправки и качествена мазнина, слагам им ядки, авокадо, комбинации от топли зеленчуци на пара със сурови зеленчуци. Страхотна храна, свежа, апетитна, полезна.

# 283
Кайсия, нещо друго му е "професионалното" име, ама да, то е. Помага и за дупе и корем, долна част
Пвачева, оправих се аз, с малко йога и спорт, май е било прищипан нерв. Благодаря за препоръките.  Hug

# 284
  • тук и там
Отчитам днес една кратка високо интензивна(уж) тренировка за долна част.Утре планирам  да тренирам пак така-но корем и горна."Супермен "(по моему)го пропуснах и този път..Тази седмица ще е така.На 16-ти би трябвало да приключа със допълнителните си ангажименти  и да имам повече време за тренировки.Може пък да е за добро,ама надали-постоянната  промяната и в тренировките имам предвид-една седмица Дупемания,после започна високо-интензивни ,мина на  чисто кардио,после-пак Дупемания... Crazy.Тялото ми не знае горкото какво да очаква и от към тренировки и от към режим.. Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт