MasterChef България сезон 3, тема 5

• 89 834
  • 884
  •   1
Отговори
# 285
Аз съм за Божана или Росица..  EmbarassedТези двете наистина от началото ги харесвам, макар и да са в двете крайности. Едната супер спокойна, другата Фурия Peace Но Росицаа Embarassed прави страхотни презентации,  ястия също - като вкус не знам, но щом толкова пъти е била в челните тройки, значи готви и вкусно. Божана истински огън в кухнята, избухва с идеи всеки път. Която и да спечели ще се радвам Embarassed
А, колкото то това, което говорите за Росица, мисля че са пълни глупости.

Димитър, няма да го коментирам, никога не ми е харесвала #2gunfire

# 286
  • Бургас
Защо винаги най-нахалните и безпардонните се опитват да си налагат мнението ?
Например zari 65, писна ми да чета нейните обиди по адрес на Божана.
Ако ще г*за да си скъса, не само от анкетата е видно, че повечето хора във форума, а и извън него, харесват и подкрепят Божана.
Не харесвам Божана /никак даже/ и съм абсолютно съгласна с мнението на Зари, но това не пречи да гласувам в анкетата за нея. Просто смятам, че цялото предаване съвсем тенденциозно се върти около нея и логиката ме води натам, че тя ще е следващия масово нехаресван победител. 

# 287
  • София
Димитър наистина заложи на сигурното снощи.
Първият път приготви палачинки. В този етап от играта? Палачинки?
Вторият път - скариди, миди Сен Жак и риба тон. Все неща, които със сигурност е правил и не би объркал, но нищо, ама нищичко ново под покрива на МастърШеф. И се качи пръв на балкона. Да, има право да залага на сигурно, но това го прави скучен........За мен.

А за представянето на Роси снощи, не видях да е коментирано това, че ПАК не й се получи тартът, дето не и се получи и първия път при готвенето с ябълките. Авокадото я спаси с кошничката. И беше направила ябълков сос, та се наложи журито да й подсказва, че това не прави ябълката главен герой в чинията й, след което тя добави още ябълки. И хоп - с две издънки - Росица победител. Странно.
Вторият път се качи на балкона със сьомга. Пак скучно.

На техния фон не може да не изпъкне креативността на Божана. Няма как да й се отрече.  Hug

Божана ще е следващият масово харесван победител.  Peace bowuu

# 288
  • Пловдив
Куку и Божана са най-атрактивните участници. Логично е да са и най-забележими, противоречиви и запомнящи се и обсъждани, както от жури, така и от останалите участници, така и от форумите.   Laughing Севда с толкова рев, стана победител. Дали някой с нещо друго я запомни, ако и да е много добър готвач.....

# 289
  • Другата България
.....и логиката ме води натам, че тя ще е следващия масово нехаресван победител. 
newsm78 И анкетата, и коментарите сочат, че Божана се харесва на зрителя, не знам защо реши, че е нехаресвана и то дори масово.
Може би не следиш темата.

# 290
Нали няма зрителски вот защото предаването е заснето. Как разбраха, че Роси е любимец на публиката? Или са объркали журито с публиката?

# 291
  • Бургас
Merri_An, аз също гласувах в анкетата за нея, но не я харесвам. А за настроенията в темата... аз имам наблюдения извън темата и само една от познатите ми я харесва  Thinking Няма обяснение как Иван ви дразни, че е нарцис, а Божана не. За мен е безпардонна, нахална, театралничи, цупи се като малко дете, не случайно никой от участниците не я харесва, но не бих и отрекла мястото в челната тройка - готви и това е факт!

# 292
  • Другата България
Е то нали готвенето трябва да е критерият за победа...уж.
Аз това коментирам, и то от началото на формата - креативна и последователна беше, не подля вода на никого и не иззлобя срещу никого, разпиляна и разхвърляна, но пък със свежи идеи и демонстрация на техники.
За мен е повече заслужила да спечели от Димитър, Росица не я коментирам, поне според мен малко незаслужено стигна до тук.

# 293
Димитър наистина заложи на сигурното снощи.
Първият път приготви палачинки. В този етап от играта? Палачинки?
Вторият път - скариди, миди Сен Жак и риба тон. Все неща, които със сигурност е правил и не би объркал, но нищо, ама нищичко ново под покрива на МастърШеф. И се качи пръв на балкона. Да, има право да залага на сигурно, но това го прави скучен........За мен.

А за представянето на Роси снощи, не видях да е коментирано това, че ПАК не й се получи тартът, дето не и се получи и първия път при готвенето с ябълките. Авокадото я спаси с кошничката. И беше направила ябълков сос, та се наложи журито да й подсказва, че това не прави ябълката главен герой в чинията й, след което тя добави още ябълки. И хоп - с две издънки - Росица победител. Странно.
Вторият път се качи на балкона със сьомга. Пак скучно.

На техния фон не може да не изпъкне креативността на Божана. Няма как да й се отрече.  Hug

+1

# 294
  • Пловдив
Божана като капитан на отборните битки се справи хладнокъвно-емоционално  Laughing и победите на нейния отбор бяха смазващи. И заслугата за тези победи, в голяма степен беше нейна: избор на меню, разпределяне на задачи, контрол на изпълнението.......Росица като капитан хич не ставаше. За Димитър спомен намам. За мен този участник беше напълно незабележим по време на цялото предаване.

# 295
Божана като капитан на отборните битки се справи хладнокъвно-емоционално  Laughing и победите на нейния отбор бяха смазващи. И заслугата за тези победи, в голяма степен беше нейна: избор на меню, разпределяне на задачи, контрол на изпълнението.......Росица като капитан хич не ставаше. За Димитър спомен намам. За мен този участник беше напълно незабележим по време на цялото предаване.
Оооо, как да не е бил забележим? Беше с караниците му с Иван.  Joy

# 296
  • Пловдив
Като готвач.....имам предвид.  Whistling Иначе е мистър Мишок-мушморок......с това е забележим.  Laughing

# 297
  • София
Казаха ми кой е победител, знаело се е от самото начало.Не ме питайте, няма да кажа.

# 298
Казаха ми кой е победител, знаело се е от самото начало.Не ме питайте, няма да кажа.
Аз знам, започва с .....

# 299
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.

Абсолютно.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт