Отговори
# 150
Мамии спешно ми трябва отговор. Малкия има 39 Т свалям я до 37 и половина и след 2 часа вече е 38 имаме и разтройство.Ходихме на лекар изписа ни Активен въглен и Смекта. Та въпроса ми е мога ли да давам Активен въглен?

# 151
  • София
Щом ви е изписан от лекар предполагам, че можете.

Моят син пи "черен коктейл", който му дадоха от детското в Пирогов. (3 дена сменях черни памперси.)

# 152
  • София
Ужас. И ние бяхме в инфекциозно заради разстеойство и Т. Днес се прибрахме. Много се радвам, че не е ротавирус или салмонела, както предполагаха лекарите. Simple Smile
Оставаме на диетично мляко + пробиотик вкъщи. Simple Smile

# 153
Консумирането на домати може ли да доведе до разстройство и наличие на кървави жилки в памперса?
Ние имахме известно време слуз и зелено аки, пуснахме микробиология, излезе бактерия. Лекувахме с пробиотици, нещата се нормализираха и сега след около седмица пак с разстройство  Tired и то толкова рядко, че не мога да събера проба за ново изследване  Tired

# 154
На колко е детето и яло ли е домати друг път?

# 155
  • София
Моят педиатър каза, че доматите дразнят стомаха и повръщат децата, ако са по-малки затова аз се въздъжам от тях все още.
Кървави жилки и слуз могат да са показатели за много неща - от вирус, до бактерия, дори и непоносимост към дадени храни.... Пак трябва да се изследват аките. Особено ако има Т.
И още нещо седмица след установяването на бактерия би трябвало детето да се захранва все още малко по-малко. Защото бактерията може да св върне пак и да повтори и по-зле да е.

# 156
Да се похваля ние се оправяме по малко HugРазтройството спря и температурата се понижава не е толкова висока Hug

# 157
Извинете ме - за доматите става въпрос за кърмено бебе на 4 месеца. Аз ям домати напоследък, а той беше с клебсиала в акито, но се бяха нормализирали нещата за около седмица.
Днес пък още не е акал. Взех контейнер ако пак се появи нещо подозрително в памперса ще събера за изследване.

# 158
Съмнявам се да е от доматите, по-скоро от млечните продукти да е реакцията. Но не пречи да изключиш доматите, щом мислиш, че са те, то ще си покаже.
Големият ми син имаше кървави нишки в акото. Не стана ясно от какво са, правих му всевъзможни изследвания. Захраних го по-внимателно, а известно време не консумирах млечни продукти.

Последна редакция: ср, 14 юни 2017, 20:30 от Анонимен

# 159
Не намерих къде другаде да задам въпроса си, ще съм ви благодарна, ако кажете кои марки бебешка козметика са хубави за новородени?

# 160
  • София
Аз ползвам Мустела за къпане и A-Derma лосион за тяло. Доволна съм Simple Smile

# 161
  • София
Незнайна, на всяко бебе му понася различна козметика. Преди да родя си бях езела най-обикновена на Бочко, защото знам, че в родилното раздават много мостри. Имах на Себа мед, Веледа, Мустела и др. После си взех от българската козметика Био Джи и съм много доволна.

# 162
Аз ползвам Weleda и съм супер доволна.

# 163
  • София
Uriage baby.
С времето сама ще се ориентираш към дадена марка, която се отразява най-добре на кожата на детето ти.

# 164
Благодаря за мненията  Hug
За сестра ми искам да взема някакъв комплект с всичко необходимо като част от подаръците за нейното бебче.

Общи условия

Активация на акаунт